Přejít na výpis diskuzí

Johnny Depp

OSOBNOST 23.10.2010 
3243 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny je vosterj týpek,sexy chlap,asi dobrej tatík a co milenec?určitě výbornej.V Pirátech byl krááásnej a Orli též.Škoda že se člověk může pokochat jen v telce :o( Vaneso,važ si ho!!!!!Každej nemá takové štěstíčko.
  • To můžu jen souhlasit !!!! Věčího čůráka nikdo na tomhle praštěném světě nikdo ještě neviděl!!! *10* Nojo mozeček menší než má ryba hnusnější než bezdomovec.....Ubožák *10* *16* *8* *5* !!!! kripl století !! *10*
  • miki1931

Autogram

Děcka, prosim vas nevite co všecko musim poslat tady na tu adresu:
    Tracey Jacobs C/O United
    Talent Agency
    9560 Wilshire Blvd FI 5
    Beverly Hills,
    CA 90212 - 2400
    USA

abych dostala Jihnnyho podpis?? *7*
    • miki1931

Re: Autogram

děkuju všem za odpověd, pomohli jste mi *4*
    • Re: Autogram

asi žádost (nejlíp anglicky ) papír na autogram , a něakou blbost kterou koupíš na poště( už nevim jak se jmenuje ) ,samosebou obálku ,ale nejsem si jistá . *3* *3*
      • wendy92

Re: Re: Autogram

No když mu to napíšeš česky tak si toho asi moc nepřečtě.. *1* a ta věc je mezinárodní odpovědka
        • Re: Re: Re: Autogram

tím nejlíp anglicky jsem myslela že francousky by to taky pochopil,ale ani nevím jestli to příjde rovnou jemu nebo jen ty agentuře *7*
          • wendy92

Re: Re: Re: Re: Autogram

jemu osobně do rukou to nepřijde v žádným případě.. v té agentuře ti pošlou ten podpis s fotkou a Johnnym o tom nemusí vůbec vědět. rozhodně to nemude všechno číst když mu chodí autogramy z celýho světa
    • terishek

Re: Autogram

a proč si nenapíšeš rovnou johnnymu?? *4* *7* *5*
      • Re: Re: Autogram

ty máš jeho skutečnou adresu? *7*
        • terishek

Re: Re: Re: Autogram

bohužel ne ale na netu určo bude *4*
          • Re: Re: Re: Re: Autogram

kdyby jeho fanoušci věděli kde bydlí musel by se zbláznit a to nenluvim o lidech co ho nesnášej , on nemá partu bodygardů a neprůstřelnej barák , skrátka blbost *13*
        • wendy92

Re: Re: Re: Autogram

Snad si nemyslíte že má někdo jeho skutečnou adresu.. na autogramy můžete psát jen jemu agentovi, ale jeho vlastní adresa nebo email nebo něco zveřejněná není samozřejmě.. *5*
  • terishek

b

jo a s těma přezdívkama uvaujete trochu vy?? to tam mám napsat i hesla nebo co?? přece tam nenapíšu přezdívku i číslo abyste mě mohli otravovat třeba na icq nebo na skypu
    • antidicaprio

Re: b

lol,naschvál sem se koukla na skype ktery terishek se jmenuje sofie,žádný!řekla bych že se ve skutečnosti asi jmenuješ tereza.
      • terishek

Re: Re: b

hele mohla bys toho nechat já nemužu za to že nechápeš že svoje jméno sofie nesnáším!!! a říkejsi o mě co cheš mě je to ukradený když mi nevěříte nevěřte a nezajímejte se o mě..
        • Re: Re: Re: b

tohle psala theressa taky!!!!!
        • antidicaprio

Re: Re: Re: b

ok
    • Re: b

nemam zajem o tvuj skype nebo icq stejne bych to nenapsala ani by me nehlo bych nevedela jestli kecas *15* *1*
      • antidicaprio

Re: Re: b

přesně ,mě ani nehne ! mi je upa ukradenej tvuj skype mam tam dost lidi tady od sud,aspon se s nima da mluvit ,narozdíl od tebe nelžou ,nepředvaděj se a sou natolik vyspěli že se s nima da vest rozumná řeč. se divim že tě vubec napadlo že by tě snad někdo otravoval ,to jedině ty nás v kuse otravuješ ,samo s sebou jedině jestli jsi teressa a to asi si.
        • Re: Re: Re: b

přesně a nebo kdyby si tam napsala ještě heslo tak bych řekla jenom 3 slova: to je píča! sorry že mluvim sprostě *3*
  • ...

Je to ten Nejlepšíííííííííííí herec!!!! co znám!!!!..:D Fakt! *1* ;);););:)))
  • Oh Johnny

Já jsem nedávno viděla čokoládu a Hledání země nezemě je tam úplně k sežrání,čokoláda je i dobrej film,ale země nezemě se mi moc nelíbila,ale v Tajemným okně,no tam není co dodat super film a Johnny o5 úžasnej *14*
  • For Martinka

Vzhledem k tomu, kolik ma fanynek, zjevně nepřitahuje jenom tebe :0) Co říct? - Je prostě SKVĚLEJ!!!!!!!!!
  • jj johnny je peknej ....to se musi nechat a kdo ho nema rad se o nem nemusi vyjadrovat jako o curakoj apod..si to nechte pro sebe ..jestli si nekdo mysli ze kdyz nekomu nadava ze se i nazor jinych lidi zmeni k horsimu tak je leda upe blbej *1* *1* *1* *1* *1* mno a jeste k tomu ze je malej...mno i s malym kasparkem se da hrat velky divadlo ne .... *15* *15* *4* *5* *1* *1*
  • nikoldeppova

I Love You

Já Johnnyho taky děsně miluju teďkon budu schánět všechny filmy s nim , doufám že budou prodávat i DVD s nim . Nejlepší by bylo kdyby se s tou svou manželkou rozvedl a přijel sem do čech . A nebo kdyby tu udělal autogramiádu a vybral si mě na focení a večeři sním *14* *14* *14* . Mno prostě sem z něj paf a kdo by taky nebyl že jo ?? *14*
  • http://www.youtube.com/watch?v=3R_6sP_6VWE&feature=relmfu Koukně te se na to je tam s Vanessou ale moc tam neni vidět *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit