Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnny depp

Johnny je nejlepší herec na světě a je nadhernej *4*
  • wendy92

Pan Herec

Johnny Depp je opravdu jeden z největších profesionálů, jakého jsem kdy viděla. Opravdu Pan Herec. Před ním klobouk dolů.
    • Re: Pan Herec

souhlasim! ale chtělo by to konečně další film *4*
      • wendy92

Re: Re: Pan Herec

Však další film bude za chvilku...Public Enemies kde hraje hl. roli bude mít za chvíli premiéru...a už natáčí další... *4*
  • lily-rose melody depp

lidi nevite jakou mela lily nemoc kdyz byla tezce nemocna? *7*
    • wendy92

Re: lily-rose melody depp

Otrava krve - Lily se poranila v Londýně o rezavý hřebík, když Johnny natáčel ST. Někdo si může říct (je to jen hřebík) jenže ona dostala otravu krve a několik dnů doktoři vůbec nevěděli co jí je, a to jí bylo 7 let to byla malá holčička..ale už je to za ní zvládla to.. *4* Johnny to nesl dost těžce, skončil s natáčením a byl s ní v nemocnici spolu s Vanessou *4* Toto zažít teda chudáci rodiče..
      • veronika16

Re: Re: lily-rose melody depp

a taky nemocnici daroval snad milion liber...nevim to přesně ale rozhodně neni držgrešle.
        • wendy92

Re: Re: Re: lily-rose melody depp

Přesně tak, byl to milion liber *4* A držgrešle není určitě, když nechal v Chicagu v restauraci spropitné několik tisíc dolarů (a to nebylo poprvé) *4*
          • Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

70 000 dolaru
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

no 70 000 to bylo ale v přepočtu na Kč, jinak to bylo 4000 Dolarů...slečno nejchytřejší..zjišťuj si ty informace pořádně pořád ti to říkám *1*
            • wendy92

Re: Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

Hm kdepak, 70 tisíc dolarů to nebyl, máš nějakej špatnej zdroj Teri..
      • Re: Re: lily-rose melody depp

a potom samou radostí se navlekl do obleku jacka sparrowa a četl nemocným dětem pohádky....
        • Re: Re: Re: lily-rose melody depp

jo to vim i ja a to z je co rict *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: lily-rose melody depp

jenom ji doplnuju to se v životě dělá........ale pokud vím tak jsem se na nic nikoho neptala jestli to ví..
        • wendy92

Re: Re: Re: lily-rose melody depp

My víme
      • Re: Re: lily-rose melody depp

chudak holka to bych teda zazit nechtela *9* *9*
  • Tenkrát v Mexiku

Nemyslíte si že je krutý jak v tomhle filmu přijde o oči? Dost krutý a dost nechutný!!! *5* *9*
    • sweeney.sparrow

Re: Tenkrát v Mexiku

presne chudak tak krasny oci a oni mu je klido vezmou *9*
      • agnes1111

Re: Re: Tenkrát v Mexiku

Neděste mě. Mám to doma na DVD jako originál, ale ještě jsem to neviděla...
        • Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

promiň ale já byla fakt v šoku. *10* *8*
        • Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

promiň ale já byla fakt v šoku. *10*
  • Johnny Depp

je to skvělej herec a nejvic se mi libil v piratech z karibiku,uz se tesim az mrknu do kina na druhý díl,je to prej bomba,tak se uvidí *14*
  • Krasavec Johny

hele ne mohla bys mi dát tu adresu ?Moc prosím *9* *9* *9*
  • tea301

to je něco!

Lidi jsem fanouškem jak johnnyho deppa tak michaela jacksona a právě sme u michaela jacksona zdolali na diskuzi 15000 článků!! asi byste měli něco dělat!! *15*
    • majka111

Re: to je něco!

přesně.... *15*
  • nika1979
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Supeeer!!

Johnny je neeeej!!!-zbožňuju ho...!! *1* *14* Nejlepší je v Pirátech-tam je děsně sexy!!!! *4* a i jinak je božíííí!! *5* (chtěla bych ho mít doma.... *14* *14* *14* )PS: je úplně nádhernej a roztomilej!! *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit