Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikinka.panda

lala

ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky papa
    • Re: lala

hele jestli chces neco vedet o efronovi tak bez na jeho diskuzi a toho blbce sem nedavej a jestli to zacia je neco jinyho nez zac tak se nauc psat cau
    • Re: lala

tím zacia....nemyslíš tím snad Zaca Efrona? *7* *7*
      • Re: Re: lala

snad ne a jestli jo tak ji o nom reknu neco JE TO HNUSAK NEJVETSI *1*
        • keit242

Re: Re: Re: lala

souhlasím *15*
    • wendy92

Re: lala

Prosím?? Jaká zacia co to je proboha? a jak to souvisí s Johnnym Deppem???
  • Happy Birthday *3* *4*
  • Pozrite na moju stránku

Vidím, že zbožňujete Johnnyho tak ako ja. No vlastne ja ešte viac ako vy. : ))) Tak si pozrite moju stránku. www.johnnydepp1.blog.cz Je tam úplne. všetko. Fotky, videé, fotka mesiaca, šlánky, hodnotenie fotografií,...
  • Můj Mylášek

Ty nuli co sem píšou jsou ubohý nicky. Já ho MILUJU uš od školky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • Re: Můj Mylášek

A kolik ti je?......aspoň 5 co????

napred se nauc poradne psat...
      • Re: Re: Můj Mylášek

To je přesný :))))

napred se nauc poradne psat...

ty sem píšeš -ty jsi nicka...

SOUHLAS A JE MNOHEM NĚCO HORŠÍHO JE PÍČA OBROVSKÁ PROTOŽE JÁ JSEM O NĚM VĚDĚLA DÁVNO A TY JEN OD ŠKOLKY TAKŽE KDOJE TU NULA *7* *16* *16* *16* *1* *13* *13* *13* *13* *10* *10*

a co ses ty????
  • sweeney.sparrow

Gotham city

cetla jsem ze by mel johnny hrat v pokracovani batmana a hral by hadankaře wow samozřejmě že tam bude hrat i Christian Bale *14* zase spolu 2 super herci again *3* a pokracovani by se jmenovalo Gotham city neboli město Gotham je mi jasny že tady každej ajinu umí a mě se to docela líbí tak sorry že sem to napsala škoda že Johnny nehrál v Temnym rytiři *9*
    • Re: Gotham city

chyba,city je velkoměsto,město by bylo town *4* *4* *4* neřeš,se mi chtělo ti to napsat *1* *1*
      • sweeney.sparrow

Re: Re: Gotham city

njn ale uca nas to ucila takhle to je jedno se mi to chtelo napsat *3* *1* a u nas je zvykem rikat normal mesto a ne velkomesto my hnedle town vubec nepouzivame *15*
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Gotham city

záleží na učiteli,neřeš co na tom sejde ,význam je zkoro stejnej *4* ale fakt městečko je town a město co je velké je city *4*
          • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Re: Gotham city

přesně a Gotham je vlastně city jako kráva
  • fesak

tak tohodle bych hned brala.. fakt kus..
  • Už se nemůžu dočkat trojky pirátů. *15* A nevíte někdo, co symbolizuje ta trojka na jeho ruce? *7*
  • juve

narozeniny

Všechno nejlepší k narozkám!!!
  • antidicaprio

čágo

nazdar děcka,jak se máme???
    XD
    ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo frís..ještě nwm:-)

ted ještě potkat johnnyho,dokončit školu a mám své sny z krku XD

a vy?? podte pokecat:-)

zatim papík....
    • Re: čágo

No já jsem se chtěla hlavně uvidět s Johnnym,ale to se nesplní *15*

Takže se to moc nevyjádřuje jasně *16*
    • zewla

Re: čágo

Tak mě se zase začíná všechno hroutit, že by se mi mohl splnit sen na to to nevypadá.... *9*
  • dra

:-)

všechno nejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit