-
Vánoce
Achoojk, tk co, co ste dostali k Vánocům ??? Dostali jse alespoň něco s Johnnym ??? *4* *4* *4* -
-
Re: Vánoce
ja hej..hh...take sexi puzzle piratov karibiku.....su sexi -
Já kalendář s Johnnym... je tak kawaii *15* -
Já dostal DVD Sweeneyho :) sice sem ho už měla ale origoš je origoš a ty? -
-
Re: Re: Vánoce
Tk bezva... Sem si Sweeneyho naporoučela před asi půl rokem a před čtvrt sem ho dostala k narozeninám !!! Já sem dostala Karlíka ...... a už sem ho asi 5x viděla a piráty 1...ale Karlík je úpa nej film !!!!! *1* *1* *1* Sweeney je ale tky moc dobrej !!!
-
-
-
St.Moritz
Ahojky,
prosím vás, nemáte někdo fotky Johnnyho v St. Moritz, na horách, se svou rodinou?
Kdyžtak děkuji -
*14* *14* *14* *
-
super
On je dost pohlednej na jeho zivotopis a na to kolik mu je a jako herec se mi jeví velice dobre -
nej herec
Je to prostě super herec.Je krásnej a vůbec není umachrovanej. *4* -
-
Re: nej herec
jj .... to máš pravdu, je to pohodář..
-
-
vím
že si to nikdy nepřiznáte ale závist je hrozná věc... -
-
Re: vím
To máš pravdu,ale tobě není co závidět!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: vím
počkej a my jí máme něco závidět že ani o tom nevim *7* -
-
Re: Re: Re: vím
No jasně že jooo!Ty neumíš číst? *15* Vždyt se zná z Johnym!!Já chci taky!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: vím
Ty jsi na této diskuzi asi poprvé..že nevíš že je theressa nemocná - a nědělám si srandu..když nevíš co jsem psala dřív tak radši nic nepiš.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vím
No a ty asi nejsi normální když jsi nepochopila že jsem to myslela ironicky!!!A psát si sem budu co chcu!Neznamená že když tu jsem nová že mi budeš poroučet co můžu a co ne!!!
-
-
-
Re: Re: Re: vím
*1*
-
-
-
Re: vím
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Johnny přeju ti moc moc štěstíčka a úspěchu. Vím, že tohle asi nepřečteš, ale co. Miluju tě *14* užij si narozky *3*
-
forever young
-
TO JE TLAMA *16* FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ
-
-
Re:
jaka tlama ty tlamo *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* onje nejlepší mam ho všude jaho miluji on je vinikajici a nejenom to on je něco víc -
Re:
Ty si ale koza *5*
-
-
Miluju ho!
Je krásnej! Hlavně v Pirátech z Karibiku! *14* *14* *14*