-
LIKE
-
Jéé
Taky si to neodpustim *1* Všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejlepší k narozeninám, pozdravuj Vanessu a děti *1* *1* *14* -
nemam slov
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* uz mi dosel slov uz nevim co bych o nem dal psala proste je uzanej -
-
Re: nemam slov
naprosto souhlasím.. *1*
-
-
Je nádhernej a je vtipný,domácí typ,ale jediný co mi vádí je že tolik kouří:-(
-
JD a VP
Johnny Depp je dost zajímavá osobnost. To, že se dokázal vylízat z drog a stát se hollywoodskou hvězdou je úžasný. Většina hvězd začnou s drogama (pokuď někdy fetovali) až během svý kariéry. Každopádně je úžasnej a určitě se mnou souhlasíte, že je vtipnej a skwělej. HOdně mu přeju Vannesu. *4* *3* -
:)
Je to skvelý herec, a hlavně ty jeho ksichtíky *3* *9* *1* ! Je to proste supr herec, a je moc moc moc peknej!! *14* -
-
Re: :)
Změna názoru nebo co? *7* *7* *7* -
Re: :)
Jóóó, to máááš pravdu ty jeho ksichtíky a role sou úúúplně úúúžasnýýý! Taky sem se do něj zamilovala, ale nejvíc se mi líbý jako !!!Jack Sparoow!!! *14* *14*
-
-
Johnny Depp, co k němu říci? Jeho roli Jacka Sparrowa přímo zbožňuji a každá jeho filmová postava má něco do sebe. Myslím si, že ten je schopný zahrát všechno a i když jsou jeho role někdy potrhlé, je to až geniální :D
-
-
přesně
-
-
sexy telo 2 cast
http://www.youtube.com/watch?v=NvOk 8lJ31XI&feature=related -
-
Re: sexy telo 2 cast
jeste kdyby mi to video tak slo spustit *9*
-
-
Filmy s ním sou všdcky božský, já nevim, ale pokaždý když nějakej dávaj on tam hraje, tak se mi to líbí :-)
-
DEPP
JE NEJ PROSIM TOHO KDO MA JEHO ADRESU DO FRANCIE AT JI SEM PROSIM NAPIŠE DIKY *5*