Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnnýček

Johnny je prostě užastnejjjj je SEXY *14* *1* *14* *4*
  • a je to jasný

je to ona!!!!!! ta theressa je to jasný fakt hele před timhle se neskreješ *13* přizněj barvu a nelži
    • Re: a je to jasný

Hele možná je a možná neni, ale dokud tu neprudí je mi ukradená. Jestli začne to je druhá věc, ale pokud tady nechce dostat na prdel jako malý děcko, což předpokládám že je, tak tady nebude zas psát kraviny. Teda doufám:)
      Minule mi to dost stačilo a od tý doby si myslim že narušenejm lidem nepatří počítač do ruky..o to by se měla postarat její matka.
      • Re: Re: a je to jasný

*1*
      • johankaaa

Re: Re: a je to jasný

Konečně s čím naprosto souhlasím...
    • antidicaprio

Re: a je to jasný

mysliš? jako všechno tomu nasvětšuje ,ale nwm
      • Re: Re: a je to jasný

určo je to ona všechno je tomu podobný.
  • shattuckit

Omluva.

http://weasley-guys.blog.cz/1102/so nh-1-kolo Dala jsem špatný odkaz.Tady je už srávný odkaz na hlasování.
  • kuk prave pisem ze skoly a slintáme nad Johnnyho fotkama!my ho žerem!Jo,a ta čtyrka se dotočí někdy v květnu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • at je o vic prispevku

johnny je nejlepsi herec jo a budou s nim davat serial jumper street 21 nebo nejak tak *3*
    • wendy92

Re: at je o vic prispevku

Přesně tak, ode dneška budou na NOVA CINEMA každý den dávat seriál 21 Jump Street, kde Johnny začínal, a který od srdce nenáviděl...
      • 21

PROSIM V KOLIK??????????????MOC SE TĚŠÍM *14* *3* *14* *1*
        • wendy92

Re: 21

Podívej se do programu ne?.. Mám dojem že v 16:20 nebo v 17 ted nwm někdy tak odpoledne.. (dneska jsem to propásla.. *16* ) *4*
          • Re: Re: 21

ja včera taky ale po pravdě mě to nebavý, ale deppovy to sluší
          • terishek

Re: Re: 21

škoda tp jsem propásla *9* *9*
            • zewla

Re: Re: Re: 21

Hele nejsou ty díly někde na netu sem to nestihla a chtěla bych to moc vidět prosim pomoc!! *9*
  • Johnnyho Deppa jsem měla spoustu let velmi ráda, patřil mezi mé nejoblíbenější herce a jeho nové filmy jsem si nenechávala ujít. Přiznám se, že jsem se ráda šťourala i v jeho osobním životě, takže jsem čekala, kdy si konečně vezme Vanessu. A místo toho přišel v červnu 2012 rozchod. To bych ještě tak nějak snesla....
    Ale!! Nejenže od té doby Deppovy filmy šly od desíti k pěti, ale hlavně se zasnoubil s bisexuálkou Amber Heard. A když si jí v únoru 2015 vzal, skončil u mě úplně. Zkrátka se mi to nelíbilo a upřímně mě začaly štvát i ty jeho přibl0lbé filmy, které točil (neuvěřitelné, jak dokázali zkazit Piráty dalšími trapnými díly).
    A teď, po 15 měsících, se rozvádějí. Nevím, co je pravda na všech těch řečech o tom, jak ji mlátil, to je jen veřejně prané špinavé prádlo, ale doufám, že to ta p**a Amber alespoň pořádně obere, když už si nenechal podepsat předmanželskou smlouvu (nejen slepá, ale hlavně hloupá láska). A Johnny by si měl sáhnout na dno, aby pochopil, že tudy cesta asi nevede. Na jednu stranu, co si sakra myslel? Že si v padesáti nabrnkne třicítku a bude to fungovat? A teda když jsem se dozvěděla,že je bisexuální, první, co mě napadlo bylo, že by byla prdel, kdyby ho podvedla s holkou. To by čuměl...
    Takže, závěrem? Rozejděte se a doufám, že si Johnny uvědomí, že mu to NIKDY nevyšlo se ženou, kterou si vzal...
    ..A konečně začne točit lepší filmy.

A jinak, samozřejmě, všechno nejlepší k 5. narozeninám, hlavně klidný rozchod a zdraví do dalších let, protože jeho experimenty z mládí ho asi brzy doženou...
    • Nechapu jak te muzou ovlivnit clanky v časopisech Johnny je uzasnej i přesto ze ne vzdy zvoli spravnou cestu. Ja takovym clankum nevěřím. A Johnnymu samozřejmě přeji všechno nejlepší!!!!!
  • Je sexi

Je to ten naj herec ktoreho som v zivote videla je priam bozky a tie jeho oci
  • nevim o čem se hádáte

Johnny je prostě úžasnej, senzační perfektní....prostě nejlepší!!!!!!A nej je jako KAPITÁN Jack Sparrow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *5*
    • Re: nevim o čem se hádáte

Ze je Johnny Depp SUPER.BOMBA a taky NADHERNEJ.Je SEXY *14* *14* *14* *14*
  • venuninka

Johny

no tak ja bych ho jako herce ohodnotila na výbornou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* je totiž supr a hlavně v pirátech má dobrý pohyby......no jenom škoda že mu to zustalo no *14* a jako doma ho mit tak to nee.....je fakt nej herec!!! *1* a to stačí.......
  • you know

znate od johnnyho serial 21 jumper street nebo jak se to pise *7*
    • katerinka12

Re: you know

jj znam ale bohuel sem ho nevidela *9* *9*
    • veronika16

ja videla par dilu myslim ze to bezelo jeden cas na takovym tom zvlastnim kanalu..a ted si nemuzu zpomenout na nazev...kazdopadne vypadal tam trosku teple s nausnici v uchu a tim pubertackym vyrazem a sestrihem...a to johnnyho miluju...proste driv to byla senzace a dnes jen pro zasmani nebo pro velky johnnyho fandy... *1*
    • zakoba

jen jsem o tom četla v jedný knize.Ale bohužel jsem to neviděla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit