Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonny je nejlepší!!!!!
  • zpráva pro fanouška(inku)lucouch151

ahoj..pokud je ten kreslenej obrázek tvoje práce, jsi fakt machr.
  • sklapni to neni pravda di drza to ti je 50 Mmmmmmmmmmmmmmm.co mi na to řekneš ty dhrebikova cc trdlo blbka fuuuuuuuuuuuuj
  • hnup

je to blbec
  • my love

johnny je ten nejlepší herec....mno co si budem namlouvat-je to nejlepší celebrita......na světě....je prostě klááásnej,sexy,talentovanej a prostě ůůůůžasnej *14* JÁ HO PROSTĚ MILUJU *14* *14* *14* *14* Neznám film kterej by zkazil,on zahraje prostě všechno...od střelenýho Jacka po miloučkýho Williho Wonku,nbo třeba.....mno to nejde to bych mohla psát do včera
    PROSTĚ JOHNNY JE NEJ *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jon´hnny Depp

Pan Johnny Depp je velmi dobrý herec.Dobré filmy jsou třeba Piráti z Karibiku a Střihoruký Edward.Jack Sparow je jedinečný a Depp ho ztvárnil dobře.
  • Johnny Depp je o nicem herec a jeho filmy kde hraje jsou kraviny.A film Piráti z Karibiku neznásam
    • Ok lukas pinter ja ho sice taky mam rada myslím ze mluvím za všecny tady. Ale tohle je tvůj názor a jesti ho chceš urážet tak tu nepiš okey.
    • Pintere nezáviď jo? Píšeš to ke každému.Už je to trapný.Zalez do svýho potkaního hnízda a radši ani nevylejzej!
    • Pro tebe.....on je prostě NEJ!!!!! *14* *14* *14* a Piráty z Karibiku miluju!!! *14* *14*
    • Kill yourself
    • Tak si to nech pro sebe vole!
  • milášek

já ho prostě miluju! *14*
  • mam knizku johhnyho

hejko lidi ja mám tu knížku novou o Johnnym Deppovi....no jestli někdo hledáte něco o jeho dětství atd...tak nevím no...tak knížka je spíše o tom jak postupoval z filmu do filmu, ale i něco z jeho dětství tam je....každý správný fanoušek by ji měl mít..jo nejlepší film s ním je Tajemné okno...na to se podívejte je to hustééé *3* *14*
    • Re: mam knizku johhnyho

Já jí mám taky, dostala jsem jí od kámošky, skvělej dárek o nejkvělejším a nejhezčim a nevíc sexy chlápkovi *14* I like your entusiasmus, Johnny *3* *5*
  • Scháním cokoliv s Johnnem Deppem. Např.:časopisy,plakáty atd..CENA DOHODOU
    Prodávím plakáty,časopisy atd... CENA: Plakát 13 Kč+9Kč poštovní časopis 30Kč s poštovním. Pište na email: Lenkafic@seznam.cz *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* PŘEDEM DĚKUJI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit