Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je to za fotky?

Ahoj všem,
    chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví, co je to za fotky, těch 5 černobílých fotek, které jsou tady ve fotogalerii na 12. straně? (Johnny s holčičkou v puntíkatých šatech). Zajímají mě okolnosti vzniku těch fotek, z kterého jsou roku a tak. Díky :-)
    • wendy92

Re: Co je to za fotky?

Ty fotky jsou z roku 1992, fotil to fotograf Bruce Weber, a Johnny tam je se svou neteří Megan.. (dcera Johnnyho sestry Christie) *4*
      • Re: Re: Co je to za fotky?

wendy92 to snad ani neni mozny jak o nem vsechno vis ze vy se znate ze jo ty kdyby jsi rekla zes ho videla atd(jak kecala theressa) tak tobe bych ti to uverila ty jses velka jeho fanynka vid *4* *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: Co je to za fotky?

*1* No fakt bych byla ráda kdybych ho někdy viděla na vlastní oči.. *1* no velká fanynka rozhodně jsem, i když Vanessy Paradis jsem ještě větší fanynka, škoda že tady ji znají jen jako ženu Johnnyho Deppa a ne jako osobnost, protože je fakt dobrá.. Johnnyho mám ráda jako ne způsobem že bych do něho byla zamilovaná apod, ale obdivuju jeho herecký umění, i samozřejmě jakej je člověk a jak skvěle vypadá, je to určitě osobnost *4* ale je to můj nejoblíbenější herec už asi cca 5 let, takže toho o něm vím docela dost..(i když většina toho co je na netu jsou kecy samozřejmě) *1* tak asi tak *4*
      • Re: Re: Co je to za fotky?

Děkuju moc za odpověď. Ty fotky jsou nádherné, takové přirozené...
        • wendy92

Re: Re: Re: Co je to za fotky?

Nemáš zač, jj jsou moc pěkný *4*
  • ted sem koukla na piráty na hbo... a zajimalo by mě jestli můžem očekávat johnnyho deppa v dalším díle... *4* je v tom úžasnej... jiného herce bych si tam ani nemohla představit... *4*
    • můžeš ho očekávat. čeká se pouze na napsání scénáře.
  • Johnny je nej

nejvíc mu to sluší v těch pirátech tam je fakt sladkej...jj těším se až bude trojka!!!! *14*
  • je to muj ne herec ploste muj milasek *8* *14* *4*
  • Víš že se doopravdy jmenuješ Jan DNO???????A vůbec se tak netváříš!
  • jonny depp

Mě se líbí jak zpívá...má úžasnej hlas ach jo on je celej uzasnej
    *14* *14* *14* *14*
    • Re: jonny depp

ahojte, prosím vás nemáte někdo nejaký odkaz (třeba z youtube) kde bych si mohla johnyho poslechout jako zpěvaká??? ješte nikdy jsem ho totiž neslyšela zpívat *9* jako herce ho znám z X filmu ale jako zpěvaka...tak please pošlete neco. diky *15*
      • frasprinc

Re: Re: jonny depp

Jdi na youtube a zadej-Johnny depp:Swenny todd
      • wendy92

Podívej se na film Sweeney Todd a tam zpívá v každé druhé scéně. *1* *3*
      • anet3

http://cz.youtube.com/watch?v=mhlE3 bb6At4
  • mona006

Hlasujte pro Johnnyho!!!

Ahoj! Johnny je nejlepší herec kterýho znám a nejlepší mužskej! Jestli ho máte taky tak rádi hlasujte pro něj na stánkách: http://hh-candy.blog.cz/0905/3-kolo -sonc pod ménem Mon@-Johnny Depp!!! Tak hlasujte *3*
  • Milovaný Johnny Depp

Johnny je nejlepší herec na světě *14* a nejhezčí chlap *4* *14*
  • johnny je best

johnny je prostě nejlepsi!!!je uplne nadhernej!!ja z nej uplne silim a nasi ho nesnasi pac ted jenom brouzdam po netu a hledam fotky a tak a ve skole ...propadak *3* *4* ale me to nestve!at zije johnny *4* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *1* *1* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!
  • http://www.youtube.com/watch?v=p6jTIlPr-yI&feature=related moc hezké, mohl se ale trošku pousmát a je to 100% *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit