Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14*
  • Penelope Cruz v pirátech

V pirátech z karibiku 4 by si měla zahrát Penelope Cruz, podle určitých zdrojů je její účast v jednání.

http://betty-johnny.b log.cz/1002/penelope-cruz-v-piratec h-4
    • sweeney.sparrow

Re: Penelope Cruz v pirátech

wow penelope mi nevadi spis naopak ji mam rada ale kdyby tam mel byt efron tak to by me odvezli do blazince
      • Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jo. Mně by taky odvezli do blázince. Depp je pro Efrona vzor ale takovej šampon se do pirátů fakt nehodí. Kdyby tam hrál tak se v tom blázinci zastřelim!!!!!!
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jo ja myslim že efronuv vzor je dicaprio ,ale za to vim že deppp je vzor farný a blooma *4*
          • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no ja sem cetla v bravu ze dicaprio JE efronuv vzor ty jo cetli ste to o tom dicapriovi prej je "mamincin mazanek" lol *15*
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no jasně že sem to četla,je to přece muj antiidol *3*
          • agnes1111

Ewa Farná, ta se může jít taky ...
      • agnes1111

Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

Já bych asi nepřežila účast Roberta Pattinsona *13*
        • Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no toho mám ráda ale johnnyho rači,jinak sem četla v časáku že to chtěl deppovy vyfouknout ale pak z toho něak sešlo,nic méně časákum se stejně nedá věřit. *4*
          • agnes1111

Také kupuješ občas InTouch? *1* Donedávna jsem ho také sem tam koupila, ale od té doby, co před Vánocemi napsali ten článek JD + Vanessa & jeho bývala Kate Moss a její přítel, ho nekupuji.
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

jj sem ráda když mám něco do zbírky *4*
      • Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

všichni z hsm ,montana ,jonas nebo dicaprio omg ,to bych asi umřela na zděšení *16* *9* *9*
        • sweeney.sparrow

Re: Re: Re: Penelope Cruz v pirátech

no me by odvezli blazinec mame hned vedle skoli
  • johny depp

v piratech ho proste miluju je tak uzasnej *14* *14* *14*
  • Hroooooooooozně mocinky ho miluju žeru a baštim *14* *14* *14* *14* *14* je můj
  • Happy birthday!!! I love you!
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ja ho miluju *14*
  • PENIS

Pls, lidi nevite jestli Johnny si po sve smrti necha amputovat penis *7* Ja bych o nej mela zajem, dala bych si ho do vitrinky. *14* *3* *14*
    • Re: PENIS

na to zapomen...jeho perko zustane tam kde je..a kdyz ne tak tvoje nebude *13* *4* *8* *1*
      • Re: Re: PENIS

*13* *13* Zamlouvam si ho prednostne!!! *14* *14* *3* *3* *1* *1* *1*
  • wendy92

Je to borec

Pořád mi neleze do hlavy, jak to, že čím je Johnny starší tak tím vypadá líp.. ted na těch new fotkách mu to sluší děsně, fakt vypadá skvěle, ty namalovaný oči jak vždycky nosí jsou bombový *4* *3*
    • Re: Je to borec

tak to máme přesně opačnej názor,ja si akorát říkám jak to že tak strašně stárne ,jako mladej byl nádhernej ale ted...ale není čemu se divit ,už není nejmladší , ale hraje pořád skvěle a to je hlavní *7* *14* *3*
      • wendy92

Re: Re: Je to borec

Já úplně souhlasím s Vendulou a Sábou.. jako vážně mu bude 50 a fakt na to nevypadá.. 50tiletí chlapi mají většinou už bílý vlasy (pokud ovšem nějaký mají) a prostě vypadají na 50, Johnny někde vypadá na 30, a to nekecám fakt si to myslím.. *3*
        • maeve

Re: Re: Re: Je to borec

Naprosto s tebou a se všemi co mají podobný názor souhlasím. Johny nestárne, člověk by řekl že až mládne *15*. Stejně jako John Bon Jovi, ten chlap je taky čím starší tím hezčí. Úplně tyhle lidi obdivuju *14*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: Je to borec

jo... jako stačí se kouknout na mího strejdu... au... až bolí oči... ale johnny??? vypadá skvěle... to oči spíš září než bolí... je skvělej... a pořád krásnější... I love Johnny depp... je fakt nejlepší... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Je to borec

Je asi stejně starej jak jeden náš učitel ale ten vypadá že by mohl bej Johnnyho otec fakt by mě zajímalo jak to dělá *1* *7* *14*
      • wendy92

Re: Re: Je to borec

Strašně stárně?? JAK TO??? Vždyt já neznám nikoho kdo by v jeho věku vypadal tak skvěle jak on.. táhne mu na 50 a vypadá úplně fantasticky, nejvíc sexy muž.. když byl v hledání Země nezemě tak mi tak bylo přes 40 let a v některých scénách vypadal na 20 a to nekecám..vždyt to píšou, v každým časopise, "Depp nestárně ale zraje jako víno"..čím je starší tím je hezčí.. ale je to tvůj názor neberu ti ho ok.. jen jsem překvapená takovej jsem ještě neslyšela..
        • Re: Re: Re: Je to borec

to jj ale ja to myslela jako že mlatší byl podle mě hezčí ,ne že ted by byl hroznej . Jen mi příde že v Z PEKLA působyl na 30 a ve veřejných nepřátelích je tak na 50 přitom je to 8 let a ne 20 . každéj mame právo na názor tak jak chcete *3* *14* *5* *9* *1* *4*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Je to borec

No na 50 to si myslím přehnala.. ale tak každýmu se to zná jinak to je pravda..vypadá mladší když má ty jeho vousy..knír a bradku, a delší vlasy.. *4* mě se zas moc nelíbil když byl mladej.. *1*
  • Zajimave forum

Deje se tu neco? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit