Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johny-bezva kořeň

Všichni máte pravdu že he super.Je to fakt kus!
  • *nej byl....
  • Strasne bych mu to jeho brcko rada vykourila. *14*
  • prý se nevzali protože to ani jeden z nich nepotřebuje mít na papíře a další takové ty pindy :o),taky johnny říkal že jí nechce kazit její pěkný jméno:o).....prostě nechou utrácet prachy :oD
  • Piráti z Karibiku 4

ty jo už se mazec těším na ten film, to bude bomba podle ukázek http://www.csfd.cz/film/252716-pira ti-z-karibiku-na-vlnach-podivna/vid ea/
  • wendy92

Titulek

Ale je to pravda, kdžy navštívil srbskýho prezidenta tka proč nenavštívit českýho že.. napiště někdo Klausovi at ho pozve.. *1*
    • agnes1111

Re: Titulek

Tak, já osobně bych do té petice šla... poslali by jsme Johnnymu srdceryvnou pozvánku, ale... je tu velké ALE. Museli by jsme ho na něco nalákat... *7*
      • Re: Re: Titulek

Nalákat? co třeby na mě?? (jsem holka)
      • miki1931

Re: Re: Titulek

ještě aby se k němu ta petice dostala, aby si to treba jenom ten manazer neprecetl, zmuchlal a vyhodil..... *9*
    • antidicaprio

Re: Titulek

to asi ne. bylo by dobrý sepsat něakou petici že ho tu fanoušci chtěj a pak mu to poslat třeba by ho to vzalo. JJ je to nerealný a navíc by to málo kdo podepsal ,co já znám lidi okolo mě tak ho bohužel nesnáší *9* vládne jim hsm a hanah nebo stmívání no ale pattinsona bych taky ráda viděla *3*
      • zewla

Náhodou v naší třídě je to dost oblíbenej herec. Já si totiž myslím že naše škola má aspoň trochu nějakou úroveň a tan neznám nikoho z naší třídy kdo by miloval HSM nebo Hanah Montanu a zase jsem slyšela že třičtvrtě třídy se líbil Sweeney Todd (možná taky trochu mím a kámoščiným přičiněním páč jsme to všem pučili aby se na to koukli *1* ) takže si nemyslím že je to až tak strašný... *7* Ale vážně mě nenapadá jak ho sem dotáhnout *7* *7* No myslím že ta socha nebo ten pomník je nejpravděpodobnější řešení... Nebo třeba tu udělat mega fesťák Johnnyho filmů... *7*
      • sweeney.sparrow

ja bych taky rada videla roberta strasne se mi totiz libil ve stmivani ale hms nebo hannah mnntana to primo nenavidim vzdyt hsm nema hnedle zadny dej a je to ptakovina a hannah montana taky
        • antidicaprio

Re: Re: Re: Titulek

je to všude to je nejhorší ,navíc je to dost stupidní.
  • goosexd

The Tourist

dnes Turista v kine!! :) neskutočne sa tešíííím :** vidieť Johnnyho zase na plátne ...fuu ♥.♥ :** *14*
  • Ahoj všichni *4*
    Pokud chcete znát hodně informací o Johnnym, tak vám mohu navrhnout web *3* Není můj, ani mé kamarádky, je holčiny, která si o Johnnym vyhledává spoustu informací. Jako například: v jakém státě se nachází, jaké televizní talk show navštívil atd.
    Web se jmenuje http://sabkyyyy.blog.cz/
    Vím že se vám název možná nezdá, ale web si založila když jí bylo 13 a již ho má 5 let *4* Opravdu na něm pracuje skvěle *3*
  • alexisxxx

ahoj

Johny Depp je nej herec pod sluncem, ještě s Facundo Aranem
  • zewla

Tak alenka...

Tak Alenka začíná dostávat pěknej kartáč a to to zatím viděli jen novináři...
    Prej to je tuctovka a všichni čekali od Burtona víc.. A není tam prej domyšlenej děj no tak uvidíme *7* *1*
    Stejně se toho nemůžu dočkat *14* *1* *3*
    • maeve

Re: Tak alenka...

Ty recenze jsou někdy zbytečně kruté. Někdy mám pocit, že těm, co to píšou se nemůže líbit vůbec nic, že je nic neuspokojí. Jako kdyby nedokázali říct nic lichotivého bez toho, aby přidali i pár připomínek. Měli by se smířit s tím, že nikdy nic nebude dokonalé a ocenit ty filmy, které vážně stojí za to. Chtěla bych vidět je, kdyby měli natočit nějaký film. Prostě a jednoduše, recenze nesmíte brát moc vážně *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit