Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wow, nemůžu tomu uvěřit, že už k 50tinám, přeji Ti Johnny Deppe všechno nejlepší k narozeninám, ke kulatinám!!! *3* *4* Jsi jeden z nej nej nejlepších herců!!! *14* *4* Miluju Piráty z Karibiku!!!♥ *4* So, HAPPY BIRTHDAY JOHNNY!!!!! *14* *4* ♥
  • Zbožňuju tě v Pirátech z Karibiku a v Karlík a továrna na čokoládu!♥ *14* *4* Tyhle filmy jsou supeeer!! *14* *14* *4* I looooovvvee them!! *14* *4*
  • Drahý Johnny. Přeji ti vše nejlepší k tvým krásným 53. narozeninám. Hodně štěstí, zdraví, bohadství, lásky a hlavně klidný rozvod. Já pevně věřím že si dokážeš najít někoho kdo tě bude milovat i s tvými chybami protože love is not blind; it simply enables one to see things others fail to see

Dear Johnny . I wish you all the best for your lovely 53rd birthday . Good luck , health, bohadství , love and mainly peaceful divorce . I firmly believe that you could find someone who will love you and with your mistakes because love is not blind ; it simply Enables one to see things others fail to see
  • wendy92

alenka v říši divů

Bože Zac je nechutnej šampón..ale koukám že je ve filmografii už i alenka, paráda *3* *4*
    • keit242

Re: alenka v říši divů

hej, vzala jsi mi to z pusy, to o Zackovi *15*
  • tichulka

pořád fešák

přeju všechno nejlepší ... ale stejně vypadá pořád výborně *14*
  • goosexd

:)))))

Fuu neverím že 48 už :O..a stále prekrásny :₎...prajem mu všetko najlepšie aj keď tu si to neprečíta :P
  • Já mám johnnyho ráda jako herec jse u mě umístil první ale trochu mě zaráží že prý johnny nikolikrát uhodil svou manželku nevím co jsi o tom mám myslet viděla jsem I video kde byl opilej a choval jse agresivně.
  • Adresa

Zdravím všechny fanoušky a lidičky,kteří mají rádi skvělého človíčka jako je Johnny Depp.
    Mám na Vás takový malý dotázeček.Spousta lidí se chlubí na netu,že má jeho adresu a že mu napíše o autogram.Ano je to bláznivé to zkusit ale proč ne.Třeba to výjde *3*
    Dokonce jsem četla,že Johnny nikomu neodmítne dát autogram.No nevím asi by se musel upsat.
    Ale k věci,zkoušel tady někdo z Vás?A pokud ano,dostalo se mu odpovědi?
    Zajímalo by mě jestli někdo takové štěstí měl.A pokud ano,mohl by se se mnou podělit o pravou adresu?
    Možná to zní bláznivě ale člověk by měl zkusit všechno...
    Těším se na Vaše odpovědi, klidně pište i na email zakoba@seznam.cz

Děkuji *3*
    • zakoba

Re: Adresa

Asi hodně ale třeba někdo měl štěstí..Já vím jsem najivní
    • tinytot

Zkoušela jsem to v loni v červnu... Odpověď? Nikde.
      Musím ovšem přiznat, že se ani moc nedivím, dokážete si představit, kolik takovích žádostí o autogram musí dostávat?
      • wendy92

Re: Re: Adresa

Já jsem mu napsala o autogram a za 5 měsíců jsem ho měla doma *1* *1* je nádhernej *14* *14*
        • zakoba

Re: Re: Re: Adresa

A nemohla bys mi prosím napsat adresu na kterou jsi to ty posílala?prosím kdyžtak na email zakoba@seznam.cz
          Díky moc
      • zakoba

A na jakou adresu jsi to posílala?Do francie?
      • katetit

Vždyť právě, jko si mysim, že kdyby dostával za každou žádou jenou písemnou tk třetinu ceny toho dopisu, tk by nemusel už asi ani nic natočit.... Umíte si představit, jk velkou musí mít shránku ??? *1* *1*
    • katetit

Upřímně sem to chtěla zkusit, ale myslim si že to škoda a že mi stejně nic nepošle !!!
  • Johnny je úplně suprovej-jsem největší jeho fanynka.Vanessa je docela dobrá až na tu mezeru mezi zubama ale jinak je na něj asi hodná a jeho děti taky roztomilý.Malej Jack je úžasnej a Lily-Rose si s Johnnym hodně hraje-spíš on s ní.Takže chvalte Johnnyho a jeho filmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • Dneska jsem se koukla na film Z PEKLA. Je to hezký film jen díky Johnnymu Deppovi. Kdyby tam nehrál nevímjestli by se mi to líbylo. JOHNNY ZAHRAJE KAŽDOU ROLI SKVĚLE. Johnny je prostě geniální herec i určitě muž. Je nejlepší a nejhezčí muž na světě. Jenom škoda že na konci filmu Z PEKLA umře. Já se přizná že mi tekly slzy!!!! A co vám??? Jestli semnou souhlasíte dejte prosím tomuto komentáři PALEC NAHORŮ. Miluji tě JOHNNY!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • No...já jsem ten film neviděla, ale souhlasím s tebou...Miluju ho
      On je prostě úžasnej, sexy,neodolatelnej,roztomilej...a všechno možný v tom
      dobrým slova smyslu (Miluju jeho oči!!!!! a dlouhý vlasy)
      jo a 7 nejvěčí fanklub...wow!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit