Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem tady

ahoj lidi jsem zase tady vrátila jsem se z dovolený....jo jinak souhlasím se sweeny sparrow ten film je drsnej... *4*
    • Re: jsem tady

je drsnej *4* *4* sem ten film musela taky ukazat kamosce protoze ma rada johnnyho deppa
  • johankaaa

Johnny :-***:D

Johnny je asi ten nejlepší herec na světě! *1* *14* Jeho hraní je tak originální,dokonalé , vtipné a zároveň sexy:-* Je Boží vždycky se musím smát,když ho vidím někde hrát a to si myslím,že je u herce nejdůležitější,když umí bavot lidi.. *4*
    • johankaaa

Re: Johnny :-***:D

*bavit...
      • antidicaprio

Re: Re: Johnny :-***:D

to jn ,on je takový šašek a ted to myslím v dobrám ,prostě má něco osobytýho ,jinýho a tím je něak odlišnej nedokážu to vysvětlit ale to je to co se mi na něm tak lábí *4* *4* a není to asi nej herec on je nej herec *3*
        • Re: Re: Re: Johnny :-***:D

Přesně. On do svejch rolí dává srdce. A to je to nejlepší co může bejt. Třeba kvůli Jackovi v pirátech prej přelouskal pár knížek čemuž i docela věřim.
          *7*
          • berusska102

Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

přesně *14* *14* johnny je prostě nejnejnej a dokážete si představit Brada Pitta v roli Jacka Sparrowa? *9* To by byl propadák roku:-x
            • johankaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

Taky si myslim... *1*
          • Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

A proč "přelouskal" pár knížek? Jako proč musel nebo...jako co?! *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

asi knížek o pirátství a tak vůbec aby se mohl vžít do postavy..
        • Re: Re: Re: Johnny :-***:D

Přesně...on má něcco v sobě...něco střašně charizmatického, něco, co tě donutí se na něj dívat....a ty jeho výrazy v obličeji...prostě nemám slov...to se ani slovy nedá vyjádřit, ta dokonalost...prostě THE BEST *14* *14*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny :-***:D

mluvíš mi z duše *4* nedá se to vysvětlit ,ta jeho mimika ta je nejlepší *3*
  • Zbožňuju Johnnyho Deppa!! *14* *14* On hrál Střihorukého Edwarda, ne?
    Je fakt úžasnej!!! *14*
    • Ano hrál. A souhlasím, je úžasnej.
  • film

Strach a hnus v Las Vegas... toť film, který se mu fakt podařil *5*
  • Víte co nepochopím... Super.cz napíše že si Johnny Depp minulý rok rozřízl prst a napsal vzkaz Amber, ale fotka je k tomu jak si Johnny zlomil ruku... Jo... To je bulvár... Johnny je super!!! Miluju ho! Držím mu palce a ať nemá smůlu v dalších letech, už jenom štěstí, přeji :*
  • je dobrej nejvíc se mi líbí v pirátech z karibiku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Souhlasim s Kačenkou 1

Je to ten nejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej nejnejnejnejnejnejnej nejnejna v celim vesmíru:o)
  • Titulek titulek titulek

Víte co by mě zajímalo?Jestli je tak neuvěřitelně sympatickej i v reálu.Ve fšech těch rozhovorech se chová jako normální člověk a né jako namyšlená stár *1* Chtěla bych vědět jakej je ve skutečnosti...no nic.Asi se s nim stejně nikdy nesetkám tak co to tady řešíme *9* Joo *1* Holky chtěla jsem vám vyřídit,že by sme si na něj měli nechat zajít chuť.Je zadanej a štastnej,tak mu to nebudem kazit,ne?Achjooo.Ta Vanessa se má *8*
    • Re: Titulek titulek titulek

Tjtd .. je štastnej to je pěkný ne ? :)

icq - 279-747-084
    • Re: Titulek titulek titulek

Jo má se ale já ho miluju tak co mám dělat? *14*
  • Je vůbec normální,že se někdo narodí tak nádhernej? *14*
  • ...

Je to úžasnej herec a navíc dobře vypadající!! *14*
    Nechápu, jak o něm někdo může říct, že je starej!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit