-
*2* john DEPP
kdy budete na taset pirati z karibiku nakej dy siclo 6 jsem vase faninka pirati z karibiku *2* -
Dost dobrej
Myslím že umí sqvěle hrát je úžasnej a moc sexy je radost koukat na něj ve filmech když tak supr hraje a navíc je moc hezkej Je to ten nejlepčí chlap na světě Vanessa má veliký štěstí ....!!!!! -
Dnes Astronautova žena
Ddneska večer dávají s Johnnym super film v TV - Astronautovu ženu tak se dívejte.. *3* -
Johnny Depp je nejoblíbenější herec desetiletí.. con gratulation
Čtěte:
http://kultura.idnes.cz/f ilmvideo.asp?c=A100107_095422_filmv ideo_ob -
The West Memphis Three
Johnny Depp se již tuto sobotu objeví v pořadu "48 Hours Mystery", aby uvedl další důvod pro řízení kauzy "The West Memphis Three", tří mladistvých obviněných z vraždy tří osmiletých chlapců, jež měli být zavražděni v roce 1994 z důvodu satanského rituálu.
Z náhledu klipu můžete vidět Johnnyho Deppa a poslechnout si jeho názory: "Pevně věřím, že Damien Echols, Jason Baldwin a Jessie Misskelley jsou zcela nevinní. Bylo potřeba urychleně uklidnit lidi a nebyl brán zřetel na spravedlnost."
Klip: http://www.cbsnews.com/video/watch/ ?id=6227677n&tag=cbsnewsSidebarAbov eMPUArea.0
Přeložila má maličkost, která si také myslí, že se Johnny Depp zbláznil. -
-
Re: The West Memphis Three
Nechápu proč se do něčeho takovýho štve.. Pokud vím, tak s tím nemá žádnou spojitost.... *7* Jo neviděl ten díl někdo na netu?? Bych se mrkla *3*
-
-
Astronautova žena
Koukali jste včera na Astronautovu ženu?? To byl super film, Johnny tam byl skvělej *4* *14* -
johnny depp je ten nejkrasnejsi herec ze vsech ja ho uplne zboznuju on dokaze zahrat uplne vsechno kdyz byl mladej tak byl strasne nadhernej hned bych si ho vybrala za kluka ale ted mu to taky slusi vypada furt hezky v Cry-Baby byl ten nejsladsi kluk hezky tam zaspival ve strihorukym byl nejsmutnejsi a v piratech no tak tam fakt perlil V posledni chvili tak tam zahral uplne doopravdy a ve Sweenem hezky zpival.me se na nem libi uplne vsechno.vlasy oci nos a tu pusu nadhernou.jmeno me hezky ja ho proste miluju je nejroztomilejsi a nejkrasnejsi nejkrasnejsii!!
-
-
Ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street se mi Johnny líbil nejvíc.... Ty jeho smutný oči, smutný výraz, bledá tvář, NÁDHERNÝ zpěv, dokonalé holičské i vraždící umění, prostě dokonalost sama :D
-
-
B-day
Happy birthday Johnny!!! -
kdo je lepší???
hele ja vym že je blbost psat to sem ,ale stejně co myslíte je lepší herec depp nebo dicaprio ????, -
-
Re: kdo je lepší???
to je jasny ze depp sice jsem moc dicapria nevidela ale hral v takovejch filmech jakoby drama nebo nevim treba jako titanic nebo pan s zeleznou maskou ted nevim jak se to jmenuje ale zatim jsem ho v zadny pohadce nebo komedii nevidela zato johnny ten hral jak v hororu nebo thrilleru nebo pohadce nebo v komedii proste johnny depp je nejlepsi *4* *14* *3* -
-
Re: Re: kdo je lepší???
jj... je Dicaprio hraje samí slaďáky s tragickym koncem... Romeo a Julie... Titanic... Muž se železnou maskou... atd. hlavně když na konci někdo umře a on vypadá jako hrdina... ať už živej nebo ne... Všimli jste si toho??? *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: kdo je lepší???
no mě teda vadí nejvíc že je to takovej sladˇour na hov... příde mi že to snad není ani chlap a navíc hrozdně zošklivnul je o 11 let mlatší než johnny a vypadá děsně . jo v titanicu mu to slušelo ale to je tak vše . ja nwm asi sem prostě na jinej typ než je on . navíc když si představim že by ho vysadili na pustim ostrově tak by bylo po něm,ale když si tam přectavim deppa tak si říkám ,jo ten by se o sebe postaral . no nwm ja ho nikdy nemusela .ale možná že ho nemám ráda jen proto že sem se kdysi hádala s holkou co ho milovala ,mívala narážky na deppa a já ji to vracela s dicapriem a tak mi zůstaka přezdívka AntiDiCaprio . možná není tak děsnej ale johnnny byl je a bude lepší
-
-
-
-
Narozeniny
Vše nejlepší! :)