-
Je hrozně sexy. Na některých fotkách ale vypadá hrozně. Jako by měl dvojče.
-
Ja ho úplne mylujem. Je to najlepší herec na svete. Má obrovský talent a je úžasne sexy. Najviac sa mi páčil v Pirátoch z Karibiku, ale skvele vyzerá aj normálne v civile. Ja ho zbožňujem. *14*
-
Taky jsem viděla Piráty z Karibiku. Super film. Johnny byl prostě perfektní. Kdybych tenhle film neviděla ani o Johnnym nevím. To bych o hodně přišla.....
-
Miluju Jonnho Deppa! Je to tak suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nejlepší, prostě the best herec na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* .. Je skvělej a sexy!!!
-
*5*
-
johník
K vánocům si přeju jeho knížku-tu biografii a povlečení pirátů postavičku sparroua a dvd na konci světa už se těšímmmmmmmmmmm na vánoce!!!Kdo miluje piráty a johnnyho tak mi napište na e-mail díky *14* *14* *14* *14* -
-
Re: johník
Vše co jsi vyjmenovala já mám a mám toho ještě víc.A je vidět že nejsi moc dobrá ve psaní *4* *4* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *16*
-
-
JD
Hele můžu se zeptat o čem je Kokain??? *7* -
-
Re: JD
o kokainu *4* ne vpoctatě o tom jak si jeden týpek začíná žít líp a líp no a vydělavá na kokainu no a nakonec ho stejně zavřou. no a ten týpek ja johnny -
-
Re: Re: JD
Ale příběh je to hezký -
-
Re: Re: Re: JD
Kokain je jeden z mých nej filmů..fakt úžasnej příběh, ale na dlouhý výprávění jak řekla Veronika16.. a videoklip od Avril k Alence je vážně bombovej.. *4*
-
-
-
Re: JD
podívej se do filmografie...je to docela složitý na vysvětlování a nechci sem psát nějakej spoiler:) -
-
Re: Re: JD
díky *1*
-
-
-
:-)
Jack sparrow navštívil londýnskou školu:-)
http://antidicaprio. blog.cz/1010/jack-sparrow-navstivil -londynskou-skolu -
*14* *14* *14* MILLUJU HO!!!!!!
-
-
nedivím se, je to úžasnej člověk :). ....Zbožňuju ho ♥♥♥
-
Tak to nejsi sama :D
-
-
J.DEPP
Johnny Depp je prostě úžasnej I LOVE HIM VERY MUCH a Secret window je super film ale nejvíc se těším na PIRÁTY Z KARIBIKU2