-
Johnny je nejlepší herec ze všech a na to kolik má vubec nevypadá.Mnohem mladší kluci mu můžou závidět nejen jeho sexy a stále dobře vypadající vzhled ale i jeho konto.
-
mám tvoje plakaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsi užásnej a mám tě moc ráda - jako herce ........chtěla bych se s tebou jednou potkat!!! celá moje třída holek je z tebe blázen *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Než se setmí
Hele viděl někdo Než se setmí?? Jesi to celkem de, jesi to mám začít hledat?? Co si o tom filmu myslíte?? (doufám, že to někdo viděl...) *7* *7* -
-
Re: Než se setmí
Drastický film... Nu, ale pohled na JD zadek za to stojí... Začni stahovat *3* -
-
Re: Re: Než se setmí
*1* *1* *1* Tak dobře *1* *1* *1*
-
-
-
Ja mam Jonyho deepa moc rad ale nevim jak se hlasuje v tehle ankete prosim poradte diky Kokos =o)
-
Johnny Depp
Johnny *4* to je andel muj. *14* *14* *14* *14* vsichni ho miluji *14* *14* je to nej hvezda -
jony
Jony Dep je krásnej borec.Už se těším až bude v druhym díleč Piráti z Karibiku.!!! -
Johnny je ten nejkrásnější pirát na světě je prostě uuužžžááásssnnneeejjj a nejdřív sem si řikala že vypadá hodně blbě v továrně na čokoládu ale pak sem si zvykla a teď mi tam připadá roztomilej *14* *4*
-
suj
jdete na www.yorky-betty.estranky.cz -
Rumový deník
Neví plsky někdo z vás kdy má premiéru RUM DIARY??????? -
a fuj ble
lidi videli jste na youtube to video jak je tam jack a sweeney no je to jako takovej pribeh ze jako sweeney ma manzelku(mrs.lovett) a syna(toby)no a on je jako zamilovanej do jacka a jack do nej a tam udelali jednu scenu tak ze se tam spolu libaj a vono to vypada jako kdyby to bylo pravy fuj me se z toho zvedl kufr *8* a presne takhle sem cumela