Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Božínku je tak nádhernej... *14* ...chci takovýho taťku jako je on *1* .. můj nejoblíbenější herec... a úplněnejlepší je v Pirátech jako kapitán Jack... *14*
  • božský Johny

Johny je bezva herec a navíc úžasně sexy! Líbí se mi všechny jeho filmy. No, co k němu ještě dodat.........?? Miluju ho!!!!!!! *1*
  • škoda

ahojky budu tu je někdy kuli škole promintemito *7* já bych na školu nejradči nadávala *16* *10* *5*
    • Re: škoda

ja tu taky budu jenom nekdy taky kvuli skole a jeste k tomu jsem dostala uplne zkurvenej rozvrh *16* *10* *5*
      • zewla

Re: Re: škoda

nápodobně tak blbej rozvrh nemá celá škola *16* *16* *5* *5* proč to vždycky vychytá naše třída *16* *16* *10* *10*
        • Re: Re: Re: škoda

nekdy si to taky rikam ja bych nejradci vzala dynamit a vyhodila bych skolu dopovetri *5* *16* to by bylo potom žůžo *15*
          • januska100

Re: Re: Re: Re: škoda

to naše třída se namá mám 5 nových žákůků *9* *9* ale jsou tam 2 holky 3 klucí škoda že to ni obráceně *9* kluci jsou zase blbí hlavně ty naše blbci naše třída strašná kdybys tejí vyděli tak máte infarkt *1* ale vážně nekecám *3* *3*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: škoda

Lidi já bych byla za 7 hodin štěstím bez sebe..my máme jeden den 10 hodin a jeden den 9.. a už taky po tom 1. týdnu bych potřebovala prázdniny..není sranda být ve škole od 7 do 5 hodin..a doma tak v 6 když mám štěstí...:(
            • januska100

jo a stim dinamitem máš pravdu *15*
      • majka111

já mám taky rozvrh debilní *16*
      • januska100

hm já am ve čtvrtek 7 hodin tekže dost blbí *16* *10* *5*

já mám v úterý 9 hodin a jinak pořád 7 a 8...tak nevim kdo je na tom hůř *1*
          • keit242

Re: Re: Re: Re: škoda

já mám 12 hodin hééč *1* *16*
            • keit242

máám, 6 hodin se učim, a pak mám praxi *9*
            • wendy92

Kecáš..nemůžeš mít 12 hodin 10 je maximumna středních...to bys musela být na vyspoké a to předpokládám podle tvéjo věku nejsi...
            • wendy92

Co to jako vážně 12 vyučovacích hodin?? Tak to by mě mohlo...

ja mam zase ve stredu 7 hodin jinak furt 6 do kolikaty tridy chodis?
  • škoda co ?

škoda že je tak starej co ? to třeba v Jump Street mu to sluší jak je mladej. *3*
  • Jó kdysi...

Jó Johnny...Tenkrát v kině sem se zeptala kámošky,kdo se jí líbí víc,jestli Jack nebo Will.Pro mě to bylo jasný - Jack!Omámená sem vyšla z kina a pak se 3 měsíce užírala.Johnny mě prostě naprosto dostal!!Ted' je to pryč,ale jeho plakáty mám stále vylepený.Vim,že stačí málo a propadnu tomuhle sexy a super chlapoj znova!Nejhorší je,že sem kámošce slíbila,že pudem na PzK3...,takže budou možná další 3 měsíce v tahu...Johnny to měl dost těžký a je mi ten jeho příběh blízkej...Sem ráda,že našel pravou lásku.Je to boží herec a charismatická osobnost.Jó Johnny depp...
  • ...

je fakt nejlepsi!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • JE BOŽÍ *4*
  • blbost

lucísek má adresu? tomu nevěřím. je to kravina. taky jsem z nj šílená, ale tohle je blbost. *9* *9* *5* *16* *9* *9*
  • For KArinka:jdi se zahrabat ty píčo ani neviš jak se píše není to Deep ale Depp *13* a vubec co tu opruzuješ nikdo neni zvědavy na ty tvoje debilni kecy tak vystřeeelll...... Pro ostatní:souhlasím s váma je to naprostej borec a miláček *14* Mějte se fajnky papapa *15*
  • johnny

Johny Depp je Pán HEREC ,umí zahrát všechno dokonale *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit