Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • božskej

božskej,božskej!!! *14* *14* *14* *14*
  • JohanaNolanova
    Ach jo, nevím, nevím.. Asi bych se měla jít léčit neboť jsem viděla továrnu na čokoládu v originále 12x a Piráty z Karibiku v originále 6x a Alice in Wonderland, také v originále 2-3x.. *1* *1* *1*
  • Pro beruš

Beruš máš pravdu Karinka je piča!!! Johnny je fakt nejlepší *14* a naprosto úžasnej a krásnej *14* *14*
  • johnny

jo tak tohle je pro me nej herec je supr *1* a ti co ho nemaji radi nemaj zde co pohledavat ... *7* ... *13* ... *15*
  • Bože Johnny ty si tak S E X Y !!!!!!! Ja ťa chcem. *14*
  • http://tinyurl.com/pn6d24x Jen dodám, že v této světové hitparádě drží Johnny Depp neskutečný rekord. V letech 2003, 2004, se celkem 51 týdnů udržel v první desítce.
  • zewla

Diskuse

Hele kdo tady viděl Strach a hnus v L. V.??? Mě se to totiž moc líbilo ale většina to strašně odsuzuje a tak tak bych chtěla znát názor někoho z fanklubu nebo tak co si o tom myslíte?? *7*
    • antidicaprio

Re: Diskuse

ani moc ne , byla to pro mě nuda ale znám i horší filmy *4*
      • wendy92

Re: Re: Diskuse

Strach a hnus.. to byla prdel, u toho jsem se fakt nasmála.. Johnnyho hereckej talent je obdivuhodnej.. *1*
        • zewla

Re: Re: Re: Diskuse

Já se u toho taky dost nasmála. Když jsem se na to poprvé dívala, tak jsem to brala vážně no a moc mě to nebralo. Pak jsem se na to mrkla znovu, zjistila že to má být nějakej pořádnej odvaz a úplně jsem z toho nemohla. Ta druhá půlka je taková zvláštní ale ten konec jsem moc nepochopila ale jinak to bylo super *1* *1*
  • Nejkrásnějši chlap

je to ten njelepsi muz na svete neni nikdo hezci *14*
  • J. D.

Johnny je prostě KING !!! *14*
  • nevěřim že je tak starej jak muže pořat vypadat tak dobře a to se vazne nataci dalsi dil??? moc se tesim!!!!!!!!!!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit