-
ACH JO!
Hele lidi,kolik teda náš Johnník měří?Jen tak mě to zajímá,i kdyby byl třeba 1.5m,tak ho nepřestanu milovat!!! -
ok
já vím, že neni vhodný to sem tahat ale Nemáte někdo adresu na Slashe (Saul Hudson)? Chtěla bych si napsat o autogram. -
Johnny je najlepsi!
-
178 cm
-
omg...
hele prostě všicni víme že theressa se ráda vším chválí...že....no tak ale nemuseli byste psát tady že je by potřebovala psychologa nebo psychiatra ale prostě nereagujte na to co tady píše.....ted ji jako nebráním ale prostě tak už to dál nejde....nikdo není zvědavý na to o čem se tady hádáte.......možná se opravdu potkala s ním v hollywoodu....co my víme......ale pojdte radši kecta o jeho filmech a tak neee...to je nekonečno krát lepší...neee *4* -
-
Re: omg...
mas pravdu tak o jakym filmu budeme kecat at je aspon o necem kecat *4* -
-
Re: Re: omg...
tak co třeba říkáte na treiler alenky v říši dívú.ple mě ná chybu....... *4* -
-
Re: Re: Re: omg...
Určo nemá, bude to další skvělá šílenost, zvlášt když jsou s Johnnym i Tim a Helena *4* -
-
Re: Re: Re: Re: omg...
přesně *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omg...
souhlasím *3*
-
-
-
-
-
-
*6* *6* *6* *6*
-
johnny go!
když sem ho viděl v jump street,určitě by mě nenapadlo,jakej se z něho vyklube pásek... -
-
Re: johnny go!
A očem je Jamp Street? -
-
Re: Re: johnny go!
proste cool serial!! teda byl..uz nechodí *15* jaká skoda.. *9* -
Re: Re: johnny go!
Je to krimi serial o policajtech
-
-
-
Přidávám se k Líbce-i kdyby měl Johnny jen 1.5m tak ho nepřestanu milovat!!! *14* *14* *14* *14* *14* Kdybyste tak viděli můj pokoj... *1* Že neuhodnete jaký tam mám plakáty??? *1* *14* *14* *1* *14* *14*
-
zamilovankyně
ahoj lidi.už sem doma a bylo to tam super viděla sem johnnyho málem sem se rozbrečela.a když tak nutně chcete ty fotky máte je tu do 14 dní.mějte se -
-
Re: zamilovankyně
hmmm a kdepak sou ty slibovany uzasny fotky....boze ty tak kecas az to neni mozny...skoda ze nevidim tvoji fotku...oooou pockat nevesla by se do ramecku kvuli tomu nosu co? -
-
zamilovankyně
jéééééééééé ty si taková trapka škoda ,že se neslyšíš. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
a pokud jde o mě tak ti stejně neveřím!!! kdybys ho viděla doopravdy tak nám všecho reálně popíšeš,dáš sem ty slibované fotky a ne že se nad nás ostatní jen povyšuješ... *5* měj se a užij si to -
ty neděláš nic jiného než jen že se tady uplně pitomě vychvaluješ!! není ti to už trapné?? víš co když máš takové zážitky a chceš se s něma takovýmhle způsobem vychvalovat tak si je raději nech pro sebe. já myslím že to nikoho nezajíma...čau
-
-
zamilovankyně
jéééééééééé ty si taková trapka škoda ,že se neslyšíš. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
-
-
jsem slyšela že jsou v Karibiku nějaké šilene bouřky a přivalové deště...snad se tobě libilo *1* *1*
-
-
Help!
hele neví někdo jestli se ty díly co už vyšly serialu jumper street 21 nejdou skouknout nebo stáhnout někde na netu?? nestihla jsem to a chci to vydět tak prosím kdyby to někdo někde objevil tak napište please *9* -
-
Re: Help!
mozna to na youtube ale asi by to bylo anglicky a nebo na uloz.to *4* ale bohuzel to nevim tutove -
-
Re: Re: Help!
na uložto myslim nejsou
-
-