Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Scháním email nebo adresu na johnyho, nemáte někdo??? :o) *14*
  • HEJ JSI SUPER A MOC TĚŽERU *3* *1* *14* *5*
  • dadiqa

the best

On je uzasny cely. Ja fakt nemam k nemu slov. Je to moj najlepsi herec na svete a u mna na neho nikto nema! Znamena pre mna vela aj ked o tom netusi ale strasne vela som vdaka nemu pochopila aj dokazala. Proste clovek, ktory sa vedel zmenit zo zleho na dobreho. Naozaj, beriem ho ako mojho strazneho anjelika a DUFAM ze sa mi niekedy naskytne moznost a stretnem sa s nim. Je to jeden z mojich najvecsich snov. No a je to herec, ktory NAOZAJ vela dokazal a nie je slavny len vdaka jednemu filmu ako poniektori! Proste svoju slavu si tvrdo vybojoval a preto si ju zasluzi! A do zivota mu prajem este vela uspesnych filmov a stastny zivot so svojou zenou a krasnymi detmi.
  • Deppíšek

Ahoj-ky prosím vás všechny kdo má obrázky ´Johnnyho Deppa a nechce je tak mi pište na e-mail smejkalkam@seznam.cz děkuju prosím *8* *9* *14* *14* *9* *9*
  • Bětuška

wow Johnny je prostě k sežrání je to takový človíček na mazlení a moc ho zbožnuju a a to bysme tady byly na dlouho skráceně sem blázen do něj! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • antidicaprio

Re: Bětuška

miluju ty typi fandů,co se oběvý jednou do roka a sou do johnnyho blázni.
      když se jich po roce zeptáš, kdo je johnny depp tak netuší.
      • Re: Re: Bětuška

nwm co si o sobě myslíš ae já si myslim že si teď urazila spoustu fanynek Johnnyho Deppa protože některé z nás (jako třeba já) jsou do něj zažraný už např. 7 let jako já takže si s těma svejma názorama vytři pr**l *16*
        • Re: Re: Re: Bětuška

Laskavě si kroť svůj slovník, nikdo na to neni zvědavej. Už jsme dozajista pochopili, že ho prostě miluješ nade všechno, a podle toho soudim že nejsi normální, ale vyjadřuj se tu slušně.
      • agnes1111

Re: Re: Bětuška

Souhlasím!
        • zewla

Re: Re: Re: Bětuška

No jako je tam napsaný jak se s Van seznámili, taky kdy se narodily ty jejich děti, ale zastak někjak moc tam toho není... Taky to končí někdy v roce 2006, takže... *9* *7*
      • zewla

Re: Re: Bětuška

JJ přesně tak *1* Už mám doma konečně tu knížku *14* stálo mě to hodně úsilí, šla jsem si pro ni 7 km ještě s mega narvanou krosnou, páč jsem jela zrovna od kamošky, když jsem si ju jela vyzvednout. Vzhledem k tomu, že se v brně, zvláště tak daleko od středu neviznám, tak jsem měla ještě vyfocený kousky mapy ze seznamu, hned na začátku jsem nemohla najít jednu ulic, ale nějak odhadem sem na jedno místo došla a pak už jsem věděla kde jsem *1* Dokonce jsem se ani neztratila jak to mám ve zvyku *1* a to jsem proslulá svou špatnou zeměpisnou orientací *1* Te´d jsem úplně mrtvá, bolí mě záda od té narvané a těžké krosny a čtu si tu knížku. Zatím je tam spíš víc o popisu, jak to vypadalo v americe před jeho narozením a za jeho dětství, tak doufám že se to rozjede a bude tam konečně něco pořádnýho o něm *1*
        • antidicaprio

no ja znám v brně jen par věcí:cestu z autobusového nadraží na vlak. Cestu s autobusu do internetové kavárnyXD a pak cestu od autobusového nadraží k takový katedrale..no možná že pro ostatní je ta katedrala uchvatna .no ..ale mě jako pražaka něak zvlůašt nepřekvapila..naše katedrala je hezčí:-)
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Bětuška

No jo no, taky jste Praha, že? *1* Tu knížku už mám dočtenou, je to fakt super *1* *14* Jako někdy mi ho bylo strašně líto a někdy sem zas měla takovej záchvat smíchu, že to musel slyšet celej barák... *1* Je tam ale strašně moc jmen a všeho, takže si to budu muset přečíst ještě jednou, abych pochopila všechny ty detaily... né že by mi to vadilo... *1*
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: Bětuška

co si pamatuju ,tak s Van se potkali v něake kavarně nebo něčem takovým.
            • agnes1111

A je tam něco o dětech a Van?
        • agnes1111

Chudáku, to ti nezávidím. Já bych se 100% ztratila a dodnes by mě nenašli. Přeji příjemné počteníčko.
          • zewla

Re: Re: Re: Re: Bětuška

Už se to rozjelo a je to super *1* Zrovna si čtu o tom, jak se snaží naštvat režiséry Jump street 21, páč se chce nějak vykroutit ze smlouvy... Je to fakt prča *1* *14* *14*
            • antidicaprio

třeba ta vlajka v rozkroku XDXD
              snad jsem ti nic neprozradila:-(
    • agnes1111

Re: Bětuška

Oh my God *8*
  • Kiksopek
    Všechno nejlepší k narozeninám Johnny. *14* *14* I love you. *14*
  • Johny je ten nejlepší herc co znám..už se těšim na práta z Karibiku2 *14* *14*
  • Johnny

Já jsem do Johnnyho Deppa zblázněná a mě se moc líbylo Piráti z Karibiku to je totiž nej a pak Karlík a továrna na čokoládu:-) *1* *14* *4*
  • agnes1111

Hlavní fotka

Nechtělo by to obnovit hlavní fotku? *7*
    • wendy92

Re: Hlavní fotka

myslím že zas tak hrozná není.. je nová asi tak půl roku, a tak často to ti správci rozhodně neobměnujou..můžem být rádi že na ní vypadá skoro stejně jak ted..samořejmě nosí vousy atd, ale chci tím říct, že strašně moc lidí tady má fotku třeba kdž jim bylo 10 let, ti "dětští herci" a dneska jim je 20..takže je tam fakt nepoznáte.. ještě nedávno to tak bylo u všech herců z HP třeba.. takže Deppa rozhodně obměnovat nebudou, když už "neroste".. spíš by se měli zaměřit fakt na některý lidi kteří na té fotce vypadali úplně jinak, jebo ji ještě mají z nějakýho filmu..ale ti správci na to kašlou..
    • antidicaprio

Re: Hlavní fotka

mě se líbí ,nechci aby tam pusobyl ja vandrák,to on tak prostě někdy vypadá. a proč taky na týhle mu to sluš *4*
  • ahojiik je dkonoce natocena aj pirati z karibiku 3 to se tesim jak cyp...johnny je fakt supermiluju ho je to hodny a krasny otec ke svym detem a je nejlepsiiiii *1* *3* *4* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit