-
jakto že tak krasneho muže nikdy nepotkame a v televizi jich je až moc? *7* *1*
-
nechte si efrona v HSM
Zac Efron by to totálně zkazil!taková role se na něj vůbec nehodí a teď ještě aby si hrál na piráty.Když tam bude hrát on, tak to bude totálně film pro děti *13* -
Já ho chci!!!:-(
-
johnny depp
no taky nwm jak by se takový kre.... jako Zac Efron hodil do pirátů z Karibiku prostě tam patří Johnny a nikdo jinej se tam nehodí!!! takovej šampón jako Zac nikdy to by jsem se raději poblila *8* *8* *8* jak říkám....Johnny je nejnejnej herec *14* -
ahoj jsem asi nejvetsi obdivovatelka!mas fakt skvelou manzelku!(vanessu paradis!)!ja sem taky fransouzka!a mas krasny deti!
-
Vše nej!!
Johnny všechno nejlepší k tvým krásným narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* -
Další film
Zjistila jsem, že Johnny hrál v dalším filmu kerej nemá napsanej ve filmografii. Já ho sice ještě neviděla ale všichni píšou že tam je. Je tam sice asi ve 2 scénách, no a co v Imagináriu tam byl taky jenom chvilku... *1* Film se jmenuje: A žili spolu šťastně až na věky -
-
Re: Další film
Blik cvak. Né, promiň, ale to většina lidí ví, že tam hrál -
-
Re: Re: Další film
Já jen že to není v jeho filmografii... *1* *5* -
-
Re: Re: Re: Další film
Jo a mimochodem je ten film dobrej?? Jesi se mám na něj mrknout.. *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Další film
Tak to ti neřeknu... *3* Jelikož ten film u nás vůbec nikdy nevyšel a je dostupný pouze ve francouzštině... Ale třeba se ti poštěstí a někde ho seženeš. Já to zkoušela přes torrent, ale vzhledem k tomu, že nemám trpělivost a nikdo další "netahal", tak jsem to po dvou dnech vzdala.
-
-
-
-
Re: Další film
wow no škoda že tam má jenom 2 scény
-
-
Heath Ledger
Po tom, co umřel Heath Ledger, můj druhý nejoblíbenější herec, vyškrtla jsem z prvního místa Johnnyho. V Pirátech z Karibiku byl upe úžasnej, ale po vidění (18 Prokletí černé perly, 16 Truhla mrtvého muže a 11 Na konci světa) už mě to přece jenom trošku omrzelo. Johnny je mi to líto, ale nic netrvá věčně *9* -
sqeli herec
Na Johnovi je uzasny jak se umi do svych roli vzit a to umi malo jaky herec. Je to proste sympatak. *1* -
vse nej
vse nejky k narozkam Johnny !!!!!! *4* *14* *4* *14*