-
Já ho miluji. Ale je my líto žese změníl. Každý říkáže je to feták ale já si to nemislím.
-
bett
no ja nevim me se asi vic libi heath ledger nez depp ale neco se mu musi nechat na to kolik mu je je vazne dost velkej fesak.driv se mi libil no vsude jsem ho mela ale najednou jsem slysela o ledgerovi no a bylo to *3* *14* *14* *13* -
sparrowissexy
Hmmmm...JOHNY DEPP *14* ..nádhernej herec...ale koukněte se na herce GASPARD ULLIEL...měl hrát Edwarda Cullena ve stmívání jenže mu to nevyšlo škoda...ale zase ho můžete vidět např.:Hannibal-zrození,Zkáza zámku Herm,Příliš dlouhé zásnuby,bratrstvo vlků hon na bestii..atd jukněte se prostě na osobnostech.cz na něho ať mám klid *15* *15* *14* *1* -
-
Re: sparrowissexy
hmm....... johnny je k sežrání prostě je to fakt husťáckej týpek že jo *14*
-
-
peta
http://www.polakjan.estranky.cz/
P rosím něco mi napište do Gbooku!!!Díky *4* -
;-)
je superrrrrrrrr ale na ORLANDA nema ;-) a jeste Brad Pitt je hezcííííííííí -
Jééé, on má narozky ve stejný den jako já. :)))Hmm, tak to už vím na koho budu každý rok myslet..:-)))
-
Všechno nejlepší Johnny ať jsi stále tak nepřekonatelný a pohledný herec ;) :D
-
Paráda
Johnny je totálně ůžasnej cely pokojíček mám plakáty s nim je totáln ůžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Paráda
jů a kde je bereš ? V časácích jich moc nevidím...
-
-
co dodat v životě si toho hodně prošel je to dobrej herec zahral si i vtakovejch filmech kde by ho každej nepoznal
-
je dokonalej každej den na něho myslím a jeho filmy sou naprosto úžasný ...nejlepší jeho filmy jsou TEMNÉ STÍNY ,ČOKOLÁDA A PIRÁTI Z KARIBIKU ...jo a tohle jsem si vždycky přála říct: JOHNNY, MILUJI TĚ!!! *14* *14* *14*