Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašně ráda bych se sním potkala!! Závidím Amber, že sním žije! Sice mi je 14 ale kdo by nechtěl žít se svým idolem! A ještě ktomu tak krásním a moc sexy, nejlepším mužem a hercem pod sluncem Johnnem Deppem!!
    MULUJI TĚ JOHNNY!!!
    Kdo taky miluje Johnnyho dejte Líbí se!!! *14* *14* *14* *14*
  • hanytanny1

:)

...lahoda na očíčka *14* *5* žejoooo *3*
  • Vy,co píšete o Johnnym hnusně,jenom závidíte.Já Johnnyho totálně zbožňuji!!!! *14* *15* Je strašne senzační herec.atd atd......... *3*
  • johnny depp

ja ho mam rada ale ne asi jako vy....ocenuji ho za tu praci a za ty filmy co natočil je to zajímavej člověk!a doufam že mu to pujde tak dobře jak do tedka!!!přeji mu vše nej a jsem rada že jsem se nedavno mohla podívat na střihorukýho edwarda!!!! *3*
    • Re: johnny depp

viděli jste Libertine?
  • nejlepší Johnny

Jonny je naprosto *14* !je nejlepší.krásnej chlap a úžasnej herec prostě ten nejlepší Jack Spparrow *15* *14* *14*
  • Je to skvelý herec. V každom filme v akom účinkoval je excelentný.Od pirátov z karibiku, cez charlie a továreň na čokoládu až po 21 jump street. Je prosto úžasný. :))))))))))))))))
  • *3*
  • To je neskutečný, jiný chlapi v jeho věku jsou už starý páprdové a on je furt hezkej a sexy. Mucq *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Johnny

je proste najsexy chlap na svete,len škoda,že sa nedá tak ľahko stretnúť *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit