Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemusím ho herce Johnnyho Deppa a film Piráti z Karibiku neznásam.
    • Souhlasím s Jackie28, jdi se léčit!!!!!! Koho to zajímá?! Tenhle "profil" je pro fanoušky!! Vzpamatuj se!
    • jackie28
      jsi trapnej trotl,tohle píšeš ke každému!to jim opravdu tak závidíš slávu a prachy?jdi se s tim léčit chlapče...je fajn že napíšeš svůj názor,ale trapný je když takovýhle blbosti píšeš ke každé osobnosti!to už není o vyjádření názoru ale závisti
  • SVĚTOVEJ

Johnny Depp je ten nejlepší herec pod sluncem,je hezkej a sexi fakt bomba.A jsem ráda že má tolik přírnivců.Je prostě světovej to je bez debat.
  • Pro mě nejlepší herec na světě a kdbych ho mohla vidět aspon jendou na živo tak bych byla nejšŤASTNĚJŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ. *14*
  • pajanike

Johnny =o*

Úžasnej herec, nejvšestranněnší kterýho znám, moc se těšim na Alenku, kterou teď natáčí s Timem. *4*
  • Otázka

Hele od čeho si myslíte že má ty pohyby, třeba v pirátech? Celkem by mě zajímalo jestli se to všechno musel učit nebo jestli to už uměl před tím *1* *15* S kámoškou nás napadlo že by to mohl mít z těch drog *1*
    • wendy92

Re: Otázka

V době kdy točil Piráty byl u drog už dávno venku.. pořesněji řečeno ho z toho zachránila Vanessa..o těch pohybech to říkal v několika rozhovorech..už nwm jak na to přišel ale byla o sranda..ještě že ho hned nevyhodili jak chtěli.. *1* Je to borec
      • Re: Re: Otázka

Já myslela že už mu to jajo zůstalo z těch drog né že zrovna drogoval *1*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: Otázka

tu chůzi a tak v pirátech trénoval v sauně... prej je v karibiku takový teplo, že to člověka změní ani neví jak... *3* *3* *3* a jinak Johnny Je nejlepšííííí!!! mě je úplně jedno v čem hraje... všechno beru... všechnomě bavví....úplně všechno... teda né že bych toho tolik vděla, ale mě stačí vidět jen reklamu nebo upoutávku, video a tak... no a vim jestli mě to bude bavit... *14* *14* *14*
  • hanullka95159

Johnny je NEJ!!!

johnny je vážně ten nejlepší herec na světě!!!!úplně nejvíc ho žeru v pirátech z karibiku!!!!johnny jeď!!!!!! *1* *1*
  • kikalka.1

Happy B-day

Jsi nejlepší herec :-* tvoje filmy jsou úžasný tak tak pokračuj Johnny :) a dneska máš narozky ani bych ti neřekla že ti je tolik :D ani na t nevipadáš no .. jinak Happy B-day Johnny :-)
  • karolina.hajnarova
    *16*
  • Johnny je skvělej herec a ještě k tomu skvěle vypadá.... takže není co řešit, je prostě nejlepší!!!!
  • Viděla jsem s ním rozhorvor,který točil hned po pirátech 1. Byl oholenej a neměl brýle a vypadal na 20!!!!!! to není normální *14* Je užasnej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit