Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bloncka

awojky

awojte...Uplen dokonaly chlap!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • misulka
    Mohli by zase dát do televize Jump street 21. Moc dobry seriálek. Rada bych ho viděla znovu *2*
  • agnes1111

Všimli jste si...

Všimli jste si, že se nám zase ten "ťulpas" vypařil? Není o něm vidu ani slechu už okolo 14 dní... Kdepak jen může být? A copak dělá? *1*
    • Re: Všimli jste si...

jakej tulpas kdo to je??? *7* *7* *7* ten tu byl nekdy??
    • Re: Všimli jste si...

JJ myslim že otravuje zas jiný fanoušky :D *1* *1* *1* *5*
  • ty seš největší blbec na celíííííííím světe chacha seš ještě v pubertě a nerozumíš tomu až sundáš plíny tak se ozvy JOHNNY JE NEJLEPŠÍ:o)
  • nika1991
    *14* *14* *14*
  • fakt dost sexy!!!!!!

• ♥♥♥

Miluju ho! *14* *14* Mám ho nejrači v pirátech!!! *14* *14* *14* *14*
  • Kdo by to byl řekl že mu je zítra 53 let? Vůbec na svůj věk nevypadá *14* *14* *14*
  • Johnny Depp

Jsem ráda,že nejsem jediný teenagre zažraný do Johnnyho Deppa:-)):-D
    • Re: Johnny Depp

to rozhodně nejseš.. Já jsem tim pověstná, jak o něm pořád básnim, a táhne mi teprv na 16 :D
      • antidicaprio

Re: Re: Johnny Depp

stejný případXD ...stačí aby nekdo řekl slovo deppa hned všichni:..ne ne...pač žačnu vypravět životopis..atd.Je mi šesnáct a nestydím se.Mám dost oblíbenců,ale depp je něco jako posedlost.
        • Re: Re: Re: Johnny Depp

Jojo, hrozná posedlost.. Když to je tak krásnej chlap! Kdyby bylo takovejch víc.. Jak se směje a všechno, bomba! :) A je to výbornej herec. Já kdybych ho někdy potkala, tak před nim smekám, protože je opravdu neuvěřitelnej! :)
        • zewla

Re: Re: Re: Johnny Depp

Stejný případ, taky mi táhne na 16 a Depp není něco jako posedlost, ale to už posedlost je *1* nebo taky úchylka.. říkejte si tomu jak chcete... kemarádka se teď mlátí do hlavy, protože mě k té posedlosti přivedla ona... a teď toho hodně lituje. Ať už řekne v podstatě kdokoliv cokoliv okamžitě se mi vybaví nějaká spojitost s Johnnym (nebo ještě s dr. Housem, to je má druhá posedlost *1* ) a já začnu chrlit hlášky z filmu, kecy z knížky, nebo z rozhovorů, v podstatě cokoliv.... *14* *1* už to trvá 2 roky... jsem zvědavá, jestli to někdy skončí.. snad ne *1* *14* *15*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

máme tu stejnou chorobu..k té mé se přidává eště -nsis a antony hopkins XD
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

No tak už mám 3 posedlosti.. I kill you Bába!! *1*
    • antidicaprio

Re: Johnny Depp

Nás náctiletých je fůra..to je pravě to.johnnyho žerou všechny generace:-)
    • Re: Johnny Depp

nie *13*, to nie si =)
      • Re: Re: Johnny Depp

Oky kolik pak ti je
        • efronstar

Re: Re: Re: Johnny Depp

Nejsi jediný...
          Já ho taky zbožnuju *14*
          • Re: Re: Re: Re: Johnny Depp

mě je 15 je to normální??:D *4*
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp