Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16kacule

Johny

Jo Sweeny Todd byl fakt dobry. Docela krvák ale viděla i horší *4*
    • zewla

Re: Johny

jediná narážka na Sweeneyho Todda je ta strašná krev i kečup by vypadal líp než ta naoranžovělá sračka *9*
  • the astonaut´s wife

ty jo lidi koukli ste se na tenhle film to je neco hlavne 9 cast jak tam johnny nadava a da ty holce facku normalne se na to koukam a mam nahnano takhle sem ho jeste nikdy nevidela uplne husty *8* dik pinochio ze jsi dal(a) vedet o tomhle filmu je vostrej
    • Re: the astonaut´s wife

dala
  • Anasophia sklapni nvypadaš tak nahodou ty?*12**11*11* si magor
  • Johnny Depp je,bol a bude najpríťažlivejším mužom na Zemi ;)) ♥♥
  • Johny je nejlepší:)
  • Trapák vymrdanej radim mu vrať se do kanálu od kud jsi vylez *10* !!!!Protože tam jseš doma není divu proč ty lidi když ho vyděj tak ondlévaj smrdí míly a míly daleko *10* *16* *5* *5* *10* *16* *8* *8* !!!!! Kretén !!! *10*
  • zamilovankyně

tak zdar zítra odjíždím do karibiku *3*
    • jackiesparrow

Re: zamilovankyně

tak si to tam užij;D a pošli nám fotky od tam.Dej je třeba rovnou sem do fotogalerie =D *1*
      • gregorka001

Re: Re: zamilovankyně

jeee.a posli nam fotky johnyhojesi ho tam potkas jak se topi *15*
        • Re: Re: Re: zamilovankyně

jee tyjé to by ho určitě šla zachránit ale tý by se to těžko povedlo *15*
  • upirek.555

:-*

Johnny Depp tk jakooo od něho se mi líbí film Piráti z Karibiku jeee to prostěěě bombaaa mohli by udělat další díl nooo...:-):-* *14*
    • Re: :-*

vždyt bude čtyřka... *3*
  • sendynqa

Johnn y

Ahojte vsetci! aky film s Johnnym sa vam najviac paci? *4*
    • terishek

Re: Johnn y

mě se lbí všude!! ale ve filmu heroin mu to moc neslušelo *3* *13* *9*
      • Re: Re: Johnn y

co třeba Piráti z Karibiku nebo Čokoláda? *3*
        • Re: Re: Re: Johnn y

čokoláda byl neuvěřitelnej propadák , je můj názor *5* *9*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Johnn y

"Propadák" - to je tvůj názor na film, kterej získal 6 nominací na Oscara nebo kolik.... *4* Podle mně nejpoveděnejší filmy - Kokain, Čokoláda, Piráti, Sweeney a Veřejní nepřátelé.
            • zewla

Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

Čokoláda je taky super, ale je to spíš takovej horor než román *1* páč dívat se na to, jak tam furt něco vyrábí(tím myslím tu čokoládu a tak), a pořát tam něco dobrýho jijou to je fakt strašný *1* *1* *15* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

kdyby někoho zajímal můj názor tak je to , ospalá díra, co žere Gilberta Grapea , Tajemné okno , Benny a Joon , piráti a Z pekla
            • Re: Re: Re: Re: Re: Johnn y

nelíbí se mi jak pořád zapomínate na edwarda, nebo gilberta grapea... *3*
      • Re: Re: Johnn y

asi myslíš kokajn ... *15* *15* *15* *15* *15* nemyslím ze by někdy natočíl heroin .
        • terishek

Re: Re: Re: Johnn y

sorry spletla jsem se *1* *1* *1* *1* *1* *4* *3*
        • wendy92

Re: Re: Re: Johnn y

Když už chceš opravovat tak Kokain a ne Kokajn.. *1* ale zasmála jsme se.. "heroin".. *1* *1* *1* proč ne
    • Re: Johnny

asi ospalá díra,ale je to těžký. v co žere gilberta grapea je krásnej , v tajemném okně je zase dobrá zápletka a v toddovy zpívá . tak nevim *3* *3*
    • zewla

Mě taky Sweeney Todd ale další filmy jsou taky super *14* *1*
      • miki1931

Re: Re: Johnn y

¨to jo, ještě Karlík a továrna na čokoládu se mi hodně líbila, už se těším na Imaginárium doktora Paranuse a Alenku v říši divů =)
    • miki1931

Mě Sweeney Todd =) *3* Tobě?
  • antidicaprio

blog

Když už jsme u toho spamování,taky mám blog(tedy mám tři) budu ráda když juknete,jsem ráda za každý komentář.Nejraději bych byla za návštěvu prvního blogu.:

a)
    http://dark-dragon.b log.cz/

na tomto blogu jsem 90% svého času.Blog je pouze autorský,tzn. že tam nenajdete nic okopírovaného.Je tam pouze muj text,moje kresby,moje zážitky,oblíbené věci..ad.

b)
    http://antidicapr io2.blog.cz/

tento blog je věnován mému snu,mému milovanému zvířeti-koni.
    najdete tam vše o koních,od videii,přes hry až po plemena a péči..prostě koncká enciklopedie.

c)
    http://antidic aprio.blog.cz/

Muj první blog,věnovaný všemu.Od zvířat po hvězdy.Též různé rady na blogování,rubrika XD-plná vtipných kravin..Ad.
    • antidicaprio

Re: blog

ty mezery mezi odkazy tam bejt nemaj.
      • Re: Re: blog

Mě se ty odkazy nechcou otevřít, to je v řiti.
        • antidicaprio

Re: Re: Re: blog

nejsou tam mezery..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit