-
nej herec
vzhledově jsem po něm sice nikdy nešílela,a nešílím,ale určitě je to nejlepší herec,co znám.v obou čokoládách byl super *4* -
-
Re: nej herec
Ja sem na tom stejne jak ty.libi se mi vsechny jeho filmy, mam rada to jak hraje.Jak si to myslela v obou cokoladach jaka je ta druha?ze by mi neco uniklo? *13* -
-
Re: Re: nej herec
Myslím "Čokoláda" a "Karlík a továrna na čokoládu" *4*
-
-
-
1
johnny je fakt dokonalej uzasnej a skvelej herec ten by mel dostat nejmin 100 000 000 oscaru -
Supééér
Myslim si, že je úplně boží,jak Johnny v originále mění hlas!!! *14* *14* (v Alence) -
-
Re: Supééér
mmmmmm *4* Taky bych to chtěla vidět v originále. -
-
Re: Re: Supééér
Jo je to drsný *1* u nás v tom českým dabingu je to trochu zmírněný, aby se ho ty malý děti asi nelekli nebo co (jak se vždycky naštve, vybuchne a tak..). Ale je to fakt dobrý, dokonce má občes i skotskej přízvuk (já ve skotsku byla, takže to už poznám), fakt mazec *1* *1* *1*
-
-
-
Johnny Depp je nejlepší na totálně celým světě!!!!!!!!
-
prostě Johnny
čauky lidi, podle mě je Johnny skvělej chlap a suprovej táta.*4* strašně ho obdivuju. jeho styl života. *3* mocinky ho neznám, ale řekla bych, že je někdy moc průhlednej. jsem do něj cvok, trošičku. *14* -
Johnny
On není ani tak hezkej jako super herec...:o) -
Blog
Ahojky lidičky. Právě jsem založila novej blog o Johnnym! Kdo chcete pojdtě se podívat: f1rst.blog.cz -
že by
lidi nevite jestli johnny ted toci nejakej film nebo nejaky nejnovejsi info ja jenom ze sem uz dlouho o nem neslysela *7* -
-
Re: že by
Jinak jestli má někdo opravdu rád Johnnyho Deppa a třeba i Vanessu Paradia tak doporučuju http://betty-johnny.blog.cz/ -
Re: že by
Má to napsaný v životopise i v novinkách - dotočil Public Enemies a Alenku v říši divů a ted momentálně v Porto Ricu natáčí The Rum Diary. *4* -
-
Re: Re: že by
ja sem ale kokot ze me nikdy nenapadne podivat se do zivotopise dik moc za info *4* -
-
Re: Re: Re: že by
Nevadí, nz *4*
-
-
Re: Re: že by
njn...někteří lidi se furt a furt ptají na nový a nový věci a přitom je mají napsaný před nosem...ale na ten rum disry se opravdu těším.. *15*
-
-
-
Savvy?
Piráti jsou úžasný fiml a Johnny tam jen a jen zářil.Musím říct,že herec je to skvělý a taky je dost pohlednej. Je prostě hezkej a dobrej! =) -
Je skvělej
Johnny Depp je úžasnej *14* *14* -
-
Re: Je skvělej
Pane Bože, co se to tady zase vyrojilo za řvoucí fanynky? To se zase všichni dozvěděli, že se bude natáčet 4 díl POTC a že existuje nějaký Johnny Depp, nebo co? Každopádně JÁ se z toho asi brzo zblázním. *8* -
-
Re: Re: Je skvělej
Hele ja tě chapu některy ty fanynky jsou docela otravny,ale berte to z tý lepší stránky furt nejsou tak trapny jak fanynky R.Pattisona. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Je skvělej
no ja sice nwm jaky jsou fanynky pattinsona ale je fakt ze bysme to meli brat z ty lepsi aspon mu nenadavaji a je videt ze ho ma hodne lidi rado *4*
-
-
Re: Re: Je skvělej
mě to nevadí lepší než aby na něj nadávaly *4* skutečnej fanda se sveho idola drží celoročně a ne když je rzovna v kině.
-
-