Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky bych ho chtěla vidět na živo on je skvělej *1*
  • llleeennniiissseeekkk

jupuiii

hej budou pirati z karibiku 4 a potom bude natacet jeste film alenka v risi divu od tima burtona a potom jeste nejakej film...
    • 12meggy12

Re: jupuiii

JEEEEE TO JE SUPR ... MILUJU HO *14* *14* *1* *1*
    • 101ivanek

Re: jupuiii

*14* jo jo o Pirátech 4 jsem to taky četla a už se těším
  • antidicaprio

facebook

hele lidi ,sem jediná nebo je nás víc co se nemůžem přihlásit na facebook? mě už to začíná dost štvát *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *8*
    • Re: facebook

No...přihlášení mi jde...ale pak načítání některých stránek jde hůř...pořád dělají nové verze...to už mě taky jako nebaví... *8*
  • je sexxyy :-*

johnny je ten nejkuáásnější chlap na celým světě a má božské filmešky!!! *14* *14* *14* je neeejjjj!!!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: je sexxyy :-*

*7* nechápu lidi kteří ho nemají rádi *3* je tak klásnej
  • miluju tě *14*

Nemohli byste mi zaslat e-mail na Johnnyho Deppa?Diky moc:-) *4*
  • Rango

Dneska jsem byla na Rangovi a řeknu vám, bylo to fakt něco. Tak kdo ho ještě neviděl tak rozhodně doporučuju...určitě se na něj koukněte...:) *3* *1*
    • Re: Rango

V kině je to rozhodně lepší než stáhnutý z netu :)
  • Stále krásný :)
    • Přesně
  • Halo, lidi nenatocil jen piraty. Coz takhle zkouknout ''The Brave'' kterej i reziroval a nebo '' Co zere Gilberta Grape''. To stoji za to, v takovej filmech se ukaze jeho herecka schopnost. *5*
  • katetit

Film

Ahojk lidi, tk co jk je ??? Já jenom, že by mě zajímalo, ve kterém filmu se vá¨m Johnny líbil nejví ??? *4*
    • Re: Film

najlepsi bol urcite v piratoch 1,2,3 a tesim sa tez na stvorku....a tez hladanie krajiny nekrajiny...tam sice nebol velice pekny mno ten film je supeeeerr...dalej cokolada a tez sweeney todd
    • llleeennniiissseeekkk

Re: Film

Ahojky je mi happy nejvíc asi v Pirátech,sweeneym,ospalý díře a tak :Dje toho moc...a tobě?
      • katetit

Re: Re: Film

No já ani tky nevim ale asi v Karlíkovi, Edwardovi, pirátech.... a toho je fakt moc.... je to super herec, to co vin neumí nikdo....:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit