Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neberto to zle to si jen tak hraju *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • JE TAK KRÁSNÝ A HLVNĚ VE FILMU čokoláda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *5* *9* *8*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • dasha86

co to čtou mé oči?

kdo s tím přišel, že Efron má hrát v pirátech? ještě že to je drb, to bych těžko rozdýchávala, kdyby tam hrál, vůbec se tam nehodí metrouš jeden
    • mona006

Re: co to čtou mé oči?

to bych opravdu nepřežila! Fůj Zac aby hrál s Johnnym... to by to ty piráty teda dopracovali...
    • lenkaaaaa

Re: co to čtou mé oči?

hej, jako já netvrdim že je to 100% pravda, ale zac to říkal v jednom rozhovoru na youtube! nevím, jestli by tohlůe jen předstíral! to by si asi nenechal režisér líbit, kdyby tohle někdo tvrdil jen tak ze srandy!!!to by si těžko tvrdil před celým světem *15* ale třeba tu roli fakt nakonec nedostal! teda doufám:D
      • Re: Re: co to čtou mé oči?

a jeste to psali v rozhovoru se zacem v popkornu
        • wendy92

Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

Moment....to jako sám Zac Efron řekl že bude hrát v pirátech??? *10*
          • proc sem tahate zaca??dyt je tu diskuze o johnym

hele neci bejt nak proti vam ae tady sou diskuze o johnymu a nn o nakym zacovi boze proc ho tu resite kdyz hlavni je tady johny kdyz je to asi diskuze o nem proc by sem asi lidi chodili resit zaca kdyz pritom se tu diskutuje hlavne o johnym proc ho sem tahate???! *7* jako mysli vam to vubec nebo neumite cist ze tady je napsano diskuze o johynm deepovi?? *1* a co se tejce toho ze zac prej ma hrat v piratech z k.tak to je blbost treba si jen delal srandu aby ty novinare nebo ty co si to poustej napalil je sousta moznosti proc to rek nn?
            • wendy92

Re: proc sem tahate zaca??dyt je tu diskuze o johnym

No Zac se tu diskutuje proto, protože souvisel s Piráta z karibiku a Piráti z karibiku souvisí s Johnnym Deppem. Je to asi jeho nejznámější film a objevily se drby že by tam Efron měl hrát, tak se naprosto logicky diskutuje o tom jestli jo nebo ne. Jinak že to není pravda je samozřejmost. Stejně jako dalších 10 herců o kterých se psalo že tam mají hrát a smaozřejmě namejí. *4*
          • Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

bohuzel ano *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

co??? to snad neni možný!!jestli tam bude zac tak piráti nebudou takový dobrý
            • llleeennniiissseeekkk

Re: Re: Re: Re: Re: co to čtou mé oči?

já si myslím že se tím sledovanost pirátů zvýší pač na něj přídou i fanynky zaca:D:D:D
            • doris

já už jsem to četla kdysi před Vánoci, když byl někde článek o Pirátech z Karibiku. Takže to podle mě bude pravda. A film má tím pádem klesající tendenci. Ale to by možná mělo i tak, pze jsem taky někde četla že Kiera už v dalším díle hrát nechce a nepodepsala smlouvu. Ale nevim co je na tom pravdy. Každopádně ten Zac je více než pravděpodobný.
            • wendy92

A co si to ten hajzl jako dovoluje??? Proč si vymýšlí takový pi*oviny a špiní svým jménem tak vrcholový filmy a herce jako
              Piráti z Karibiku, Johnny Depp apod?? V takovým kolektivu ten ubohej metrouš nemá co dělat a nikdy se jim nevyrovná...Asi bude psychycky labilní... *16* *1*
  • blázen

ŠÍLENÁ THERESSKA!! *15* *15* *15* *15*
    • Re: blázen

TO NENI BLAZEN TO JE MAGOR S MEGA PREDSTAVAMA TO VIS UZ SI PREDSTAVUJE ZE ZNA CELEJ HOLLYWOOD TAK SE POKOUSI ABY TO BYLA PRAVDA TAK TO SEM PISE THERESSO JDI ZNOVU SPAT A SNI *5*
  • Zrůda

Deep je obyčejnej feťák a zloděj, kterej dostal šanci a využil ji. CO na něm děvky máte? *14*
    • Re: Zrůda

A co ten tvůj smajlík...?
    • Re: Zrůda

Možná právě to, co píšeš... *1*
  • tak ten je krásný snad všude.... *14* Jenom by mě zajímalo proč se líbí fakt skoro všem... *5*
  • NEJ

Je naprosto NEJNEJNEJ:............. *15* *14* *15* *14* *14* *1* *14* *1*
  • Je to muj nejoblibenejsi herec nejvic se mi líbil v Pirátech je prostě skvělý krásný a sem zamilovanááá :D je moc hodný a vzorný otec prostě SUPER *14* *14* *14*
  • miluju ho!!!!A mam jeho adresu,hec *1* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • Re:

já chci taky jeho adresu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *9* *8* *8* *8* *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit