-
Johnny je nej nej
Johnny je ten nejlepši herec.Mám jeho fotky všude akdyž všude tak všude i na wc!!! je prostě muj miláček já ho miluju mám všechny jeho filmy mám úplnou sbírku MÁM TĚ RÁDA JOHNNY!!!!!!!!!!! *14* *14* MILUJITĚ *14* *14* -
John Depp
John je super herec a je tiez fesak....prvy film co som videla bol strihoruky edward (ale tam sa mi teda nepacil!)dalsi bol cokolada...je to môj oblubeny herec...co dodat...urcite nechce aby ho vsedci milovali on je len jeden a vas je 1000000...ale nezazlievam vam to, je to vasa vec...a predca on ma taku tu svoju iskru *1* -
-
Re: John Depp
johny depp je dobrej herec *3* -
Re: John Depp
johny depp je obrej herec *3*
-
-
Vše nejlepší
Johny hodně štěstí a ať natočíš ještě pár filmů. *1* -
Nudáá
To je děsný, už jak dlouho se tu nic neděje....
Tak jak se vám líbí ty nový(možná už starý) fotky?? Jak je tam Johnny s Burtonem?? Mě přijdou úpně dokonalý :D *1* *1* *1* *15* Jak je tam Burton celej v černým a Johnny tam hraje všema barvama *3* *1* *1* -
-
Re: Nudáá
Pěkný, ale nebudu tvrdit, že by mě to překvapovalo *1* ... -
Re: Nudáá
hezký
-
-
heieb
něak mrtvo tady,co děcka? sem koukala na piráty a upřímně..veliké sklamaní..něco jako u stmívání,tam se mi líbí taky nejvíc 2. díl. -
-
Re: heieb
Ale tak jako není to strašný, nějaký vtip to má.Teda rozhodně se mi to líbí více než 3. Znáš to, čím více pokračování,tím větší je to kravina.Ale stejně už se těším na další díl. -
-
Re: Re: heieb
Voni budou i 5. piráti?..no,aby to nebylo nekonečný jak ulice :/ to už pak strácí většinou šmrnc. -
-
Re: Re: Re: heieb
ano budou, je to už napsaný. Jelikož to prý utrželo tolik tržeb a že scénář prý mají už napsaný tak se budou zřejmě natáčet. Ale tak bulvár je bulvár. Já si myslím že se jim ten 5.díl snad podaří.Hlavní je, že tam člověk uvidí johnnyho a na Penelope jsem si taky zvykla, velice mi tam pasuje.
-
-
-
-
JOHNNY DEPP
Johnnyho Deppa miluju kdo ho ma rad at mi napise prosim.:-)))))) -
Johnny je dobrý herec. Když se dívám na jeho film, přijde mi jako by člověk, kterého hraje, nebyla jen vymyšlená postava, líbí se mi, jak svou roli prožívá. A navíc je fakt sexy, strašně se mi líbil film Don Juan de Marco. Tam mu to seklo... *14*
-
Bezva herec....
Podle mě je to jeden z nejcharizmatičtějších herců současnosti.
Hraje většinou role společenských vyděděnců a lidí žijících mimo pravidla společnosti..(takoví lidi jsou mi moc simpatičtí)... *3* *5* *9*
Jo......a asi bych měla dodat....................Hrozně MOC TI FANDÍM.!!!!!.........(je to přece fanklub) *3* *5* *5* -
Jo a lenko napiš mi zase někdy :)
-
Ten nejlepsi je Johnny!!
Johnny Depp je fakt ten nej herec na svete!Je tak sexy a v roli Jacka Sparrowa pry vidi sve zvrhlejsi ja.Je proste k sezrani........ *14* *14* *14* *14*