-
johnny depp
Johnny je nejlepší herec na světě a je nadhernej *4* -
-
Pan Herec
Johnny Depp je opravdu jeden z největších profesionálů, jakého jsem kdy viděla. Opravdu Pan Herec. Před ním klobouk dolů. -
-
Re: Pan Herec
souhlasim! ale chtělo by to konečně další film *4* -
-
Re: Re: Pan Herec
Však další film bude za chvilku...Public Enemies kde hraje hl. roli bude mít za chvíli premiéru...a už natáčí další... *4*
-
-
-
lily-rose melody depp
lidi nevite jakou mela lily nemoc kdyz byla tezce nemocna? *7* -
-
Re: lily-rose melody depp
Otrava krve - Lily se poranila v Londýně o rezavý hřebík, když Johnny natáčel ST. Někdo si může říct (je to jen hřebík) jenže ona dostala otravu krve a několik dnů doktoři vůbec nevěděli co jí je, a to jí bylo 7 let to byla malá holčička..ale už je to za ní zvládla to.. *4* Johnny to nesl dost těžce, skončil s natáčením a byl s ní v nemocnici spolu s Vanessou *4* Toto zažít teda chudáci rodiče.. -
-
Re: Re: lily-rose melody depp
a taky nemocnici daroval snad milion liber...nevim to přesně ale rozhodně neni držgrešle. -
-
Re: Re: Re: lily-rose melody depp
Přesně tak, byl to milion liber *4* A držgrešle není určitě, když nechal v Chicagu v restauraci spropitné několik tisíc dolarů (a to nebylo poprvé) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
70 000 dolaru -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
no 70 000 to bylo ale v přepočtu na Kč, jinak to bylo 4000 Dolarů...slečno nejchytřejší..zjišťuj si ty informace pořádně pořád ti to říkám *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
Hm kdepak, 70 tisíc dolarů to nebyl, máš nějakej špatnej zdroj Teri..
-
-
-
-
a potom samou radostí se navlekl do obleku jacka sparrowa a četl nemocným dětem pohádky.... -
-
jo to vim i ja a to z je co rict *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp
jenom ji doplnuju to se v životě dělá........ale pokud vím tak jsem se na nic nikoho neptala jestli to ví..
-
-
My víme
-
-
chudak holka to bych teda zazit nechtela *9* *9*
-
-
-
Tenkrát v Mexiku
Nemyslíte si že je krutý jak v tomhle filmu přijde o oči? Dost krutý a dost nechutný!!! *5* *9* -
-
Re: Tenkrát v Mexiku
presne chudak tak krasny oci a oni mu je klido vezmou *9* -
-
Re: Re: Tenkrát v Mexiku
Neděste mě. Mám to doma na DVD jako originál, ale ještě jsem to neviděla... -
-
Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku
promiň ale já byla fakt v šoku. *10* *8* -
Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku
promiň ale já byla fakt v šoku. *10*
-
-
-
-
Johnny Depp
je to skvělej herec a nejvic se mi libil v piratech z karibiku,uz se tesim az mrknu do kina na druhý díl,je to prej bomba,tak se uvidí *14* -
Krasavec Johny
hele ne mohla bys mi dát tu adresu ?Moc prosím *9* *9* *9* -
to je něco!
Lidi jsem fanouškem jak johnnyho deppa tak michaela jacksona a právě sme u michaela jacksona zdolali na diskuzi 15000 článků!! asi byste měli něco dělat!! *15* -
-
Re: to je něco!
přesně.... *15*
-
-
*5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Supeeer!!
Johnny je neeeej!!!-zbožňuju ho...!! *1* *14* Nejlepší je v Pirátech-tam je děsně sexy!!!! *4* a i jinak je božíííí!! *5* (chtěla bych ho mít doma.... *14* *14* *14* )PS: je úplně nádhernej a roztomilej!! *14* *15*