-
haló
nemáte nějaký novinky o Johnnovi?? *3* -
anketa
Takže jakou máte nejoblíbenější scénu z nějakého filmu Jonnyho Deppa?? Já vim je to těžký ale vyberte jen jednu.. *7* *5* *4* *3* *3* -
-
Re: anketa
nej je určitě jak v ospalé díře předvádí koně ...když sem ji poprvé vyděla tak sem chcipala smíchy....prostě lol,nebo věta :proč by to někdo dělal? proč? správně *1* *14* -
-
Re: Re: anketa
Jo ospalá díra je taky super sem se na to dívala s kamoškou (sem to před tím už viděla) a řikám: teď bude ta nejstrašidelnější scéna z celýho filmu, jak tam ukážou toho bezhlavýho jezdce v minulosti. no a voni ho tam ukázali a jak vycenilty zuby tak kamoška takový: vždyť vypadá jak piraňa:D no a tak jsme se tomu smály asi deset minut až jsem to musela vypnout páč to byl horor a já s ňou jsme se nemohly přestat smát *1* pak jsem se na to dívala s další kamoškou a taky jsme se smály celej film to se prostě nedá *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: anketa
já nechápu, že se u jeho hororů nikdy nebojím,ospalá díra mi připadá jako super komedie,proč nikdy nenatočí něco jako je kruh,nerada se k tomu přiznávám ale kruhu sem se bála i rok po tom co sem ho vyděla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: anketa
Tak horory to není jeho styl řekla bych, on není hororovej herec..on má rád takový šílený filmy kde hraje nějaké ztracené existence, takový neobvyklý týpky.. jako Ed Wood, Edward, Willy Wonka, samozřejmě Mad Hater z Alenky a další.. Když tady zmínilas Kruh tak ten se mi taky líbil, ale ten druhej díl mi už připadal hodně slabej.. no a ještě co se týče Johnnyho tak já jsem se teda občas trochu bála u Tajemnýho okna když jsem je viděla kdysi poprvé.. Ale u Ospalý díry taky ne, ale byl to skvělej film
-
-
-
-
Všechny..XDD *14* -
moje nejoblibenejsi je v pitarech ve 3 kde bojuje s jonesem vytahne kord a ma ho zlomenej a jak bezi okolo toho nevim jak se to jmenuje a jak jones jde pres to a jack to roztoci a ja se jones k nemu otoci a uplne na nej zarve aaaa a jack ááááá to me dostalo vite jakou scenu myslim *4* *3* *4* *15* *1* *14* *3* -
-
a jeste jsem zapomela dodat jak to jack roztoci a on se tam toci a jak se jack smeje ale v alence ma johnny smich huste dobrej vzdycky se musim smat kdyz ho slysim
-
-
Tak to se asi nedá vybrat, když je všechny nemám v živé paměti.. těch scén a skvělých filmů bylo tolik, to je fakt těžká otázka.. já mám oblíbený některý jeho filmy a tam se mi líbí od začátku do konce, třeba ST, PE, Kokain, Devátá brána, Donnie Brasco. zároven miluju filmy na kterých spolupracuje s Timem Burtonem, Helenou Bonham Carter a zbytkem týmu..Tim Burton je vážně třída. Ale kdyby šlo jen o scény tak asi nejlepší jsou některý nezapomenutelný situace týkající se Jacka Spparowa. Jack je prostě Jack.. kdyby Pirátů nebylo tak polovina lidí Johnnyho nezná..
Co máš ráda ty?? -
-
No já vždycky nemůžu z toho v Tajemným okně newm jak přesně to tam je ale nějek tak: Vylez ty hajzle, jestli do 3 nevylezeš tak... ti rozmlátím hubu! 1,2 aaa (bum, prásk,) zabil jsem zrcadlo!(píp) (bum, prásk,) a sprchovej kout(bác)!" a pak taky: (na schodech) (jde dolů, nahoru,a najde ty cigarety) Kašlu na to, budu kouřit, budu normálně kouřit. Vykouřím tuhle krabičku, pak si koupím další, budu normálně kouřit! *1* to fakt miluju ale je spousta dalších skvělejch scén ale tyhle se mě vždycky hned vybaví *1* *14* *15* *14* *8* *4* -
-
Jo zabil jsem zrcadlo je super :-D -
Jo ta z toho Tajemnýho okna ta byla fakt dobrá *1* byl to skvělej film *4* ale Jack Spparow ten byl skvělej vždycky, taky bylo dobrý jak byl ve 2 u těch lidojedů jak si z něho udělali náčelníka a jak ji potom utíkal, to byla taky bomba, hlavně jak pak skočil přes tu propast, tak triumfálně se usmál ale pak ho převážilo to ovoce a sletěl zpátky dolů *1* *1* a ve 3 taky bylo dobrý jak se potkal se svým,a rodičema, Keih válel *1* a pak "jak se má maminka?"....."vypadá skvěle.." *1*
-
-
-
-
Johny Depp
ukazujte tam co nejvíce fotek ať můžu pozorovat svého miláčka!!!!!!!!!!!!!! pošlete mi za něj pusu. -
Johnny
Já ho MILUJU!!!! *14* *14* *14* *4* -
POTC 4
Tak sem se dozvěděla, že v Pirátech 4 má hrát Zac Efron, což je jako hrůza všech hrůz, teda aspoň pro mě!!!!.Takže počítám s tím, že to bude propadák!..Jednička je stejnak ze všech nejlepší,dvojka ujde a trojka je strašně zašmodrchaná...No sem zvědá a doufám, že si brzo uvědomí a místo Efrona tam dají někoho ostřílenější, zkušenějšího.
P.S.= 3.1.2009 jde na Primě film Kokaina, tak se dívejte...Mějte se a šťasný nový rok !! -
-
Re: POTC 4
Takže Zac tam nebude a tohle je už dost starý teď zase koluje že tam bude Jack mít bratra kterýho má hrát Robert Pattisoon -
-
Re: Re: POTC 4
to by bylo super kdyby tam hral robert *14* *5* -
Bude tam
Ale bude...Sám Efron to prohlásil v rozhorovu v Mnichově...je to už daný, bohužel. *8* -
-
Re: Bude tam
NN na netu je že je to jenom podvod že si to jenom někdo vymyslel to nejde on do pirátů nepatří... -
-
Re: Re: Bude tam
to teda! nepatří! Já si taky myslim že by ho tam nedali ale oni to určitě takhle zkazej! že tam daj toho.....Efrona blbýho! *5* *9* *13* -
-
Re: Re: Re: Bude tam
No jako Robert Pattisoon je lepší než Zac a jako nevadilo by mi kdyby tam byl... -
Re: Re: Re: Bude Tam
v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde *13* -
Re: Re: Re: Bude Tam
v Pirátech nemůže hrát žádnej šampónek!! Tam se prostě hodí Johnny, Orlando, Kiera ... a Robert Pattisoon ten už vůbec nejde -
On v Pirátech hrát nemůže pač když se mu jen malinko namočí vlasy tak se mu zvlní a vypadá jako ovce *1* -
Zac efron je hroznej blbec a nevim jak by se hodil do Pirátu z karibiku když hrál v muzikálu? jestly ho tam daj tak to bude nejhorší film všech dob *10*
-
-
-
Re: Bude tam
Jako jednoznačně je Zac to nejhorší co mohlo Piráty potkat !!! *16* *16* *16*
-
-
-
-
pls
ahoj lidi ja se vas chci zeptat ne na johnnyho i kdyz to s nim trochu souvisi ale chci se vas zeptat jestli tsdy nekdo stahoval na webu program torent do pocitace protoze ja bych si chtela stahnout s johnnym film a pocitac mi nepodporuje torent a ja potrebuju ten program tak jestli vite kde ja sem to vsude schanela diky *7* *7* -
motta
lidi jaky mate motto podle ktereho se ridite ja mam nikdy nezapomenout nikdy neodpustit vite kde to bylo ze jo *4* -
-
Re: motta
Hm a proč? tvoje motto je motto vyhlášneýho vraha??? Ty máš s tímto nějaké zkušenosti?? Zdá se mě že někteří lidi (spíš teenageři) jsou až moc unesení svýma celebritama až to přehání..žij za sebe a ne za Johnnyho Deppa..navíc toto je motto Sweeneyho Todda a ne Johnnyho Deppa.. -
-
Re: Re: motta
nespojujet si herce s jejich postavama co hráli - nemají s nim i nic společného... -
-
Re: Re: Re: motta
Cože toto je tvoje motto podle kterýho se v životě řídíš?? Nikdy neodpustit?? víš co to znamená? To jseš pěkně tvdej hajzlík (promin).. kolik ti je 13?? spíš zapomněls/as nasat že je to motto tvýho oblíbenýho filmu a ne tvoje.. moje motto je třeba: Učitel ti může otevřít dveře, ale vstoupit do nich musíš ty sám. toto je motto, a ne plakát z hororu.. -
-
Re: Re: Re: Re: motta
ja to myslim jako v krutsim chapete treba kdyz me zradila poradne nej kamaradka(coz uz se stalo)tak sem ji to neodpustila a ani na to nemyslim a nikdy na to nezapomenu jinak je moje motto zij kazdym momentem protoze tenhle moment uz nikdy nezazijes ale jelikos sme na diskuzi johnnyho tak sem vybrala tamto ale fakt to beru jen v krutsim
-
-
-
-
Re: motta
Kdo by nevěděl *4*
-
-
Vše nejlepší k narozeninám Happy Birthday :D *14* *14* *14*
-
Johny Deep je nejvetsi typek ze vsech =o)))
-
Pochvala
Je to skvělej herec.Mám ho moc ráda už od Střihorukého Edwarda.Navíc on všechny svoje role nejen hraje, on je prožívá,on je jimy.Role Jacka Sparrowa je doopravdy tak úžasně procítěná,vlastně skoro,jako by nehrál vůbec nic,že se ani nedivím, že je z něj kultovní "hrdina".Johnny hraje geniálně blázny, podivíny a dobráky..A nebudu kecat, že se mi nelíbí. Čím je starší, tím má větší charisma<3 KAždá role vypadá,jako by mu byla šita na míru.. Smekám, johnny.. Jen mně sobecky mrzí, že se nejspíš nikdy v životě nepotkáme, natož,abych ho někdy poznala tak, že by si mně zapamatoval *9* *1*