-
awojky
awojte...Uplen dokonaly chlap!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mohli by zase dát do televize Jump street 21. Moc dobry seriálek. Rada bych ho viděla znovu *2*
-
Všimli jste si...
Všimli jste si, že se nám zase ten "ťulpas" vypařil? Není o něm vidu ani slechu už okolo 14 dní... Kdepak jen může být? A copak dělá? *1* -
-
Re: Všimli jste si...
jakej tulpas kdo to je??? *7* *7* *7* ten tu byl nekdy?? -
Re: Všimli jste si...
JJ myslim že otravuje zas jiný fanoušky :D *1* *1* *1* *5*
-
-
ty seš největší blbec na celíííííííím světe chacha seš ještě v pubertě a nerozumíš tomu až sundáš plíny tak se ozvy JOHNNY JE NEJLEPŠÍ:o)
-
*14* *14* *14*
-
fakt dost sexy!!!!!!
-
♥♥♥
Miluju ho! *14* *14* Mám ho nejrači v pirátech!!! *14* *14* *14* *14* -
Kdo by to byl řekl že mu je zítra 53 let? Vůbec na svůj věk nevypadá *14* *14* *14*
-
Johnny Depp
Jsem ráda,že nejsem jediný teenagre zažraný do Johnnyho Deppa:-)):-D -
-
Re: Johnny Depp
to rozhodně nejseš.. Já jsem tim pověstná, jak o něm pořád básnim, a táhne mi teprv na 16 :D -
-
Re: Re: Johnny Depp
stejný případXD ...stačí aby nekdo řekl slovo deppa hned všichni:..ne ne...pač žačnu vypravět životopis..atd.Je mi šesnáct a nestydím se.Mám dost oblíbenců,ale depp je něco jako posedlost. -
-
Re: Re: Re: Johnny Depp
Jojo, hrozná posedlost.. Když to je tak krásnej chlap! Kdyby bylo takovejch víc.. Jak se směje a všechno, bomba! :) A je to výbornej herec. Já kdybych ho někdy potkala, tak před nim smekám, protože je opravdu neuvěřitelnej! :) -
Re: Re: Re: Johnny Depp
Stejný případ, taky mi táhne na 16 a Depp není něco jako posedlost, ale to už posedlost je *1* nebo taky úchylka.. říkejte si tomu jak chcete... kemarádka se teď mlátí do hlavy, protože mě k té posedlosti přivedla ona... a teď toho hodně lituje. Ať už řekne v podstatě kdokoliv cokoliv okamžitě se mi vybaví nějaká spojitost s Johnnym (nebo ještě s dr. Housem, to je má druhá posedlost *1* ) a já začnu chrlit hlášky z filmu, kecy z knížky, nebo z rozhovorů, v podstatě cokoliv.... *14* *1* už to trvá 2 roky... jsem zvědavá, jestli to někdy skončí.. snad ne *1* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
máme tu stejnou chorobu..k té mé se přidává eště -nsis a antony hopkins XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Johnny Depp
No tak už mám 3 posedlosti.. I kill you Bába!! *1*
-
-
-
-
-
Re: Johnny Depp