-
johnny
tak abych jsem taky něco napsala- johnny je tak kvášnej,jsem do něj blázínek *14* *14* *15* *14* -
-
Re: johnny
jjjj... s tím nelze nesouhlasit!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: johnny
*15* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Alenka v říši divů
vyděli jste, jak vy padá johnny v Alence a říši divů, nic proti ale co je moc...Ale i tak je rostomilej. *7* *14* -
Re: Re: Re: johnny
Tak nějak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* Souhlasím s váma oběma. *3* *4*
-
-
-
-
Facebook
škoda, že nemá Johnny facebook, ráda bych sním klidně prohodila pár slov i když bych mu asi dokonale nerozuměla,musela bych použít slovník *1* sice na fcb je, ale to je založena stránka fanoušky. Škoda no. -
Všechno nejlepší
Všechno njelepší, jsi muj upe nejoblíbenější herec. Stašně tě žeru no prostě miluju!!!!! JSi úžasnej herec s jestě úžasnějším talentem a proto ti přeju spoustu velkých úspěchů do budoucna.Johnny je nenahraditelnej člověk proto si ho všichni važte!!!!!! -
Já bych neřekla, že ten, komu se nelíbí je blbec! Někdo se holt slepej narodí! Ale to naštěstí není můj případ. Johnny je prostě king! *14* *14* *14*
-
johny
Zbožňuju johnyho!!!!!!!!! -
ha ha ha ha ha ha!!!
Bože, ten je tak sexxxy!!! Je krásnej, boží, sexxxy a skvělej herec, má úžasný svaly a..aa....aa.... MILUJU JOHNNYHO!!! -
Ja ho milujem vanesa ma riadne stastie
-
Může vůbec takový člověk existovat? Nikdy jsem tak nádherného chlapa neviděla! Viděla jsem jen jeho fotky, i bez make-upu. Má v sobě přirozenou krásu, jeho oči, to je něco magického! *14*
-
-
Re:
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Rango
Ve čtvrtek hurá premiéra Ranga, se těším jak malé mimino na večerníček. Už aby to bylo. *1* -
-
Re: Rango
To jo...já už odpočítávám dny asi měsíc...kdyžtak nevím jestli tuhle stránku znáte, ale spíš myslim že ano...stejně ji tady ale dávám...je to oficiální web Ranga..http://www.rangomovie.com/ -
-
Re: Re: Rango
Doufám, že ten film sklidí jak u nás tak v Americe velký úspěch. Podle ukázek, které už znám na zpamět to vypadá, že to bude dosti boží. *1* -
-
Re: Re: Re: Rango
To jo...já myslim že bude mít úspěch, dokonce tomu dávají i velký šance na netu tak uvidíme...našla jsem dokonce i videa jak se Rango daboval...docela dobře jsem se nasmála... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Rango
jee prosím dej tam odkaz, já bych se ráda chtěla podívat a pobavit *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rango
Děkuji mocky, jsi moc hodná -
Re: Re: Re: Re: Re: Rango
tady to máš...je to fakrt dobrý...http://www.youtube.com/wat ch?v=r-Bc43WVoL0
-
-
-
-