-
Léňa
je táááááák sladkej....mňam *14* *14* *14* *14* -
múžete jen závydět
Předem přeji Johnnymu všecičko nejlepší k narozeninam zdravíčko jemu i přítelkyni a hlavně dětem.A holky múžete jen závidět mám přítele je úplně stejný jako náš idol a mám sním i syna heč kdyby jste ho vyděli tak puknete tak pa pa *3* *5* -
-
Re: múžete jen závydět
no vidis a ja mam zase plakat a jeho autogram heč (jsem tu a prijdu zas heč) *15* -
-
Re: Re: múžete jen závydět
Plakátů mám deset a autogram samozřejmě taky *4* *1* *15* A taky fakt pěkný zdroje... *4*
-
-
Jestli máš syna tak on bude určitě někdy chodit do školy, tak by sis měla zopakovat pravopis - hlavně ů ú a i y. Máš to samou hrubku.. *3* -
-
Re: Re: múžete jen závydět
hej tak to bylo az moc dobry tos ji setrela hej dobre jako si ji setrela *3* *4* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: múžete jen závydět
Díky *4* ale mám pravdu - mÚžete závYdět bych v životě nenapsala..a to žádný děcka nemám...
-
-
-
Tak přeji abyste se vy i syn měli sobře.. *4* Ale johnny Depp je jen jeden *4*
-
-
Piráti z Karibiku 4
Nevíte prosím, kde se dá sehnat piráti 4 v hezké kvalitě a né v kino verzi? Na ulož to sice je ale v kino a to už jsem viděla tak bych konečně ty postavy chtěla vidět kvalitně. Už to má 2 měsíce po premiéře tak snad už by to mohlo být k sehnání.Děkuji -
A není jako jedno kdo jak s kým chodí, podle mě je hlavnější jak hraje ve filmech atd.
A jenom kvůli takovým kravinám ho pak nemáte rádi -
Tuhle osobu vubec nemusim, nwm ci umi hrat, ale posledni dobry film jsem videl Kokain, tomu uz ubehlo 12 let *1* . Piraty z karibiku neznasam *11*
-
-
Je vidět, že jsi kluk. *1* Kdybys byl holka, tak bys dokázal ocenit filmy, které společně s Timem Burtonem vytvořili, třeba Sweeney Tod: Ďábelský holič z Fleet Street je dokonalej horor, spíš jsem se u toho smála.. A ty, možná jsi viděl více, než napíšu, ale jestli si viděl od Johnnyho jen 3 nebo 4 filmy, tak bys neměl posuzovat. *3*
Ale je pravda, že sem píše hodně lidí svůj názor, ať je v záporu, nebo naopak... když sem někdo napíše že nesnáší Johnnyho Deppa, fanynky hned šílí a chtějí trhat ruce... proto jsem ti i já napsala svůj názor. Jinak jestli se ti nelíbí, tvoje věc.
-
-
Je to ten nejpřesvědčivcější herec ze všech herců. Nebojí se zhostit se naprosto čehokoli. Patří mu můj nejupřímnější obdiv, přeju mu šťastný život a mnoho úspěchů. Ale nebudu se snižovat k tomu, abych tvrdila, že ho miluju. Nevím, co to je za člověka, nikdy jsem s ním nemluvila, proto by byl nesmysl se nad ním tak rozplývat a nepřát mu manželské štěstí se ženou, kterou si vybral a kterou zjevně miluje.
-
Miluju Johnnyho
Jo,ve filmu Don Juan De Marco je fakt cool,ale musim priznat ze na ty zenske trochu zarlim i kdyz vim ze to neni doopravdy.Ale uplne nejvic sexy je v piratech z Karibiku!Me z neho de hlava kolem..... *14* Ja ho fakt miluju!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Johnny Depp Rulez! I'm From the Netherlands!
-
LOVE
Miluju ho je super *14* *4* *8* *14* *14* I LOVE JOHNNY DEPP -
dotaz
ahojky lidičky, vidím, že jste stejni blázni do Johnnyho jako já tak se vás chci na něco zeptat.Sice to je asi blbá otázka ale zkusím to. Prosím vás, nevíte kolíkáty díl v Jump street 21 bylo když Johnny byl převlečený za babu a jak ho Duck Penhol střelil do té prdele?*1* To sháním pač se mi ty díly líbily ale podle ukázet to nejde moc rozeznat. Věřím, že jste většina ten seriál sledovali ale asi si ty díly přesně nepamatujete ale co, zkusila jsem to *1* Děkuji vám. -
-
Re: dotaz
No já jsem to ani moc na to nekoukala(spíš vůbec *1* ) -
-
Re: Re: dotaz
aha *1* Nevadí, hlavně že mi aspoň někdo napsal *1* -
-
Re: Re: Re: dotaz
No viděla jsem ten díl, ale vážně netuším kolikátej to byl :D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: dotaz
Super, seriál má přes 100 dílů, tak to budu hold po jednom zkoušet, třeba se strefím. *1* Mohli by to dávat znovu do televize, bych se vůbec nezlobila.
-
-
-
-