Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agnes1111

Děti

Jsem tu jediná, kdo si myslí, že má Johnny raději Lily než Jacka?
    • sweeney.sparrow

Re: Děti

co????????? *7* co je to za blbost *7*
    • Re: Děti

Co to je za kecy.. proč by ji měl mít radši.. z čeho tak soudíš?? *7*
  • Jako Jack Sparow byl fakt super ta role mu zatím nejvíc sekla! *3*
  • Vy blby kravy

Za prve, jak muzete o nekom rict, ze je malej pri 178 cm vysky, to je snad uplnej prumer. Za druhe, jak muzete milovat cloveka, ktereho jste nikdy nevideli a ani ho nikdy nepoznate. Zamyslete se nad sebou!! Tohle totiz neni normalni...
  • filmečky

Už aby byl Rango a piráti z karibiku 4. Člověk se nemůže dočkat. Jedině sním sleduji filmy v originále a ne s dabingem, stejně ten dabing je kolikrát pofidérní a on má hezký hlas. *1*
    • jarozu

Re: filmečky

Hrozně ráda je taky poslouchám v originále...má takovej uklidňující hlas...doufám že někde seženu Ranga v originále s titulkama, prozože v kině bude asi s dabingem ale piráti píšou že budou s titulkama...když jsem byla na trojce tak ta taky byla...
      • filmečky

Jako já si myslím, že i rango bude s titulkama. Já vždycky když sháním novinky tak je mám s titulkama. Jako nasralo by mě to kdybych to nesehnala. Slyšela jsem, že piráti budou v 3D takže to bude mazec.
  • Ale ve Střihorukym Edwardovi taky nebyl nejhorší nebo jo? Já myslim, že ne!!
    • Re:

To ne, ale videla si továrnu na čokoládu?Ta
      byla fekt super.
    • Re:

určitě ne... *14*
  • ...

Myslim si ze pokud ho nekdo miluje tak je to jeho vec..pokud ne tak taky.....kdyz to nekdo chce rict nahlas tak prosim....myslim proto ze by se to nemelo kritizovat..ale nemyslim si ze byste byli zklamany kdybyste ho poznaly.....je to skveli clovek, co rad pomuze a taky dobrej vtipalek...umi si ze sebe udelat srandu......ale holky muzete na nej zapomenout......miluje jedine vanessu a svi deti.. *14*
  • casanova
    *6* *6* *6* *6*
  • je to vazne tipek. *3* *3*
  • johnny

Johnny je upa k sežrání....
    je to nej nej herec....
    a má určo dost fanynek...
    nejde mu prostě odolat....
    nejepší je stejně v Pirátech z Karibiku...
    prostě upa skvělej.... *4*
  • piráti z karibiku 4 , můžeš sehnat na shlédnout film zdarma.cz i s českým dabingem. Nebo v kino Verzi a český dabing taky seženeš.
    hodně štěstí misulko. *4*
    • děkuji, už jsem to sehnala. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit