Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asjlhklgfi hůkf

on je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celím celičkým světě!a je krásnej jo vypočítala jsem že mu je 43 let.hrozně mu to ve filmu piráti z karibiku 1 a 2 sluší!
  • hvězda

Je nejlepši americky herec .
  • no co dodat...já ho prostě žeruuuuuu!!!! *14* *3* *1* *14* *14* *1* *14* *3* *14* *14* *14* *14*
  • jupíí

Je to nej herec!!! fakt goody,súúúpa, boží žůžózní... jako herec je fakt dobrej! a mám díky němu ráda edwarta, williho nebo jacka *1* *3*
  • film Mortdecain jde do kin! Uz se moc tesim
  • Johnny já Tě miluju

Miluju,miluju,miluju je tak k sežrání že vdycky brečím když ho někde vidim.Ať hrál kde hrál od Willyho Wonky až po Jacka Sparrowa je prostě nejúžasnější chlap na světě.Vím že je to hnusná vlastnost ale strašně závidím jeho rodině. *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy92

Depp nejstylovější muž

Hlasujte pro Deppa jako pro nejvíce stylového muže!! Je hned 2. za Pattinsonem:
    http://www.gq.com/how -to/fashion/201002/25-most-stylish- men
    • zewla

Re: Depp nejstylovější muž

Hmm myslím že by se na tom druhým místě mohl udržet zatím má 27% no a ostatní kolem 2% *1* *5* *4*
  • JOHNNY jsi SEXY vždy ti chci říct ano MILUJI TĚ *14*
  • miluju johnnyho všude mu to strašně sluší ale opravdu hnusnej je jako střihoruký edward a willy wonka!!!ale jinak ho strašně moc miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *14*
  • jo jo Johnny je vážně skvělej ale mám takovej pocit že sem někde četla že bydlí ve francii!Nevím co je na tom pravdy ale hvězdy mají vlastně těch domovů po celým světě víc:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit