-
Lidé
Achoojk ldi, jenom mě napadlo, jestli chodíte i na diskuzi na lidé ??? -
-
Re: Lidé
a kde to tam je?já to nemůžu najít... -
-
Re: Re: Lidé
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=4017&auth=
-
-
-
Piráti 4 budou!!!
Piráti z Karibiku 4: Johnny Depp oznámil název a premiéru!!!!!!!!!!!
Léto 2011 bude ve znamení Pirátů z Karibiku 4, pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides!!!
Více se dozvíte na betty-johnny.blog.cz
(Všichni fanoušci Johnnyho a Pirátů povinně podívat!) *3* *4* *3* -
-
Re: Piráti 4 budou!!!
já už to vím půl roku...mám výhody...plno výhod -
-
Re: Re: Piráti 4 budou!!!
věř tomu nebo ne ale my "obyčejní smrtelníci" těch výhod máme víc -
jo to já taky když to před půl rokem nevěděl ani johnny *1* kámo seš fakt dobrá *1* -
-
Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!
johnny to věděl jenom to nezveřejnil aby byli včichni napnutý...dojep -
-
Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!
lol ty si kravka *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Piráti 4 budou!!!
lol ty jsi větší *15* *1*
-
-
-
-
no vidíš ja už to vim rok *1* -
To ti ze srdce přeju...
-
-
Re: Piráti 4 budou!!!
jooooooooo slava piratům už mířim na ten blog *4* *4* to se musim juknout *3*
-
-
:)
Mno tak hoodně štěstí.. To stejně nepochopim že je mu už tolik..! A vůbec na to nevipadá..! Pořád je tak kwásnej..!! -
je krasnej a miluju ho!!!!
je fakt moc hezkej a moc se mi libiby piráti z karibiku tam byl tak rozkosnej a taky vr filmu tajemne okno tam byl taky bozi...... -
Karlík a továrna na čokoládu je můj nejoblíbenější film. *3* Johnny je tam správně střelenej. *1* Je moc šťufnej v každým filmu. *5*
-
FROM HELL
já ho úplně lowuju! je úplně krááásnej a to všude! A moots se mi líbí ta jeho povaha...přesně můj typ! prostě...I LOVE YOU...johnny depp... *14* a ta new knížka o ně je faakt good!! MLJT *14* -
Happy day =o)
Všechno nej nej nej k narozeninám =o) *4* -
Johny je nejlepší.....
Johny ... nejlepší herec, kterej existuje... miluju filmy s nim at už je to horor nebo komedie.. vždycky když tam hraje on tak ten film stojí za to...Nejlepší filmy snim jsou ale Piráti z Karibiku.. ta role kapitána Jacka Sparrowa se na nej perfektně hodí.. a jak on sám prohlásil.. vložil do ní všechno.. hraje ji podle sebe tak jak to cití on sám....Mimochodem se mi líbí i jeho přístup a chování na veřejnosti.. není to takovej ten nafoukanej týpek.. je to opravdu perfektní člověk.. Obdivuju ho... -
Johnny skvělý herec
Ahoj lidi, Johnnyho uz mam rada, da se rict od malicka...sice jsem to nebrala jako tedka..ale toho cloveka proste miluju, je to sympaticky, obetavy, skvely, charakterní clovek...ma vice kladnych vlastnosti...:) Jeho filmy se mi libi, sice jsem jich nevidela zas tolik ,,zatim´´ jen 13 a par i dvakrat:o) Libil se mi nejvic v Kokainu a Cokolade...Proste ty jeho filmy jsou uuuplne neco jineho...Jak si tak ctu obsah par dalsich filmu je to ve starsim duchu..z jineho stoleti nebo neco podobneho..a to se mi libi...a myslim ze je to tim jeho hereckym vykonem,jinak si mylsim ze bych si takoveho filmu ani nevsimla a nebavil by me..ale s nim je to neco uplne jineho. Naposled jsem byla se podivat na jeho posledni film ,,Sweeney Todd´´ a muzu doporucit..ten film se mi libil..a jak rikam opet ze starsi doby...je to komedie-trihller-muzikal dohromady...ale pokud nekdo neni zvykly na takovy zanr..tak asi nedoporucuji:o) JInak se mejte lidi a piste piste *3* *5* *4* *14* -
vše nej:)
Johnny všechno nejlepší k narozkám!:) *4* *1*