Přejít na výpis diskuzí

Jonathan Rhys Meyers

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • catherinecadey

Boží

Prostě je fakt boží. Hlavně jako Jindřich VIII. v tom historickým oblečení je k nakousnutí...přímo ho svlíknout a pomazlit se *14*
    No a reklama na Boss..boží boží a ještě jednou boží
  • Bezva herec-zpěvák

Umí hrát i zpívat. No, co dodat všeuměl. *1*
  • ancuska18

Tohle mít doma...

Nevím, co říct jako! Sexy, charizmatickej, úžasnej, krásnej, namakanej... Prostě CHLAP MEJCH SNŮ! Škoda, že nejsem o pár let starší a víc sexy. :-( Tohohle chlapa mít doma, tak vyvraždím všechny ženský na světě, předtím, než bych jim vypíchla obě oči!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: Tohle mít doma...

Nikdy nevíš, podívej se na chlapy z Hollywoodu(např. je jim 40 a maj 20ti letou babu. *3* *1* *5*
  • peggy20

jo!

jo tak tohle je machr krásnej kusanec tyvole a v tudorovcích uplně mrte tyvle se na to koukam jen kuli nemu no kdo by ne :D no je nadhernej proste krása sama *14*
  • ...

Neuvěřitejně sexi druhej Bůh na některých fotkách obzvláště slakej prostě kus krásnýho muže co víc dodat *14* *14*
  • ??

hele on má asi přitelkini,co?tu černou..xC
    • simuskap

Re: ??

Ta Indka a nějaké fotky jsou z filmu "Blafuj jako Backham"
  • jonatán

Jonathan je sexi charizmatickej chlap. Jsem z něj úplně mimo. Chtěla bych ho vidět na živo,mít doma takového muže tak se rozplynu blahem. Jsem ráda že dávaj ty Trudorovce, sice hraje trochu blba ale je výbornej a ty děvky jsou taky šílený. Papa měj te se. *14* *15* *3*
    • simuskap

Re: jonatán

Hele, Jonathana už mám zabraného já, takže si na něj nikdo nedělejte žádné nároky:D Na Jonathanovi mě fascinuje, jak dokáže zpodobnit sobeckého zhýčkance,ale i úholy romantických hrdinů. Ztěžka odolat takovému chlapovi:)
  • IR s krásnýma očima

*3* *14* Teda to je krasavec!No tot' Ir to sou samci *15* fakt hezkej a umí hustě hrát!!
  • 32

Měří 1,78 m.

Sám nazpíval pár písní z filmu Sametová extáze.

Má tři mladší bratry.

Narodil se s poruchou srdce, a proto byl rychle pokřtěn, neboť se báli, že nebude dlouho žít.

Má koně jménem Belle.

Byl tváří firmy Versace, magazín Cosmopolitan ho zvolil v roce 1998 mezi 100 nejvíce sexy mužů planety.

Příjmení si změnil, když začínal se hraním.Jonathan Michael Francis O'Keefe 27. července 1977 (Rak)
    31 let (32. narozeniny slaví za 175 dní)
  • úžasnej chlap :)

Nádhernej a úžasnej chlap. Krásnej je v Tudorovcích, nevíte o něm nějaký novinky. Je pravda, že když byl malej, tak mu doktoři dávali jenom rok života. On se narodil se srdeční vadou. Ale je tady, to je moc a moc super :) *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit