-
Ať už mě neserou!!! Já jak úplnej kokot furt chodím na palacecinemas abych mohla zarezervovat lístky na Alenku a ti hajzli tam maj všechny ostatní filmy a jedinou Alenku furt nejde zarezervovat!!
!!!!!! *16* *10* jesi si nepohnou tak tam sned napíšu stížnost nebo co... *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
-
Re: *****
Hmm Mě už to taky pěkně štve!!! Mohli by si máknout!!! *10* *16* -
-
Re: Re: *****
Nemyslete si... my s kamarádkou chceme jen na premiéru AIW do Jihlavy do Cinestaru a taky to stále nejde zarezervovat
-
-
-
narozeniny
Všehcno nejlepší :)) -
AAACCHH JJOO !!!!!!!!!!
-
Je fakt úžasnej *14* *14* *14* *14* *14*
-
Prosbička
Prosím vás, nevíte, kde bych mohla najít starší článek, kde se psalo, že Johnny své dcerce, když byla v nemocnici, slíbil, že si vezme Van? -
-
Re: Prosbička
Neslíbil.. podle mě si to někdo vyymyslel nebo překroutil..taky jsme to kdysi četla ale myslím že to není pravda..Johnny furt dokola říká že si ji nevezme protože je to zbytečnost..a každej rok se objevují na netu články o jejich svatně, ale podle mě se nikdy konat nebude..proč? Navíc myslím že kdyby Depp něco dceři slíbil tak to dodrží,a proč by ji sliboval takovou pitomost..to bulvár překroutil, ptž chce furt psát o jejich svatbě -
-
Re: Re: Prosbička
Ok a o článku, kde se ho ptali, jestli už jeho děti viděli POTC a on řekl, že cítil potřebu vidět film první, jsi neslyšela? -
-
Re: Re: Re: Prosbička
Toto jsem slyšela, ale jen že to říkal o všech svých filmech, že všechny který jim pouští tak musí vidět jako rodič první.. ale o potc si jen pamatuju jak je pouštěl poprvé dětem a ptal se jich co na Jacka Spparowa říkají, a Lily-Rose: On je šílenej! a Jack: Ne on je opilej.. a Johnny: Ani jeden nemáte pravdu, on je gay!! *1* ale to byli ještě malí.. většinou tady ty starý věci co vytahujete co řekl už je všechno starý, už je to všechno jinak, děti už jsou velký a třeba si Johnny už myslí jiný věci.. ale oni na netu rádi novináři vytahujou věci co řekl i před několika lety a dnes už to neplatí - když už je to pravda.. ale to myslím obecně, ne jen tady o tom.. ale tady o těch věcech mluvila pěkně Vanessa v rozhovoru v nové Marie Calire, byl to fakt krásnej a moc zajímavej rozhovor, i o Johnnym a dětech.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prosbička
No, to je všechno moc hezké... *3* Ale nevíš, kde bych mohla najít ten rozhovor, kde říkal, že to musí vidět první? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Hledám, nu... Zajímá mě to. Přeci se nebudu zajímat o nějaké věci jenom proto, že jsou staré. -
Re: Re: Re: Re: Re: Prosbička
Ne tak fakt to už nevím.. a proč to chceš hledat?? Říkám že je to starý.. *4* ale jak chceš, ale to ti neporadím, fakt už nwm kde to bylo.
-
-
-
-
-
-
JO HOHO:))
-
kapitán Jack Sparow
Jony Depp se mi líbý ale jen jako Jack Sparow je fak bezva *14* -
prosim
nevite nekdo, jak se ma menovat Prati z Karibiku 3 a kdy ma vyjit? prosiiim dik -
-
Re: prosim
Jo! 3 se jmenuje Piráti z Karibiku: Na Konci Světa a v kin ech bude v květnu!!!§ Už v květnu, ale Johnny tam má divný oblečení! -
Re: prosim
V kině budou myslim od 24.května! -
-
Re: Re: prosim
Ja sem slysela ze az ńak v cervenci... *7* Ale newim to jiste
-
-
-
prosííím
prosíím kliknete bežte na tuto stránku nebojte není tam vir a co vám to udelá? nic:) je to otázka 5vterin moc dekuju...
http://s8.gladiatus.cz /game/c.php?uid=27567 -
Happy Birthday!
Takže dneska nemá narozeniny nikdo jiný než Johník =)Fšecko nej Johny ať se ti daří z každý stránky.......Ať dokončíš svoe filmový trháky a pak už máš pokoj a čas na rodinu....budeš se moci válet u gauče ,čumět na bednu s pivkem v ruce......jak si to přeješ prostě HAPPPY BIRTHDAY!!!! *14* *14*