Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děkačka

Děkuji těm, co tam dávají Johnnyho fotky, jsou hezky a je aspon na co se dívat. *1* Musí to být ale makačka sehnat nějaky novy.
  • NA SILVESTRA SE MĚLI VZÍT!!!! (AMBER A JOHNNY)
    Myslíte si že se opravdu vzali!?
    TO MUSELA BÝT KRÁSNÁ SVATBA! MÍT SVATBU NA SILVESTRA!!! TY OHNOSTROJE!!! *14*
    MILUJU TĚ JOHNNY *14* *14* *14* *14*
  • ahoj tak jsem tu znova!dneska mi stačilo kouknout se jenom na dvě fotky a ... no zbytek si domyslete *14* *14* *14* *14*
  • konec

ten konec je ale drsný...chudák johnny podívejte se na to na you tobe je celej film ala v ajině.mluvím o astronautově manželce je to drsný.. *3*
  • I LOVE JOHNNY

Jooo Johnny je jednička. Nejvíc se mi líbil jako JACK SPAROWd!!!!!!!!!!!!
  • PROBUĎTE SE

Jste tak ubohý že milujete chlapa co má ženu, dvě děti a navíc jste ho osobně nikdy nepotkali *15* Škoda že nevíte co je opravdová a (reálná) LÁSKA....Probuďte se holky.... *4* já vím že je Johnny krásnej, sexy....taky vím že má krásné oči, JE VYNIKAJÍCÍ herec a navíc je to můj typ....ale nebudu milovat člověka co vůbec neznám....a možná že by jste i byly zklamaný kdyby jste ho poznali.... *5* *TITULEK* *4*
    • Re: PROBUĎTE SE

No jo. Holka, která řekne, že ho miluje, je trašná puberťačka....
      • Re: Re: PROBUĎTE SE

A co jako?????Tak jsem pubetťačka.....jak je vidět nejsem sama..... *4* *5*
      • Re: Re: PROBUĎTE SE

Poberťačky jsme všechy a já jsem za to ráda, ptž je to sqely, ať si každej říká co chce...já ho taky miluju a přitom vím, že to tak není, ale přesto ho miluju! *4*
    • Re: PROBUĎTE SE

To máte pravdu,me se Johnny líbí,je sexy atd.,ale milovaz ho??Asi ne,však jsem ho viděla jedině ve filmu a nikdy jsem s ním nemluvila.
  • Johnny je fešák ale zároveň skvělej herec a to se cení...for all: Vy všichni tady vyprávíte jak super byl v Pirátech z Karibiku atd....ale kdo z vás by si vzpoměl třeba na Střihorukýho Edwarda,nebo na Jump Street 21 tam se Deppy proslavil...skuste kdyžtak zaplout do videopůjčovny a tam nějakej starší Johnnyho film skouknout... uvidíte že se nebudete nudit...:)
  • To je škoda že se spojil s Amber Heard *12**11**9**8* Vannesa je lepši než Amber hhhhhhhhhh a navic Vanessa a Johnny už maji děti!*1**14**2*
  • antidicaprio

Turista

čágo mudlové,jak se vám líbil cizinec?hmmm tedy turista..Mě zrovna neuchvátil,ale to jeho pyžamko.. *14* *1*
    • jarozu

Re: Turista

Taky si myslím že bez pyžama by to bylo vážně lepší... A jak běhal po tý střeše na boso...to vážně nechápu jak tonudělali...ale strašně mi vadilo jak ten film zkritizovali, protože mě přišel naprosto dokonalej a Johnny v něm byl úžasnej... *14* *4*
      • Re: Re: Turista

Tak nějak tuším, proč to tak zkritizovali - pač pan režisér tam měl kupu velmi talentovaných herců a nevěděl, co s nima má dělat, tak radši nedělal nic. Jo a taky se nějak zapomněl rozhodnout, jaký že to vlastně má být žánr. Prostě to nezvládl, což je škoda, protože ten film mohl být daleko lepší, kdyby ho nepostavil jen na tom, že tam hraje Depp a Jolie. Navíc Johnny tam bohužel neměl moc co hrát - a tu trošku zvládl jako vždy výborně - a Angie hraje furt stejný typy postav. Dělali tomu obrovskou reklamu a lidi měli velká očekávání, která se nenaplnila, takže je jasný, že to pak všichni hrozně zkritizovali.
      • Re: Re: Turista

Asi jsou v Americe zvyklí na větší trháky. Mě se taky moc líbil, už jsem ho viděla 3x *1* Johnny je prostě kaskadér. Ale jak říkám, příště bez pyžama i když to bylo poprvé co jsem ho viděla v pyžamu ve filmu. *1*
        • jarozu

Re: Re: Re: Turista

Taky jsem ho viděla už asi davakrát a porád se mi moc líbí...Zrovna jsem o Cizinci dopsala recenzi (jenom do školy), tak doufám že jsem ten film pořádně vychválila a udělala mu dobrou reklamu... *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Turista

Tak to je super. když to v Americe spluly tak mi v ČR z toho musíme udělat hitovou jedničku *1*
            • jarozu

Re: Re: Re: Re: Re: Turista

Přesně tak... *1* *1*
    • Re: Turista

Bez pyžama by to bylo lepší *1* *14*
      • antidicaprio

Re: Re: Turista

*1*
        • Re: Re: Re: Turista

Celkově ta pyžamová scéna byla drsná, chodit bos po střeše, to muselo být hodně příjemné, ale jak říkám, bez pyžama by to sklidilo hodně ohlasů *1* *1*
  • Happy B-day Johnny !!!!!!!! Mám tě moc a moc ráda, a už se moc těším na ten nový film Black Mass!!!!!!!! Moc se mi líbíš!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* Ještě jednou Happy B-day!!!!!! JOHNNY JSI MOC KRÁSNEJ!!!! A 51 BYCH TI VŮBEC NEHÁDALA, VYPADÁŠ TAK NA 30 LET, ALE KAŽDÝ STÁRNE ŽE!!!!!! A Jo a ještě moc se mi líbíš v Pirátech z Karibiku!!!!!! Ty hlášky jsou úžasné a ty pohyby... No co na to říct!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* MOC TĚ MILUJI *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit