-
lady gaga
hmmm ,už ste slyšely že depp poslouchá gagu??? -
-
Re: lady gaga
Jj
-
-
Já se strašně těším na páté piráty z Karibiku, snad tu smlouvu, kterou mu nabídli podepíše. Jo a jestli se ptáš, kde se dají sehnad 4.piráti z Karibiku tak na Uloz to. máš celkem dobrou kvalitu;)).
-
holky vím že jsem některá zabouchlé do johnnyho ale to nejde!!!! vždyt ho většina nikdy neuvidí!!! tak ho puste z hlavy a najděte si nějakého který vás bude milovat a bude OPRAVDOVÝ!!! je to mnohem lepší než platonická láska k někomu kterého nemůžete mít dejte na moji radu je to moje zkušenost *13* *3*
-
-
Re:
Něco ti řeknu...už jsem to tu psala...vím že ho nikdy možná neuvidíme a nikdy nic podobného ale rádi ho můžeme mít ne??? Vždyť by byl smutný že ho v té 78 000km2 zemi nikdo nemá rád...nebo ne??? Já mám ze všeho nejvíce ráda koně které vám tu necpu to ne ale jenom mě strašně třeba něco na koních,ve škole a doma štve...tak si sednu k počítači dám do kompu cedečko a hádejte kdo v tom filmu hraje??? Johnny Depp...A rázem mě starosti opustí protože toho človíčka nepotkávám protože ho neznám a on mě ale já ho mám ráda jako jinní a nemůže mě naštvat ani já jeho a proto to má smysl...teď si vem máš ráda kluka (což klidně můžeš) a on tě naštve a děláš??? No brečíš a brečíš...když to Johnny ten tě nenaštve!!! Chápeš co se ti tím snažím říct???
-
-
johny depp
Johny Depp je Boží.... Já ho upa Žeru.... *14* ....No prostě Božíííí!!!!§§ *14* *14* *14* *14* Miluju ho..... *1* *14* A cop vy ?????? -
Vanessa má narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám Johnnyho Vanesse *4* -
jonny
je nej,a us se tesim na novy piraty z karibiku...ze pry le nejlepsi a nejplacenjsi hvezda!!no to je fajn *4* *4* *1* *1* *1* -
avril
VIDEO-http://www. youtube.com/watch?v=V_j-r6krxe4 novej videoklip avril:-) a je tam i johnny *3* -
B.Ů.H.
JOHNY JE NEJLEPŠÍ KDYŽ JSEM HO VIDĚLA POPRVÉ V PIRÁTECH Z KARIBIKU NEMOHLA JSEM UVEŘIT KOLIK MU VLASTNĚ BYLO !!OD TÉ DOBY HO MÁM MOC A MOC RÁDA JE PROSTĚ NEJLEPSÍ!!UZ HROZNĚ MOC TEŠÍM NA PIRÁTY Z KARIBIKU...
P.S.JOHNY JE BOŽÍ *4* *4* *4* *4* -
-
Re: B.Ů.H.
Jo je fakt božiiiiiiiiiiiiiiiii. Líbí se mi *14* *14* *14*
-
-
On je prostě úžasný a jak se dokáže tvářit<3 např. v pirátech z Karibiku, nebo v Karlíkovi a továrně na čokoládu <3 je úplně luxusní:))
-
-
miluju ho je božskej a sexi mimochodem ppíše to setřenka
-
-
strašně se mi líbí jak je skromnej!!!získala jsem jeho adresu ale nevim co mu mám napsat aby ho to zaujalo!!ne samí miluju te..něco extra,nemáte nějakej nápad??? *9* *3* *1* *14* *14*
-
-
Re:
Jůůůů...hele...A nenapsala bys mi tu adresu na mejla???Já vim,že se ti asi nebude chtít,ale moc prosím:-)Pak by sme třeba mohli vymyslet co mu písnem...Něco ORIGOŠ:-D *4* *3* -
Re:
Hlavne to nezapomen napsat anglicky a jak si ji sehnala ??? *15* napad nemam tak mu napis za celou ceskou republiku treba to ze ma v Čr hodne fanyka i fanozšku a tak hlavne v anglictine protoze pochybuju ze by to prekladal.
-