Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dopisek

Jsem fakt ulitla do Jonnyho!!! Ja ho chci
  • The rum diary

Nevíte,kdy bude mít premiéru film The rum diary? To nemohu najít. *9*
    • goosexd

Re: The rum diary

prečo tuna píše že to bolo v 2010? aj na iných stránkach som našla tento rok...ale na imdb som našla 2011 ...a našla som tam aj tieto dátumy: USA - 2011
      Russia -31 March 2011
      Sweden -23 September 2011
      Ale nejako mi to nesedí že v USA je známy len rok a švédsko rusko celý dátum...
      • Re: Re: The rum diary

no právě že jsem taky viděla, že to mělo mít premiéru už v 2010 ale nemělo to. Pak jsem se dívala na stránky různy a tam to bylo taky na rok 2011 ale jako vůbec nevím kdy.to jsem teda zvědavá.
        • wendy92

Re: Re: Re: The rum diary

Mělo to mít premiéru už dávno ale ten film se neuváděl, nwm co se s ním stalo, každopádně se na dlouho odložil.
          • Re: Re: Re: Re: The rum diary

tak to jsou mi novinky ty jo.Co bláznijou?Jako já ho chci vidět *1* Jako bylo mi to jakysi divný pač se ten film natáčel dřív než cizinec a cizinec už měl premiéru a rumový deník ne tak nevím no.Snad se dočkáme.
            • Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

On vypadá krásně ve všech filmech *14* !I když v tom filmu mi připadne takový starší ale to je jedno.Hlavně ať už ten film konečně je!
            • goosexd

Re: Re: Re: Re: Re: The rum diary

odlozil na dlho? :( to snad niee...ved jooj ja uz to chcem vidiet :D vyzera tam krasne :D ..
  • Happy B-Day !!!!! Jsi dokonalej nejlepší herec!!! Každej film s tebou sem viděl a snad dvakrát!! you are the best of actors! *14* *5*
  • johnny is legend

Johnny je uzasny,bez neho by Pirati nebyli tak dobri.
  • misulka
    Kde se poděla veškerá aktivita slečny, která založila blog betty-johnny.blog.cz

Ráda jsem na ten blog chodila ale už velice dlouhou dobu se na něm nic neděje. Byl to moc skvělý blog. Veškeré současné aktivity co se týčou Johnnyho. Je to veliká škoda.
  • Ach,Johnny

Johnny je proste jednicka miluji ho a nevim si predstavit zivot bez nej
  • Happy birthday JOHNNY !!! We love you. *4* *3* *2*
  • rakovina

ahoj lidičky ,slyšela jsem že ma johnny rakovinu, sama tomu nevěřím, bylo by to v tv a td. ale po těch letech kouření , no nevim. nevíte o tom něco ? *7*
    • wendy92

Re: rakovina

*1* *1* Bože můlj kdes tu kravinu vyhrabal/a??? *1* *1* Z Blesku nebo Rytmuse života co?? *1* Největší blbost co jsme za poslední dobu slyšela díky za pobavení*1* *9*
      • Re: Re: rakovina

jeden kluk ze třídy vý že je johnny muj ido (jsem tím docela známá)asi mě chtěl tím jen vytočit.Nejspíš mu už nestačí přezdívat mi deppová. *8*
        • bellatrix22

Re: Re: Re: rakovina

jj..l. jsem na tom podobně... ach jo.. ty kluci... to nejsou ido ale idio...ti... *15* *15* *15* *5* *5* *5*
  • antidicaprio

tereza

jedna holka mi v jednom kuse nadává za to co sem napsala o dicapriovi,těm lidem sem se omluvila a slíbyla že dám pokoj ale ona má furt něaký žvásty . já ji nechápu dávno sem to uzavřela a dala pokoj ale vona věčně něco, já chápu že to ty lidi vytočilo ale chtěla sem aby se něco dělo a navíc sem ani nečekala že se to tak zvrtne. já tomu jejímu chování nerozumim ,myslí si že když je ted cca 5 dní správce tak je jako cool nebo nwm. hele jo pochopila bych, že by mě denně otravovala když sem se hádala ale ted? jo byla to možná chyba ale já bych to přirovnala: alkoholik přestane pít lidem se omluví a neví co víc pro to udělat no ale někdo by mu denně nadával ,do ochlasty...nic by se nezměnilo já nwm jestli jí to tak šíleně vytočilo nebo musí někomu poroučet??? *9* hele chápu že vás to nezajímá i správce že ten můj ubohej výlev smaže ,ale já se jen potřebovala vykecat ,tak dík *4*
  • jackie28

birthay

předčasně Johnnymu přeju vše nejky k narozkám,protože a jelikož na jeho narozky nebudu doma,budem s třídou na raftech *1* takže všechno nej Johnnný a pěkně to oslav *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit