-
umím česky
ahoj to jsem já a hraju v pirátech z Karibiku.šel jsem se sem jen kouknout už musím jít.ahoj -
*1* *1* *1* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *10* *10* *10* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *9* *9* *9* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
ŽADNÝ...
*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* ALE ASPON JE HEZKÝ NO ALE JE POŘÁD ZADANEJ MILUJU HO JAKO HERCE! ACHJO HMM........ACHOJKY HOLKY *4* -
-
DOBYTEK
OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...> -
-
Re: DOBYTEK
Umíš psát???? *9* -
nevim co to znamena
jsem hezka krava jo aha tu se mluvi o johovnovi dzemovi tak nic no *5* proc jako nemluvime o me jako!!!!! -
-
marmelada boruvkova
hej tak dete hulit???? jáj hm....vy chcete hulit džoniho dupa....jé já sem to špatně pochopila vy chcete mluvit a drogach aha dobre tema jo to jo.... *8* -
-
hrib
mam rada kure vypadam tluste no...... hmm.....proc tu vsichni pisou o johnovi dežnovi to nechapu ja mislela ze tu mame mluvit o sevem zivoti no to je divni je šlexy ze tak holky napiste mi !!!!jaka sem???? *1* *5* cooo sem dobra?????tak mi odepistejj *15*
-
-
-
-
DOBYTEK
OOOOOOOOOOO JÁ MILUJU DŽONIHO DEPA NO JO NO...>
-
-
-
Hmmm
Příjde mi úplně normální, ani hezkej ani hnusnej, ale kapitána v Piráztech zahrál skvěle!!! jen díky němu se na ten film dalo dívat -
umím česky
mám totiž překladače.Cokoliv napíšu tak se to přeloží do češtiny.A cokoliv napíšete vy mě tak to se přeloží do Angličtiny. -
Johnny je nejkrásnější chlap a herec na světě *14*
-
vánoce
ahoj lidičky,všem přeju hezoučký Vánoce *4* *4* *4* *4* *4* *14* -
-
Re: vánoce
Tobě taky *4* -
-
Re: Re: vánoce
díky
-
-
-
Dotaz
Lidi jdou vám přidávat fotky??? Mě přijde že ty osobnosti jsou co se týče fotek už tak měsíc seklý...nic mě nejde přidávat *7* -
-
Re: Dotaz
No, zhruba před 2 měsíci jsem nahrála k JDho dětem fotky a výsledek? Stále nic... Takže ne měsíc, minimálně dva! -
-
Re: Re: Dotaz
Jo, mě to taky nejde jak dlouho... Už mě to fakt štve, páč jsem měla jednu celkem dobrou a teď se mi to nějak podělalo a všechny fotky z jedné složky (včetně té celkem hezké) se mi smazali a už nevim kde jsem ji sehnala, takže mě to už fakt štve... *16* *9* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
Vy***t se na to, co? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Já už na to kašlu poslední dobou.. na těch osobnostech jsou každou chvíli nějaký problémy, měla jsem spoustu skvělých Johnnyho fotek z premiéry Alenky ale nejde nic prostě přidávat, takže na to prostě už kašlu a už mě to tady ani nebaví.. jenom dodělávám občas životopisy jinak ne.. *4*
-
-
-
-
-
je strasne klasnej uplne sexy a ty jeho oci!!!! *14*
-
obrázky
hele johnny tady už nemá obrázky
odepište mi na e-mail)
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *13* *16* *16* *16* *10* *10* -
Středa
Ve středu je Tenkrát v Mexicu! *3* *3* -
-
Re: Středa
Koukala jsem. Sice jsem si myslela, že to běželo týden předtím, ale nakonec jsem zapla Tv ve správný čas. *4*
-