-
On je prostě boží *14*
-
Je naprosto super!Umí hrát a vypadá skvěle.Jak o tom může někdo pochybovat?
-
titulky
Ahoj lidičky, nemáte prosím někdo titulky k filmu Astronautova žena ? Marně je sháním. Pls - pošlete mi je na email. Díky -
johhny
lidi myslite si ze johnny depp je skvelej *7* ja si myslim ze ano -
-
Re: johhny
taky taky :D ale kdo na tomto fóru né..
-
-
Johnny Depp je podle mě jeden z nejlepších herců. :)
-
Hej ten Depp je fakt kus poradnyho chlapa..mozna neni uplne nadhernej..ale je pritazlivej..a nejvic tim jak je to osobitej typek..nenechava se ovlivit dobou a je svuj..proc jenom ho musela Paradise potkat driv nez ja???A vite ze ve skutecnosti je drobnej??Potkala sem ho minuli leto v Londyne na ulici..na ten zazitek nezapomenu... *8*
-
Oslavte Johnnyho narozeniny
Zajděte na blog kde se slaví Johnnyho narozeniny a zúčastněte se soutěže: *3*
www.betty-johnny.blog.cz -
WOW
Má ty nejúžasnější, nejkrásnější, no prostě nejvíc božské oči na světě....když se podívá tím "jeho" pohledem....uáááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WOW
jo to je pravda. Má nádherný čokoládový oči. A když se podívam na fotky jeho dětí tak to zdědily. To je dobře. *14* -
Re: WOW
Jo jso fakt skvělí, navíc strašně fascinující *14* Mou kámošku strašně deprimujou, páč mu většinou nejsou vidět zorničky a to ju strašně štve. Vážně, skoumaly jsme to už tolikrát a zjistili jsme, že je má tak tmavý, že mu většinou nejsou vidět zorničky *1* -
-
Re: Re: WOW
jj toho sem si taky všimla,ale co chceš ,indian ...teda skoro *3* -
-
Re: Re: Re: WOW
Ale nahodou je to hezke...když třeba v piráterch je namalovaný a kolem očí to má tmavé že, no a když se na tebe podívá tak ty oči tak vyniknou na tom bilem...upe ty jeho pohledy žeru... *8* *14* *14* *14* *14* *14* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
Já to taky žeru.
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: WOW
tmavý oči ,tmavý vlasy....podle mě je to dvakrát tak hezčí než modrookej blondˇák ,nebo ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
A navíc nesnášim taky modrooký blonďáky. *9* -
JJ souhlasim -
Na 110%....já žeru takové typy... *14*
-
-
-
-
-
-
Milaček můj
-
Chudák Johnny... Má samé problémy... Napřed si udělá něco zrukou, potom bulvár napáše že se pohádal s Amber a že odletěla, a on že bez toho aby někomu něco řekl odletěl za ní a teď tohle... Hrozí mu 10 let vězení za to že má s sebou dva překrásné psíčky, které chtějí utratit.. Chudák Johnny!!! Vůbec mu to nezávidím... Klidně bych se přidala kté petici, která se uskutečnila....
PS: Mám tě moc ráda, miluji tě a držím ti palce Johnny!!!! Ty to zvládneš, kdo souhlasí ať dá SOUHLASÍM!!
*14*