Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej herec

vzhledově jsem po něm sice nikdy nešílela,a nešílím,ale určitě je to nejlepší herec,co znám.v obou čokoládách byl super *4*
    • Re: nej herec

Ja sem na tom stejne jak ty.libi se mi vsechny jeho filmy, mam rada to jak hraje.Jak si to myslela v obou cokoladach jaka je ta druha?ze by mi neco uniklo? *13*
      • Re: Re: nej herec

Myslím "Čokoláda" a "Karlík a továrna na čokoládu" *4*
  • 1

johnny je fakt dokonalej uzasnej a skvelej herec ten by mel dostat nejmin 100 000 000 oscaru
  • Supééér

Myslim si, že je úplně boží,jak Johnny v originále mění hlas!!! *14* *14* (v Alence)
    • johankaaa

Re: Supééér

mmmmmm *4* Taky bych to chtěla vidět v originále.
      • zewla

Re: Re: Supééér

Jo je to drsný *1* u nás v tom českým dabingu je to trochu zmírněný, aby se ho ty malý děti asi nelekli nebo co (jak se vždycky naštve, vybuchne a tak..). Ale je to fakt dobrý, dokonce má občes i skotskej přízvuk (já ve skotsku byla, takže to už poznám), fakt mazec *1* *1* *1*
  • Johnny Depp je nejlepší na totálně celým světě!!!!!!!!
  • prostě Johnny

čauky lidi, podle mě je Johnny skvělej chlap a suprovej táta.*4* strašně ho obdivuju. jeho styl života. *3* mocinky ho neznám, ale řekla bych, že je někdy moc průhlednej. jsem do něj cvok, trošičku. *14*
  • Johnny

On není ani tak hezkej jako super herec...:o)
  • Blog

Ahojky lidičky. Právě jsem založila novej blog o Johnnym! Kdo chcete pojdtě se podívat: f1rst.blog.cz
  • že by

lidi nevite jestli johnny ted toci nejakej film nebo nejaky nejnovejsi info ja jenom ze sem uz dlouho o nem neslysela *7*
    • wendy92

Re: že by

Jinak jestli má někdo opravdu rád Johnnyho Deppa a třeba i Vanessu Paradia tak doporučuju http://betty-johnny.blog.cz/
    • wendy92

Re: že by

Má to napsaný v životopise i v novinkách - dotočil Public Enemies a Alenku v říši divů a ted momentálně v Porto Ricu natáčí The Rum Diary. *4*
      • Re: Re: že by

ja sem ale kokot ze me nikdy nenapadne podivat se do zivotopise dik moc za info *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: že by

Nevadí, nz *4*
      • wendy92

Re: Re: že by

njn...někteří lidi se furt a furt ptají na nový a nový věci a přitom je mají napsaný před nosem...ale na ten rum disry se opravdu těším.. *15*
  • Savvy?

Piráti jsou úžasný fiml a Johnny tam jen a jen zářil.Musím říct,že herec je to skvělý a taky je dost pohlednej. Je prostě hezkej a dobrej! =)
  • iviska-20

Je skvělej

Johnny Depp je úžasnej *14* *14*
    • agnes1111

Re: Je skvělej

Pane Bože, co se to tady zase vyrojilo za řvoucí fanynky? To se zase všichni dozvěděli, že se bude natáčet 4 díl POTC a že existuje nějaký Johnny Depp, nebo co? Každopádně JÁ se z toho asi brzo zblázním. *8*
      • Re: Re: Je skvělej

Hele ja tě chapu některy ty fanynky jsou docela otravny,ale berte to z tý lepší stránky furt nejsou tak trapny jak fanynky R.Pattisona. *14* *3*
        • Re: Re: Re: Je skvělej

no ja sice nwm jaky jsou fanynky pattinsona ale je fakt ze bysme to meli brat z ty lepsi aspon mu nenadavaji a je videt ze ho ma hodne lidi rado *4*
      • antidicaprio

Re: Re: Je skvělej

mě to nevadí lepší než aby na něj nadávaly *4* skutečnej fanda se sveho idola drží celoročně a ne když je rzovna v kině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit