-
Vypada lip,kdyz hral v roli kapitan Jack ve filmu Pirati z Karibiku. *3*
-
Jo je skvělej....musim říct že je to užasnej herec....když porovnáte piráty a karlíka a t.n.č. .....no já sem ho málem nepoznala....obvzláště jehohlas je strašně odlišnej....je to fakt skvělej herec, na to jake měl mládí se zněj vyklubal skvělej člověk..... Jo a mimochodem.....prej skvěle líbá.... :-D
-
*1* *1* nejsuprovější herec,toho kapitána v pirátech hrál úžasně!! *14* *1* *1* *1*
-
Johnny Depp je hezký až přímo nádherný pořádný muž Lenko máš pravdu že je nejhezčí muž na této planetě a říká se že Johny Depp je nejpřitažlivějším žijícím mužem Planety souhlasím s tebou Lenko že je chudák že se většinou rozchází nebo rozvádí s ženami kterými chodil.Miluji tě Johnny jsi výborný ve všech filmech je prostě sexy chlap a je to Sexsymbol pro všechny Ženy. Každá Žena by si ho přála
*14* <3 -
-
angelico, všechny ženy by si ho nepřály... Ale dobrej byl jako Jack Sparrow, to byly fakt hustý filmy... (:(:(:(:(:(:(: *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Nezdá se vám,že je tak skvělej?
-
Johnny je super!!!! A vážně nevypadá na svůj věk, kdybych ho neznala, tak mu typnu tak.. 35-40 let. Je to suprovej herec, myslím, že je i dobrý kamarád a manžel. Když si čtu, co všechno udělal např. Jeden těžce nemocný chlapeček miluje Piráty z Karibiku a Johnny mu zařídil, aby mohl na natáčení, dali mu kostým Jacka Sparrowa a Johnny si s ním i ,,hrál" na piráty.. No prostě to shrnu: Johnny je super a chtěla bych se s ním potkat osobně (asi jako každá faninka ;-)). PS:
♡♥I LOVE JOHNNY DEPP♡♥ -
The BEST
Jo jsem moc ráda, že ho mají všichni rádi-je to opravdu velice dobrý herec-samozřejmě můj nej nej nej(a taky nejsem psycho, že bych jako mluvila o nějaké lásce, je prostě luxusní, tak co, že jo:-)))Ti co chodí na tyto stránky a mají debilní pindy, tak si je můžou nechat pro sebe-jak u tu bylo psáno, tak to nikoho nezajímá-vdžy jsem myslela, že takové stránky jsou pro fanoušky a ne pro kokoty co závidí a beztak viděly jen Piráty-že?Zmrdi!!!!Když tomu nerozumíte, tak sem kurva nelezte a neurážejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!Tady je to pro nás lepší lidi(fanoušky) *15* -
padrinio
moc dobrý herec, nechápu jak dokáže v každém filmu podle výrazu v obličeji upa změnit svou osobnost. -
-
Re: padrinio
naprosto s tebou souhlasím *5*
-
-
filmografie
Hele všiml si někdo toho že jim ve filmografii chybí film Karlík a továrna na čokoládu? -
happy birthday!
*14* vsecko nejlepsi johnny jen to nej v zivote hodne lasky, stesti a uspechu:*** jsi u me naprosta jednicka hlavne mezi herci!! :-* *15*