Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack Vrabec

Dnes jsem byla na pirátech v kině a prostě UZASNY, jsem naprosto okouzlená, uchvácená, slovy to ani popsat nejde. Johnny prostě exceloval. Výstižněji to říct neumím. Opravdu, jeden z mála opravdu dobrých herců. Doufám, že se mi někdy podaří si sním zahrát. To by bylo úžasné. johnny depp a tom hanks jsou NEj herci...
  • wendy92

Deppova filmografie

tento herec má tu nejlepší filmografii co jsem kdy viděal. nemyslím jen ty nejnovější trháky ale i ty starší filmy, je vidět že si fakt vybírá, jsou to fakt dobrý dilmy.. *5*
    • zewla

Re: Deppova filmografie

jj fakt si umí vybrat *1* , jen pár filmů se mi nelíbilo a to už je co říct, neboť jsem pořádně náročnej divák *1* *3* *15*
  • He is cool

Jo Depp je kanón ale jeho nejlepší film je Dead Man.
  • Je to ten nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj herec na světěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je kráááááááááááááááááááásnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! V pirátech z Karibiku byl booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ožžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžííííííííííí ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooožžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžňň ňňňňňňňňňňňňňňňňuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuu hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • terishek

.....

tak co jste dostali pod stromek lidi?? já 2 kalendáře s johnnym a jeho životopis jako knížku,nálepky,a filmy veřejní nepřátelé a sweeny todd..:-)
    • Re: .....

to mas dobry ja dostala od segry pesti a od mami pres drzku ne kecam dostala jsem film s johnnym bojovnik a jeste nejaky obleceni a nejaky kravinky *4*
  • antidicaprio

Velikonoce

přeji všem fanouškum johnnyho hezké Velikonoce *5* *4* *4*
    • Re: Velikonoce

jj díky tobě taky *4* *4*
      • zewla

Re: Re: Velikonoce

Jj, taky, taky *1*
        Tak co, ještě můžete sedět?? *1* *7*
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Velikonoce

jo ja jo ale musim se přiznat že byli i chvilky kdy sem nemohla ale docela na to srali spíš byli doma u pc na fb to bylo dobře aspon sem měla klid přišlo jenom snad 5 skupinek *4* ale ve škole to bylo horší *5* *1* *4* *3*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Velikonoce

ch,ja byla hezky zavřena doma minulej rok mi stačil *13*
  • HELP...

PsimVas nevite jak se menuje film s Johnnym Deppem a Leonardem DiCapriem...Hrali tam ještě mladi...JE to starej film...Bylo to o nějake tluste ženské (jejich matce) Leonardo tam byl tuším postiženej... Dyžtak prosiiim pište třeba na mejl...: majamajda@seznam.cz *3* Diky
    • Re: HELP...

Co žere Gilberta Grapea *3*
  • love

miluju ho tak ze si to ani nedokazete prectavit *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • antidicaprio

filmík

dneska má johnny film,super *3*
    • zewla

Re: filmík

Jakej ??? *7* *7*
      • antidicaprio

Re: Re: filmík

jak se nestratit v l.a. ale moc mě to nebavilo *4*
        • zewla

Re: Re: Re: filmík

Jo viděla jsem *1* Takovej normál...Johnny by tam měl mít větší roli *1*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: filmík

Nooo, 5 minutovou *1*
  • I´m so lucky

včera jsem se vrátila z Anglie, a nebudete veřit, koho jsem potkala... ano JOHNNYHO DEPPA *14* *14* *3* byla jsem z toho tak mimo, že jsem nebyla schopná slova, ale díky své mamce jsem získala autogram, a dokonce jsme chvilinku popovídali *14* je to neuvěřitelně milej člověk, kterej má rád děti, a kterej má smysl pro humor. to je zážitek na celej život. MILUJU HO *14*
    • Re: I´m so lucky

no twl já ti tak závidim........co já bych za to dala.....já sem do něj zažraná už od svejch 5-ti let a teď je mi dvanáct... *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: I´m so lucky

Tak tobě bych to přála!!!! *3* *3*

tomu se říká klika, já sem se do Londýna přestěhovala před dvěma týdny a pořád nic:(
      ale tak snad něco bude:D
      • zewla

Re: Re: I´m so lucky

Jéé to se někdo má... *14* Já ho chci taky potkat *14* *1*

tky ti zavidíííííííím mooooooooooooooooooooooooc twle tky bych ho chtela videt wow *4* *4* *4*
    • junka

Re: I´m so lucky

závidím ti moc co bych já za to dala aspoň na vteřinu vidět johnyho deppa aspoň na chvilu závidím ti moc moc moc . MělaS ŠTĚSTÍ FAKT. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit