Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I am Mad

Have you got any idea, why is raven like a writing desk?? *14* *14* *15*
    • zewla

Re: I am Mad

Hej!!! Ty ***** *1* to jsem sem chtěla napsat já a ještě jsem se k tomu nedostala!!! Tys mě předběhla!!! se na to vybodnu.... *9* *9* *1* *1* *3* *1* *1*
      • Re: Re: I am Mad

Promiň já nechtěla. *4* *9*
        • zewla

Re: Re: Re: I am Mad

*1* *1*
    • antidicaprio

ne,nemám *1*
    • agnes1111

No, I haven't *9*
  • Vše nej pro nejlepšího herce na světě ♥
  • je dost dobrej!!!!!

on je vymatlanej, nerozumís krase ty kravo takovyho krasnyho kluka mít v zivote nebudes tak nezavid a bud zticha
  • shellby

fanklub

Chtěla bych aby fanklub johny ho měl co nejvíc fanoušků.Nemohl by tady někdo zařídit aby se lidi přidali do jeho fanklubu? *3*
    • wendy92

Re: fanklub

Mě osobně je opravdu fuk, kolik má Johnny fanoušků. Pro mě je hlavní že mu fandím já a že vím že je to úžasná osoba a profsionální herec a skvělej člověk, a že to někteří nepochopili nebo ho mají rádi jen kvůli jeho vzhledu bo Pirátům z Karibiku - to je mi fuk. Někteří ho obdivují jen jako sexy chlapa,co hraje Jacka Spparowa, ale neví o něm nic. *4*
      • shellby

Re: Re: fanklub

mě se na něm líbí že úžasně zahrál Jacka sparrowa a další postavy.Líbí se mi jak vypadá a ráda si čtu jeho životopis a sbírám výstřišky z novin kde o něm píšou. *14* *14* *14*
  • antidicaprio

silvestr

Wšem přeju supéééééééééééér silvestra a jestli to někdo oslavý jako ja s plackou krabkou a hromadou přátel tak ad to ve zdravý přežije . posledně sem měla na mále a doufam že to tentokrát dopadne líp, lítala sem po okolí a každýho sem se ptala jestli je lepší Depp nebo DiCaprio *5* *5* druhej den sem se malem propadla ,tak to ppppppppllllllsssssssss nepřežente!i když co by to bylo za silvestra bez alkoholu tak to nwm. jinak wšeckym hezoučkej novej rok *4* .a dávejte na sebe majzla

ppapa příští rok *13* *5* *4* *15* *5* *1* *1*
    • Re: silvestr

tobe taky a vsem lidem taky preji hazkeho silvestra a happy new year. at se vam vsechno dari v roce 2010 *4* *4*
    • Re: silvestr

tpbe taky a vsem lidem taky preji hazkeho silvestra a happy new year. at se vam vsechno dari v roce 2010 *4* *4*
  • Jaký klip?

Nevíte v jakém klipu to bylo s těmi dětmi? *14*
    • wendy92

Re: Jaký klip?

Il y a. Vanessa zpívá, Johnny režíruje a hraje tam celá rodina.
  • Johnny je nejlepší herec!!!!! *3* *3*
  • januska100

ahojky

ahojky lidičky
    *15*
    • Re: ahojky

ahoj nechces semnou kamosit jestli jo tak mi napis do posty na jmeno Ellena *3* ja fakt hledam dobrou kamosku pres komp tak to skousim na kazdeho zatim!!! *15*
  • shattuckit

VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

Myslím že děti od Johhnyho Deppa a od Vanessy Paradis vystupovali v písničce Vanessa Paradis Il y a.Ale tam děti skoro vubec nejsou jsou tam jenom minutu a to ješte skoro nepoznáš.Jsou tam jak tam sedí a neco pijou.Doufám že to najdeš to video já jsem to našla v youtube.com tak hodně štěstí Ahoj.
    *1*
    • Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

ta Vanessa ma nejake divne zuby, ale sak co, kazdy sme dajaky no ne? *1*
      • zewla

Re: Re: VIDEOKLIP KDE VYSTUPUJOU DĚTÍ JACK A LILY

Ty zuby jsou děsný.. No ale co, takovýho manžela jí závidí snad každá z nás ne?? tak to bych měla klidně i ty její zuby, kdybych byla na jejím místě... se někdo má.... *9*
  • narozeniny

Ty jo ten rok tak utekl a Johnny má zase narozeniny. Tak všechno nejlepší :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit