Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakto že tak krasneho muže nikdy nepotkame a v televizi jich je až moc? *7* *1*
  • ducky

nechte si efrona v HSM

Zac Efron by to totálně zkazil!taková role se na něj vůbec nehodí a teď ještě aby si hrál na piráty.Když tam bude hrát on, tak to bude totálně film pro děti *13*
  • Já ho chci!!!:-(
  • johnny depp

no taky nwm jak by se takový kre.... jako Zac Efron hodil do pirátů z Karibiku prostě tam patří Johnny a nikdo jinej se tam nehodí!!! takovej šampón jako Zac nikdy to by jsem se raději poblila *8* *8* *8* jak říkám....Johnny je nejnejnej herec *14*
  • ahoj jsem asi nejvetsi obdivovatelka!mas fakt skvelou manzelku!(vanessu paradis!)!ja sem taky fransouzka!a mas krasny deti!
  • wendy92

Vše nej!!

Johnny všechno nejlepší k tvým krásným narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15*
  • zewla

Další film

Zjistila jsem, že Johnny hrál v dalším filmu kerej nemá napsanej ve filmografii. Já ho sice ještě neviděla ale všichni píšou že tam je. Je tam sice asi ve 2 scénách, no a co v Imagináriu tam byl taky jenom chvilku... *1* Film se jmenuje: A žili spolu šťastně až na věky
    • agnes1111

Re: Další film

Blik cvak. Né, promiň, ale to většina lidí ví, že tam hrál
      • zewla

Re: Re: Další film

Já jen že to není v jeho filmografii... *1* *5*
        • zewla

Re: Re: Re: Další film

Jo a mimochodem je ten film dobrej?? Jesi se mám na něj mrknout.. *7* *1*
          • agnes1111

Re: Re: Re: Re: Další film

Tak to ti neřeknu... *3* Jelikož ten film u nás vůbec nikdy nevyšel a je dostupný pouze ve francouzštině... Ale třeba se ti poštěstí a někde ho seženeš. Já to zkoušela přes torrent, ale vzhledem k tomu, že nemám trpělivost a nikdo další "netahal", tak jsem to po dvou dnech vzdala.
    • sweeney.sparrow

Re: Další film

wow no škoda že tam má jenom 2 scény
  • Heath Ledger

Po tom, co umřel Heath Ledger, můj druhý nejoblíbenější herec, vyškrtla jsem z prvního místa Johnnyho. V Pirátech z Karibiku byl upe úžasnej, ale po vidění (18 Prokletí černé perly, 16 Truhla mrtvého muže a 11 Na konci světa) už mě to přece jenom trošku omrzelo. Johnny je mi to líto, ale nic netrvá věčně *9*
  • ajinta

sqeli herec

Na Johnovi je uzasny jak se umi do svych roli vzit a to umi malo jaky herec. Je to proste sympatak. *1*
  • anikadepp

vse nej

vse nejky k narozkam Johnny !!!!!! *4* *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit