-
Johnny je nejen přitažlivý muž, ale i kvalitní herec. Ještě jsem neviděla film, ve kterém by se mi jeho role nelíbila- vždy je velmi osobitý a dokáže se do role opravdu vžít a podat kvalitní výkon. Bohužel těchto herců stále ubývá a filmový trh začínají přehlcovat sexisticko- násilné filmy, v kterých vystupují ani ne průměrní herci- ovšem to by bylo do jiné diskuse.
Vyzdvihla bych hlavně jeho roli ve filmu Kokain a roli Gilberta Grapa. -
Blbost
http://www.youtube.com/watch?v=EtGJ A_CllCs&feature=related
o to je za blbost??? *7* -
Pirát se svobodnou duší
Johny Depp zazářil v Pirátech z Karibiku, kde svým hereckým uměním zastínil i hezounka Orlanda Blooma. Role piráta mu prostě sedla. Velice přesvědčivý byl i v Tajemném okně, kde se mistrně zhostil role schizofrenního spisovatele. Moc se mi líbil i v Čokoládě, kde jako cikán se svobodnu duší zapůsobil jako svěží vánek v zatuchlém puritánském ovzduší jednoho francouzského městečka ... . -
Miluju Jonnyho
Ahoj Johnny Jsi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hezčí a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej lepší herec kterého znám pošleš mi foto? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jack Vrabec *16*
Nejlepší je v PzK *14* ...Je to ten nejúžasnější film a Johnny je ten nejúžasnější herec *14* ...já cí jeho podpis! *1* -
je nej
je to vazne ten nejlepsi herec...rikam to porad...Dneska jsem vdiela kokain a je to vazne SQUELEJ hereckej vykon...nechapu to...Musi to bejt i squelej clowek..i kdyz je jasny ze NEMUSI,ale podle me je...a k tomu je este taaaaaak sladkej *4* -
Utorok..markiza...Sleepy hollow(Ospala diera) o 0:35 ...jupi :D...tam je neopisatelne zlaty krasny kuzelny :D vlastne kde neni? :D..
-
-
No..... pravda: Kde není?
-
-
Docentko!
No jo,Evo,možná máš pravdu!Ale stejně...Johny,Johny,Johny! -
Už aby měl premiéru film the rum diary. *15* Děsně se na něj těším.
-
johnník
nazdar lidi
nikdo na mě nemá já miluju johnnyho ze všech nejvíc žen na světě
je to nádhernej kulíšek -
-
Re: johnník
kdybys tady nemachrovala!a když jsi taková fanynka tak bys aspoň jeden plakát mít měla nemyslíš???? -
-
Re: Re: johnník
A kolik ti je?A prosim te jam mam celej pokoj v jeho plakátech a mam jeho podpis,tužku,klobouk!A viděla jsem celou jeho rodinu a potřásla jsem rukou Vanesse a Lily-Rose.A vůbec se stím nevytahuju a ty jak bys byla královna mě je 45 jak Johnnymu *14* *14* *15* *15* *8* *1* -
-
Re: Re: Re: johnník
no já ti to neberu *4* to sis klidně mohla potřást rukou i topolánkovi . *1* byla jsem na 3. PREMIÉŘE PIRÁTŮ NE NA 1. JO A JENTAK PRO TVOJI INFORMACI MI JE 38 .TAK UŽ NEJSI DIVOKÁ???
-
-
zamilovankyně
závidíš vid *15* -
-
Fanynka
AHOJ JOHNNY,PŘEJU TI HODNĚ ŠTĚSTÍ A HLAVNĚ ZDRAVÍ,KTERÝ JE TEN NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, *14* MOC RÁDA SE DÍVÁM NA TVOJE FILMI, NERADĚJI MÁM KARLÍKA A TOVÁRNU NA ČOKOLÁDU A PIRÁTY Z KARIBIKU. *14* *14* *14* MÝM SNEM VŽDYCKY BYLO SE STEBOU SETKAT OSOBNĚ A DOUFÁM, ŽE SE MI MŮJ SEN SPLNÍ. *14* *14* *14* *14* -
Re: zamilovankyně
Hele já ti něco řeknu...možnáb že jsi jeho nej fanynka možná budeš i jeho budoucí manželka (o čemž pochybuju protože jemu je 45 a tobě určitě kolem 15 protože dospělej člověk by tady nepsal takový kraviny a Johnny si schválně nebere ani svoji přítelkyni protože toho za život zažiln dost na to aby mu to stačilo) ale víš o něm něco víc než jen to co píšou v jeho životopise??? Víš a nebo nevíš??? Co??? Tak si teď řekni jestli víš jen jakou používá značku prupisek nebo jestli něco víc...a až potom tady říkej že si byla na světový premiéře což je blbost protože žiješ v malinký zemi o velikosti kolem 78 000 km2 kde je osobností který by chtěl Producent pozvat nulová a nedokážu si představit kde bys sháněla vstupenky...a první díl Pirátů z Karibiku byl nahranej kolem roku myslím 2001 a ne 1999 a tak si v Karibiku klidně mohla bejt ale jen tak pod účelem být v hotelu za 50 000 a opalovat se na lehátku a slavného baru na jednom ostrůvku...Už není co bych řekla takže to je vše... -
-
Re: Re: zamilovankyně
100% *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: zamilovankyně
Aho JOhnny,já jsem asi tvůj nejstarší fanda,protože ti fandím už od svých děckých let.Vždycky jsem si přála se s tebou setkat.Doufám, že se mi můj sen splní.Snad tě uvidím ještě mnoho a mnoho let v televizy.BUDUR *8*
-
-
-
-
-
Re: johnník
Jsi asi trochu mimo viď,kolik ti je,že tohle dokážeš napsat? *9* Takovou blbost *1* *1* *1* že jsi nej nej nej. -
-
Re: Re: johnník
Je to asi puderťák nebo naivka *1* *1* *1* *1* *1* *1* .Prostě ještě dítě! *1* *1* *1* . -
-
zamilovankyně
nevim kdo je tady puberták a naivka ale myslím že ty *1* radši se ti osprchovat ledovou vodou ty nádhero
p.s. nezapomen na obličej -
-
Re: zamilovankyně
Kdyby to nebyla pravda tak by si se takhle nečertila *10* . Ber to s humorem *1* . -
-
zamilovankyně
no to víš *15*
musim si bránit mého budoucího ženicha *14* *5* jsem přece jeho největší fanynka na světě *4* tak ho nesmím zklamat *3*
já nepatřim k těm co ho majína zdi a hrhrhr pro další, mě stačí výlet do karibiku a do francie . no nediv se *3* já nejsem jeko ty abych seděla doma na zadku a doblba čuměla do zdi.já už sem v karibiku byla 2 krát v r.1999a tedkon v létě . a řeknu ti ještě neco *8* já na zdi doma něco mám a to kousek jeho výplně z propisky . ano myslíš si to správně je to jeho podpis *5* když sem byla na světovej premiéře pirátů tak mi ho tam dal *5* a byl šíleně hezoučkej .a věř nebo nevěř *4* já vim totiž sví *3* já sem ho viděla jako originál *14* *14* *14* *14* *3*
já ho tak zbožnuju
-
-
-
-
-