-
Re: Johnny Depp
to rozhodně nejseš.. Já jsem tim pověstná, jak o něm pořád básnim, a táhne mi teprv na 16 :D -
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
mě je 15 je to normální??:D *4* -
Re: Re: Re: Johnny Depp
Nejsi jediný...
Já ho taky zbožnuju *14* -
Re: Jaký klip?
Il y a. Vanessa zpívá, Johnny režíruje a hraje tam celá rodina. -
Nás náctiletých je fůra..to je pravě to.johnnyho žerou všechny generace:-) -
Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY
ta Vanessa ma nejake divne zuby, ale sak co, kazdy sme dajaky no ne? *1* -
Re: Re: Johnny Depp
Oky kolik pak ti je -
nie *13*, to nie si =) -
Johnny Depp
Jsem ráda,že nejsem jediný teenagre zažraný do Johnnyho Deppa:-)):-D -
FEŠAK
On je nejhezčí herec na SVĚTĚ . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY
Myslím že děti od Johhnyho Deppa a od Vanessy Paradis vystupovali v písničce Vanessa Paradis Il y a.Ale tam děti skoro vubec nejsou jsou tam jenom minutu a to ješte skoro nepoznáš.Jsou tam jak tam sedí a neco pijou.Doufám že to najdeš to video já jsem to našla v youtube.com tak hodně štěstí Ahoj.
*1* -
Jaký klip?
Nevíte v jakém klipu to bylo s těmi dětmi? *14* -
♥♥♥
Miluju ho! *14* *14* Mám ho nejrači v pirátech!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: I´m so lucky
Tak tobě bych to přála!!!! *3* *3* -
Love!Love!Love!
Já tě prostě miluju!!!!Miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Bětuška
Laskavě si kroť svůj slovník, nikdo na to neni zvědavej. Už jsme dozajista pochopili, že ho prostě miluješ nade všechno, a podle toho soudim že nejsi normální, ale vyjadřuj se tu slušně. -
Re: fotky
já mám 1 fotku jeslti chceš, na které je ale Vanessa s Lily-Rose v Praze. Měl je tam obě sebou *4* -
Re: Re: Bětuška
nwm co si o sobě myslíš ae já si myslim že si teď urazila spoustu fanynek Johnnyho Deppa protože některé z nás (jako třeba já) jsou do něj zažraný už např. 7 let jako já takže si s těma svejma názorama vytři pr**l *16* -
Re: Re: nj
Já Johnnyho Deppa žeru už asi 7 let...takže nwm -
Re: Můj názor
upa nejlepší byl podle mého hudebního a filmového vkusu ve filmu Sweeney Todd (ďábelský holič z Fleet street) *14* *14*