-
narozeniny......
twl dneska ma johnny narozeniny to je fakt husty tak preju mu hodne zdravicka a stesticky aby natocil este spoustu filmu... *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* -
Hmmmmm
Nejvíc se mi líbil v Pirátech!!! Ty namalovaný oči mu fakt sekly!!! A ta postava Jacka Sparowa, jak ji stvárnil, byla parfektní!!! Orlando vedle něho vypadal jako cucák!!! Ale je to Orliho druhej nejlepší film, to se musí uznat!!! -
Johnny Dep Je prostě super!!! *14* *1* *14* *1* *4* *4* *3* *3* *1* *14* *1* *14* *14*
-
happy birthday Johnny
Tak Johnny, všetsko nejlepší k tvým narozkám*14*,,Hodně štěstí,lásky,zdraví- ať si pořád tak ůžastnej a dokonalej jako si doteď,,a přijeď už konečně taky do tý ČR__*14**14**14*,,a posílám velikánskou pusu na dálku__*14**14**14* __I love you Johnny*14**14**14**14**14**14* -
Happy birsday johnny :)
-
jak muže bít tvoje přezdívka když nejseš kluk
-
Nejlepší byl v ,,Pirátech" a pak se mi moc líbil v ,,Z pekla". To byla skvělá postava!
-
Já Johnnyho úplně miluju..poprvý sem ho viděla ve Střihorukym Edwardovi a šíleně sem se do něj zbláznila... *14* ...je fakt krásnej *3* ...hezčího nejni.
-
new moon
lidi mate nekdo rad stmivani a tesite s na novy mesic. skoda ze tam nehraje johnny bych ho rada videla jako upira *4* *4* a co vy -
-
Re: new moon
Já mám radši ty knížky ale ten film je taky boží miluju fantasmagorie:D a horory taky *14* *14* *14* *14* jo a ten trailer ne new moon je super *1* -
-
Re: Re: new moon
*1* si někde jinde, tu je o Johnnym.. *1* jinak souhlasím, na film se mooc těším,ale sem to nepatří... *3*
-
-
no neboj Johnnyho jako upíra uvidíš a to ve filmu Dark Shadows -
-
fakt jo senza a ten film se ted nataci? *7* -
-
Re: Re: Re: new moon
ne ne myslim že je to v plánu až na rok 2010/11 ale nejsem si jistá...koukni na imdb.com a tam se to dovis kdyz zadas johnnyho -
-
Re: Re: Re: Re: new moon
Ne ještě se nenatáčí, říkal Johnny v new rozhovoru že se všechno ještě projednává a domlouvá, ještě to není jistý..ale režírovat by to měl o5 Tim Burton.. *4*
-
-
-
-
Upřímně Stmívání ani Nový měsíc nemusím a jsem ráda že tam Johnny nehraje..Jako stmívání byl dobej film, fakt dobrej, ale viděla jsem spousty lepších a upřímně nachápu co na tom proboha všichni vidí..to je ale můj názor..a těch 800 je fakt skvělý *4* -
-
ja sem stmivani zase nevidela videla jsem jenom na to ukazky a potom me s tim trosku nakazila kamoska no a na youtube sem videla novy mesic trailer a docela je to dobry *4* -
-
Re: Re: Re: new moon
já jo,děj se mi moc líbil,ale taky nechápu proc všichni z toho dělají megafilm...Asi že tam hreje Robert P. *9* *1*
-
-
-
-
Yeeeep :D
Johnny bude mať v r.2012 ďalší film s Timom Burtonooooom :* :) ...neviem sa dočkaať :P:) -
-
Re: Yeeeep :D
Jojo tak to bude super a jako upír *1* -
o čem to bude? -
-
Re: Re: Yeeeep :D
No byl to někdy... hodně dávno seriál. Hlavní role je upír- Johnny Depp, samozřejmě :D a je to něco o tom, že je tam spousta dalších ''příšer'' a asi nějaký jejich příhody. Měla by to být spíš nějaká prča, než horor.. No moc o tom nevim, ale Johnny jak hraje upíra a navíc režie Tima Burtona, tak to bude stát za to *1*
-
-
Myslíš Dark Shadows?? *1* Taky.. už asi 2 roky co jsem o tom poprvé slyšela.. a pořád nic.. *9* Už by to mohli natočit!! *3* *1*
-