-
je
On je fakt božskej.Znám ještě spoustu krásnej herců a zpěváků ale on je nejhezčí a nejúžasnější!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Je dokonalej!
Ja vubec nemuzu pochopit, jak se nekomu nemuze libit?!Vzdyt je nadhernej!!!!!!!!! *14* *14* Ze nejsem silenec?! *9* -
Když jednou hrál ve filmu všimla jsem si že měl na rukou světle fialové rukavice to vypadaly jako operační rukavice
-
budu za kacire, ale nesnasim ho ...
-
-
Tak hele johny je skvělý
-
*16* *16* *16*
-
-
Johny
Jo ja ho mam hafo rada, ale jenom nekdy ... treba kdyz vidim hnusnou fotku, zmenim nazor *14* Ale jinak je *4* skveeeely! -
-
Re: Johny
On je všude hezkej takže nemá žádnou hnusnou fotku! *9*
Johnnyho Miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
-
-
Leo vs. Johnny
Ale prosim vas Leo by sa mal od Johnnyho skor vela ucit! Bez tej roly Titanicu by nebol nic... a musim si priznat ze Lea uz ani na obrazovkach nevidim, ani sa uz o nom nerozprava ale o johnnym stale a sstale ma cim prekvapit. A ze vraj Leo je krajsi oproti Johnnym?! Pcha ! Radsej nebudem hovorit co si o Leovom vzhlade myslim. -
Role Střihorukého Edwarda
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, jestli někdo víte, proč si pro roli Edwarda vybral Tim Burton Johnnyho. Jestli je to třeba něco, čím ho prostě zaujal na první pohled nebo tak :-). Díky :-). *4* -
-
Re: Role Střihorukého Edwarda
no oni sou oba takový cvoci :-) a hlavně mají takovou extravagantní duši. možná chtěl johnnyho jen prosadit. no ale hlavně hledal někoho hubeního do toho obleku. četla sem že johnny dokonce skolaboval při natáčení.nakonec vzniknul uža film a ja sem jim oboum vděčná. -
-
Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
Zkolaboval? Jé a nevzpomínáš si, kde jsi to četla? -
-
Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
hele tv program ale tak asi 2 roky zpatky:-)pač už asi3 roky zbírám články a výstřižky o johnnnym ale nwm třeba to někde na netu najdeš. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Role Střihorukého Edwarda
Cituji: Během scény, kdy Edward utíká zpět do svého domova, zkolaboval Johnny Depp kvůli kombinace vedra a koženkového kostýmu
-
-
-
-
zaujal ho protože to byl stejnej vyvrženec společnosti jako Edward...že měl v očích něco zvláštního a samozřejmě taky protože si ihned rozuměli, prostě mluvili stejným jazykem jestli víte co myslim:) -
Samozřejmě " TY OČI"!!!!! *14* *14* *14*
-
-
už mě to fakt se.e
ahoj..nevýte kde dělám chybu??Jako co mám udělat proto, abych tu založila filmovou postavu???
Už několikrát sem se snažila u jednu(nejmenovanou,ale známou)filmovou postavu..ja asi neumim založit nic!!!Nebo nwm. -
-
Re: už mě to fakt se.e
Co já vím tak filmové postavy fanoušci zakládat nemůžou. To se spíš ptej správců, od toho tu jsou, ne nás *4* -
-
Re: Re: už mě to fakt se.e
hmmm škoda
-
-
-
je to nejhezcí muž na svete silene ho miluju *14* *14* *14* *14*
-
Potc 4
Booooze ze vraj v Piratoch 4 ma hrat zac efron, pane bozeeee len to nieee, taky skvely film a chce sa donho vtriet dajaky sopliak a vobec sa mu to nehodi... -
-
Re: Potc 4
ale on tam nebude hrat na internetu se to sice objevilo ale hned den na to se objevilo ze to neni pravda... -
-
Re: Re: Potc 4
Chvalabohu :)))
-
-