-
:-)
Johnny depp je nejlepší ze všech na světě. -
nemám ho rád je to uplnej kripl a to říkám slušně . Jinak řečeno je to hovado co k němu dodat . ! CHCE SE MI ZVRACET ! *16*
-
-
Re:
Me taky ale z tebe..... -
Re:
máš blbej vkus!!!!!! *10* *10* *10*
je krásnej, ale má Vanessu! *14*
-
-
pochvala
je super *5* *5* -
Johnny je nejlepší, úžesnej. Ja ho prostě miluju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
včera jsem byla v kině na Pirátech z Karibiku 2 a bylo to ouplně božííí takže všem doporučuju at se jdou podivat!!!!.....JOhny je suprovej,krásnej chlap.....ale nejvíc se mi líbí jako kapitán Jack :-)....... *14*
-
POMOC PRO TÝRANÁ ZVÍŘATA
NETÝREJTE ZVÍŘATA! OMEZENÍM KOUPI KOSMETICKÝCH VÝROBKŮ A BAREV NA VLASY POMOCTE,PRÁVĚ VÝROBCI KOSMETIKY TÝRAJÍ ZVÍŘATA!!!!!!!!!! *16* *9* *16* *9* *16* -
DVD Jump street 21
ahojky nemate nekdo na DVD Jump street 21? uz dlouho to shanim...piste mi dyztk na email :-) diky *3* -
JD
Líbí se vám film "Co žere Gilberta Grapea"? mě moc a ani nevim proč... -
-
Re: JD
líbí ,až na kapra(dicapria) ale i on sehrál slušnou roli ,to uznávám -
-
Re: Re: JD
on tam kapr hraje taky? *7* ja ten film nikdy nevidela sorry -
-
Re: Re: Re: JD
Hele ty asi znáš tu fotomontáž Sweeneasparrow co? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: JD
ty nmyslis treba jak tam stoji jack s britvou? a ma postoj jako sweeney -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JD
Jo *1*
-
-
-
-
Re: Re: JD
Neberu ti tvůj názor na DiCapria, já jsem vůči němu nezaujatá, ale měla bych dotaz: Proč ho nemáš ráda? -
-
Re: Re: Re: JD
no on mi připadá že je takovej ubohej sladour . všechno mu zařídily rodiče a nebejt jeho slavného otce ,nwm jestli by z něho něco bylo . po pravdě se mi nelíbí ani jeho vzhled neříkám že slavní lidi musí být krásní ani že by měl bejt špatnej kvuli vzhledu ale když vezmu v potaz jak se na něm maskéři nadřeli a on má pořád takoví nepříjuemný výraz no.ani si nemyslim že má něakej extra talent ,jen zvyk na hraní. všechno to podtrhuje to že sem se z jednou holkou hádala a ona pořád jakej je depp idiot a tak no a ona měla ráda dicapria tak sem ji to vracela.v podstatě není tak zlej jen sem si to sama namluvila a nemužu a ani nechci se toho zbavit. -
-
Re: Re: Re: Re: JD
No v tomhle filmu je ale kapr docela dobrej. Tohle dokáže zahrát málokdo. Ale perfektní je ta scéna kdy ho naštve Ellen... *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
devcata vite proc se vam zda Johnny Depp, tak uzasny??? protoze kdyz se podiva do kamery tak to vyada jako by se dival na vas. kdyz mluvi tak to vypada jako by mluvil na vas. a citite se jako byste byly jen jeho. a tady tento pocit ve me vzbudil jen ON!!! Proto je tak uzasny
-
Ještě nikoho jsem neslyšela, že by řekl, že je ošklivej, nebo že je špatnej herec. Mám ho moc ráda už proto, že nemá hvězdný manýry, i když by si to mohl klidně dovolit. V pirátech je super, na každý jeho roli se najde něco extra. *3* *5* *4*